Til nrk.no

Karriereveilederen

Ingrid fra Highasakite hos karriereveileder

Karriereveilederen: P3Christine lar deg bli kjent med norske artister på en annerledes måte. Hvilke skjulte talenter ligger bak den kjente stemmen? I samtale med karriereveileder Elaine Bloom skal vi finne ut hvilke drømmer de har båret på, og hva som kan være veien videre dersom musikken en gang skal havne på andreplass.

iTunes RSS

Alle episoder


 

Ingrid fra Highasakite hos karriereveileder

Ingrid fra Highasakite hos karriereveileder

Det er ikke tilfeldig at Ingrid fra Highasakite driver med musikk. Det har vært plana fra starten av, og det finnes slett ingen plan B. Men om hun virkelig skulle velge noe annet, kunne hun blitt kriminell. Eller astrofysiker! Det er kanskje kulere.

Last ned   |   Publisert 22.11.17  |    Del på Facebook      Del på Twitter

 

Sandra Lyng hos karriereveileder

Sandra Lyng hos karriereveileder

Sandra Lyng kunne gjerne blitt dyrlege, om det ikke var for at hun måtte skjære og operere i dyr. Så kan det kanskje finnes en jobb der hun bare kan kose med dyr? Ellers så vil hun bli psykolog, men da må hun først kunne nynorsk! Bli med når Christine sender Sandra inn til karriereveiledning.

Last ned   |   Publisert 15.11.17  |    Del på Facebook      Del på Twitter

 

OnklP hos karriereveileder

OnklP hos karriereveileder

Bli bedre kjent med Pål "OnklP" Tøien når han setter seg ned med karriereveileder Elaine Bloom på jakt etter et alternativ til hiphopen. Det ble ikke noe av arkitektdrømmen, og reklameskolen var kanskje halvhjerta, men hjertet til Pål banker for å skape og å skrive – kanskje han kan gjøre mer ut av det?

Last ned   |   Publisert 08.11.17  |    Del på Facebook      Del på Twitter