Fem år er gått siden forrige gang det var mulig å se en fersk episode med den populære tv-serien. Nå er det klart at det kommer en ny spesialsesong med Arrested Development før lanseringen av filmen basert på serien.

Nei, dette er ikke basert på rykter. Hovedrolleinnehaver Jason Bateman bekreftet selv ryktene natt til mandag norsk tid på Twitter.

Jason Bateman bekrefter ny AD-sesong på Twitter. (Faksimile fra Twitter)
Jason Bateman bekrefter ny AD-sesong på Twitter. (Faksimile fra Twitter)

Will Arnett på Twitter om mer Arrested Development. (Faksimile fra Twitter)
Will Arnett på Twitter om mer Arrested Development. (Faksimile fra Twitter)

Serieskaperen Mitchell Hurwitz fortalte deltagere på en festival arrangert av avisa The New Yorker på søndag at han ville lage 9 eller 10 nye episoder av serien.

Fortellingen i episodene skal dreie som om hva de forskjellige figurene og livenes deres etter serien sluttet i 2006.

– Fortsatt mye å hente

Det er flere år siden det ble klart at en film basert på serien var på vei, og Hurwitz avslørte at han har mer på lager enn bare filmmanuset.

TOPP 5: HBO-serier – bli med i debatten

– Jeg har jobbet med manus veldig lenge, og fant ut etterhvert at det var så mye mer som gjemte seg i historien, fortalte han på festivalen. Med seg hadde han flere av stjernene fra serien, inkludert Jason Bateman, Portia De Rossia, David Cross, Will Arnett, Michael Cera og mange flere.

– Under arbeidet med manuset fant jeg ut at om jeg gav fem minutter av historien til hver figur for å oppsummere hva som har skjedd de siste årene, ville filmen vært halvferdig før selve filmhistorien kunne begynne! fortsatte Hurwitz skriver Entertainment Weekly.

Serien har vært et godt utgangspunkt for en videre karriere for skuespillerne, spesielt for Michael Cera. Etter at serien stoppet i 2006 har han fått mange høyprofilerte komedieroller i store filmproduksjoner. Blant annet i Youth in Revolt, Superbad, Scott Pilgrim vs. the World, og Juno.

Hvor mye gleder du deg til mer Arrested Development? Legg inn din mening i kommentarfeltet.