Et ektepar har i lengre tid spart opp penger, og med disse pengene skal de to sønnene i huset bruke på bursdagsgave til lillesøsteren. Dessverre går ikke alt etter planen for de to brødrene, og de kommer opp i situasjoner som de kanskje kunne vært for uten. Hvordan vil denne uventende reisen ende? Let the adventurous intermezzo commence!

Om filmen

Tommy Vad Flaaten og Markus Vad Flaaten

– Beskriv filmen du har laget!
– To brødre får en hemmelig sparegris av foreldrene sine og stikker nedover i høgget for å skaffe en bursdagsgave til lillesøsteren, da DET UTENKELIGE SKJER. Ikke en gang magiske alver, tidsmaskin-dealere eller mystiske ponni-butikker kan stoppe dem nå!

– Hvorfor laget du akkurat denne filmen?
– Vi hadde veldig lenge hatt lyst til å skape en lengre og mer gjennomtenkt fortelling, så vi begynte å skrive ned masse idéer og et slags klumsete manus. Vi ville ha med ekte tale, og brukte veldig mye av tida på å samarbeide med Corey Holland, Yotam Perel og Aras Afsaji med voice acting. Rent teknisk, er dette en Flash-animasjonsfilm krydret med litt stop-motion- og After Effects-digghet.

– Hva er dine ambisjoner for fremtiden?
– Vårt mål som tegneserie-animatører er å kunne fortelle historier på en effektiv måte, skape interessante karakterer og miljøer, og glede mennesker, særlig barn. Vi jobber med å lage animasjoner for Aschehoug som brukes i grunnskolen, og vi drømmer om å kunne være en del av produksjonen av tv-serier i store animasjonsstudioer, som Cartoon Network. Det å skape gode figurer og en type humor som både interesserer barn og unge voksne, og opprettholde et barnslig uttrykk som allikevel kan fortelle store ting, er noe vi brenner sykt for.

 

 

Rulletekst

Produsert av Tommy & Markus Vad Flaaten, Simon Gustavsson
Musikk: Tommy & Markus Vad Flaaten, Haavard Flaaten