Da Warner Bros. og DC Comics i forrige måned annonserte sin svært ambisiøse filmplan for å overgå Marvels utrolige suksess med superheltfilmer, var Suicide Squad en av nykommerne. Fra før har selskapet både Superman, Batman og resten av Justice League i stallen.

Med skuespillerne som i natt ble hyret til prosjektet bekrefter filmselskapet sine høye ambisjoner. Will Smith, Tom Hardy, Jared Leto og Margot Robbie er alle bekreftet til roller i filmen om superskurklaget Task Force X.

 Suicide Squad har eksistert i flerer former i ulike blader siden 60-tallet. I 1987 kom det ut under eget navn, denne forsiden markerer starten på andre volum i 2001. (Foto: DC Comics)
Suicide Squad har eksistert i flere former i ulike blader siden 60-tallet. I 1987 kom det ut under eget navn, denne forsiden markerer starten på andre volum i 2001. (Foto: DC Comics)

LES OGSÅ: Slik skal DC Comics slå Marvel

Smith inntar rollen som Deadshot, Hardy som Rick Flagg og Robbie som Harley Quinn, mens en av fjorårets mest kritikerroste skuespillere og Oscar-vinner Jared Leto skal spille den ikoniske Jokeren. Tidligere har storheter som Jack Nicholson og Heath Ledger spilt samme rolle.

Skurkene i filmen er en gruppe arresterte superskurker som utfører oppdrag på vegne av den amerikanske regjeringen i bytte mot reduserte straffer.

Også Jai Courtney er bekreftet til rollen som Boomerang, mens Cara Delevingne skal spille Enchantress. David Ayer (End of Watch, Sabotage og Fury) er godt i gang med forarbeidet og skal regissere filmen.

Suicide Squard har ikke fått en fast premieredato, men DC Comics har sammen med Warner Bros. planlagt lansering i 2016.

 • MartinKristofferHykkerud

  mer superhelt stuff? begynner ikke den eska på loftet å bli rimelig tom nå snart?

  • RealJon233

   De går nok (dessverre) for bra enn så lenge, personlig er jeg drittlei og skulle ønske de brukte pengene på bedre historier enn tegneserier, men få vente til de går i minus. Joda, enkelte har hatt god kvalitet som Batman/Sin City.

   • Lol

    Det lages jo fortsatt enormt mange filmer som ikke er tegneserier. Er jo bare å se de i stedet, hvis du er lei.

  • Mads Johannessen

   Så lenge filmene spiller inn så mye penger som de gjør, så vil den eska være bunnløs 🙂

  • trieste

   Dessverre ikke. Slagordet til Sony er: det kommer alltid et nytt årskull med 14-åringer. Derfor skal de lage Superman (i ulike varianter) fram til 2022.

   • KeroT

    Mener de da at d ikke kommer fler 14 åringer etter 2022?

    • Magnus O. I.

     Da kommer 15-åringene!!

 • Andreas Øsleby

  Tom Hardy må jo spele Bane vel!!!

  • Papa Emeritus II

   Ja! Og Heath Ledger må jo spille Joker!

   • Andreas Øsleby

    Hehe jadu.

 • Kjetil E Aasen

  Har ingenting i mot Jared Leto, ganske bra valg tror jeg. Allikevel mener jeg den beste kandidaten ville vært James Badge Dale, snakk om skuespiller som stjeler scener: Iron Man 3, The Lone Ranger, Flight, World War Z.

 • Joachim Lothe-Rikenberg

  Nå ble jeg plutselig veldig interessert i èn av filmene Warner B. og DC skal ut med fremover. Her har de jo gjort noen interessante skuespillervalg i alle fall.

 • Zinedine

  Uttrykket «å hoppe etter Wirkola» har vel nesten aldri vært like aktuelt som det er for Jared Leto her, men jeg må si at jeg er veldig fornøyd med at det er han som hopper etter! Tror han kan gjøre en god figur. Spennende!

 • Edstone1

  …og kanskje Oprah Winfrey i rollen som Amanda Waller. Ingen Deathstroke the Terminator a.k.a. Slade Wilson.Hm.