Serieåret 2017 ser ut til å bli et år stappet med tungvektere i toppform og massevis av nye og spennende dramaserier fra både Norge, Storbritannia og USA.

Suksesser som Game of Thrones, The Americans, Sherlock og Fargo får alle nye sesonger – dette er serier som virkelig har fenget oss de siste årene, og som alle har både intensitet og nerve å bygge videre på.

Vi kan ikke huske å ha gledet oss så mye til et norsk serieår! 2017 byr rett og slett på en liten serieboom. Allerede 1. januar kommer storsatsingen Valkyrien på NRK. TV3 følger opp med krimserien Elven i mars. Det blir nye sesonger av Unge Lovende og SKAM. Viaplay har tatt over Okkupert fra TV2, TV2 satser stort med krimserien Grenseland og i Bergen vil advokat Erik Aber få nye saker å løse til høsten.

ANMELDELSE: Aber Bergen – munnrapp norsk advokatkrim

Det er komedieformatet som har gitt oss de mest spennende seriene de siste årene, og vi regner med at den trenden vil fortsette i 2017. Men det er likevel et knippe drama- og spenningsserier som virkelig får oss til å sikle forventningsfullt når vi speider inn i krystallkula.

Vi har kranglet en god del om denne topp 10-listen. Her mangler personlige yndlingsserier som Black Sails sesong 4 (Sigurd har allerede satt opp en pizzakalender for hva som skal spises til de nye episodene i januar og februar) og The 100 sesong 4 (serien som får Marte til å flytte dyna ut til sofaen).

Blant de seriene som kjempet om topplassene finner vi potensielle godbiter som Stranger Things S02, Legion, American Gods, Barry, Iron Fist, The Punisher, Mindhunter, The Deuce, Elven, McMafia, She’s Gotta Have It og Powerless. For å nevne noen!

Men det er ikke bare serier å glede seg til i det nye året. Vi er ganske skeptiske til nye versjoner av både 24 og Prison Break, og vi holder ikke pusten av spenning for serieversjonene av Taken og Training Day heller.

Men her er det vi tror blir crème de la crème i 2017 – seriene vi gleder oss aller mest til!

Er du enig? Uenig? Gi oss din liste og bli med på diskusjonen i kommentarfeltet nedenfor.

2016: Årets beste filmer | Årets beste spill | Årets beste TV-serier


Riverdale
(Foto: The CW)
Luke Perry dukker opp på TV-skjermen igjen i Riverdale. (Foto: The CW, Netflix)

Det har ikke akkurat skortet på filmatiseringer og serieversjoner basert på tegneserier de siste årene, men Riverdale er noen flagrende kapper unna Marvel og DCs helter og skurker.

Basert på den kjernesunne tegneserien Archie er dette en serie som tar oss med til high school-sjangeren og blander Archie, Krona (Jughead), Doris (Victoria) og Betty inn i småbymystikk og tenåringsdramatikk.

Dette er nok en serie som vil kunne glede flere generasjoner. Den har utseende til en god tenåringsserie, er produsert av en av skaperne av Arrowerse og kommer fra The CW (Supernatural, Gossipgirl, The Vampire Diaries).

Men siden Archie hadde sin storhetstid i Norge på 90-tallet, og vi finner folk som den aldrende kjekkasen Luke Perry (Beverly Hills, 90210) og 80-tallsikonet Molly Ringwald på rollelista, så kan det hende at også mor og far vil bli med til Riverdale.

Det kan bli veldig cheesy, men det kan også bli en herlig underholdende ungdomsserie!

Riverdale har premiere på Netflix 27. januar


Snowfall
(Foto: FX)
Damson Idris har en av hovedrollene i Snowfall. (Foto: FX)

Det er lov å håpe på en «Narcos møter The Americans» når FX skal ta for seg 80-tallet og da crack kom til Los Angeles.

Serieskaper John Singelton er en veteran som har god peiling på 80-tallets Los Angeles og kan kunsten å lage gode drama fra intense miljøer.

Som regissør har han gitt oss godbiter som Boyz n the Hood (1991) og Higher Learning (1995), i tillegg til underholdning i Shaft (2000) og 2 Fast 2 Furious (2003).

Singelton har også vist at han også behersker det moderne serieformatet med regi på episoder av både Empire og O. J-dramaet American Crime Story, sistnevnte førte til en Emmy-nominasjon for beste regi.

FX er virkelig i vinden om dagen, og leverer kvalitetsserie på kvalitetsserie. Vi har trua på at Snowfall kan få oss hekta.

Snowfall har ingen norsk premiere ennå, men har premiere på FX i 2017.


Twin Peaks
Kyle MacLachlan som Dale Cooper og Sherilyn Fenn som Audrey Horne i Twin Peaks. (Foto: Lynch/Frost Productions)
Kyle MacLachlan som Dale Cooper og Sherilyn Fenn som Audrey Horne i Twin Peaks. (Foto: Lynch/Frost Productions)

Det er ikke til å komme bort fra at vi gruer oss ganske mye til dette gjensynet også. Fallhøyden er jo rimelig enorm når vi igjen skal møte agent Dale Cooper og innbyggerne i Twin Peaks – 26 år etter at den megapopulære kultserien la inn årene.

Fallhøyden senkes riktignok litt av at serien tapte seg en del utover i sesong 2, men frykten for at det ikke skal være like lunt og mystisk når vi vender tilbake for pai og kaffe i 2017 er definitivt til stede.

Men hva om det er så bra som vi håper det kan være? Hva om vi endelig får vite hva som skjedde med den gode Dale på hans siste hyttetur? Hva om vi får vite mer om ugler, vedkubber og hvordan en kan knyte bærstilker med tungen? Hva om en ny delegasjon med norske forretningsmenn tar turen til the Great Northern?

Jo da, dette gleder vi oss veldig til! Bare please, please! Ikke ødelegg Twin Peaks da Showtime.

Twin Peaks har ingen norsk premiere ennå, men har premiere på Showtime i 2017.


SKAM S04
Dette er bare et bilde av Sana. VI VET IKKE HVEM DET KOMMER TIL Å HANDLE OM I SKAM S04!!! (Foto: NRK P3)
Dette er bare et bilde av Sana. VI VET IKKE HVEM DET KOMMER TIL Å HANDLE OM I SKAM S04!!! (Foto: NRK P3)

Hvem skal det handle om i sesong fire av Skam? HVEM?! Det er det store spørsmålet.

2016 ga oss et intenst år der mange viktige problemstillinger ble tatt opp, og vi er utrolig spente på fortsettelsen. Vi i Filmpolitiet håper på at 2017 blir Sanas år, og at muslimsk ungdom blir tema når Skam starter på igjen, men det gjenstår å se – VI VET INGENTING!

Og uansett hvilken rollefigur som får æren av å være hovedrollen i den kommende sesongen, er vi sikre på at serieskaper Julie Andem og Co. vil lage nok et spennende drama fra ungdomslivet på Hartvig Nissen skole.

SKAM sesong 4 har premiere på p3.no en gang til våren.


Big Little Lies
(Foto: HBO Nordic)
Big Little Lies er en stjernespekket dramakomedie fra HBO. (Foto: HBO Nordic)

HBO sparer ikke på stjernene når de lager dramakomedie om det tilsynelatende idylliske forstadslivet til tre mødre i USA.

Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Alexander Skarsgård, Shailene Woodley, Alexander Skarsgård, Laura Dern, Adam Scott og Alexander Skarsgård står på rollelista til miniserien. Nevnte vi at kjekkasen Alexander Skarsgård skal være med?

Samme det. Det handler om eksmenn, nye koner, skandaler i skolegården og en mystisk drapssak i Big Little Lies. Dette høres med andre ord ut som en blanding av Mean Girls og Pretty Little Liars – for voksne. Vi gleder oss!

Big Little Lies har premiere på HBO Nordic 19. februar


Valkyrien
(Foto: NRK)
Valkyrien er en av de mange norske seriene vi gleder oss til i 2017. (Foto: NRK)

Har vi med en norsk Breaking Bad å gjøre her?

Valkyrien er neppe helt der, men vi må si at premisset for serien får oss begeistret. En nedlagt T-banestasjon, en lege som må jobbe for Oslos skurker for å prøve og finne en kur for sin døende kone.

Og så er det jo godt å ha Sven Nordin tilbake fra den argentinske pampasen!

Serieskaperne Erik Richter Strand og Thomas Seeberg Torjussen har skaffet seg ingrediensene til å gjøre nybrottsarbeid innenfor den norske krimtradisjonen, og kanskje dytte oss litt ut av den nordiske noirtåka som har vokst seg drygt tykk de siste årene.

Valkyrien har premiere på NRK 1 søndag 1. januar.


Sherlock S04
(Foto: BBC, Netflix)
Elegant, stilren og full av smart etterforskning – vi elsker Sherlock.(Foto: BBC, Netflix)

Den lille julespesialen i starten av 2016 gjorde oss ikke akkurat mindre gira og spent på hva som ligger og venter på oss i Sherlock Holmes herlig kompliserte hjernepalass.

Detektivens små grå har jobbet i rød sone den siste tiden, og det er mulig vi nå står foran et realt storoppgjør mellom Holmes og en gammel nemesis. En dans mellom intellekter som forhåpentligvis vil gi oss krimfans noen aha-orgasmer underveis.

Det er helt fantastisk selskap å henge med Martin Freeman og Benedict Cumberbatch i rollene som Watson og Holmes. Vi er rett og slett ganske så bortskjemte som får lov til å oppleve to så gode skuespillere i to så gode roller.

Det er sjeldent at en serie klarer å holde på en så populær stjerneduo over lang tid. La oss nyte neste servering, og håpe det holder i mange år til!

Sherlock har premiere på Netflix 2. januar


Taboo
(Foto: BBC, HBO Nordic)
Tom Hardy er både serieskaper og hovedrolleinnehaver i Taboo. (Foto: BBC, HBO Nordic)

Denne har vi gledet oss til i hele høst.

Dette ser ut til å bli en mørk og storslått eventyrserie som involverer en hevnlysten eventyrer (Tom Hardy), et meget skittent og ondt storselskap (British East India Company) og rikelig med slagsmål, bitende replikkvekslinger og mystikk.

Dette er hjertebarnet til Tom Hardy og faren Edward Hardy som har skapt serien sammen med Peaky Blinders-skaper Steven Knight. Og rollegalleriet er fullt av knallgode skuespillere som Jonathan Pryce, Michael Kelly og Oona Chaplin, i tillegg til Tom Hardy selv i hovedrollen.

Taboo har premiere på HBO Nordic 7. januar


Fargo S03
Trainspotting–Ewan McGregor. (Foto: Norsk Filmdistribusjon)
Ewan McGregor (Her fra Trainspotting) er klar for 3. sesong av Fargo. (Foto: Norsk Filmdistribusjon)

Fargos to første sesonger har vært ren og skjær seriehygge.

I to ulike tiår, med to ulike stemninger og med to ulike rollebesetninger har serieskaper Noah Hawley klart å la inspirasjonen fra Coen-brødrenes Fargo-film bli til en fantastisk flott krimserie med egenart og stor fantasirikdom.

Det vi vet om sesong 3 er at godgutter som Ewan McGregor (Trainspotting, Star Wars) og David Thewlis (Naked, Harry Potter) er på rollelista. Handlingen skal foregå på 2010-tallet i Minnesota. Og det ser ut som kompliserte familiebånd, sprekkene i den amerikanske drømmen og hjertevarme politifolk igjen inngår i tematikken.

Fargo S03 har ventet premiere våren i 2017. Serien har tidligere blitt vist på HBO Nordic i Norge.


Game of Thrones S07


Den sjette sesongen av Game of Thrones var den mest ujevne i serien til nå, men slutten? For en slutt! Brikker som hadde stått stille veldig lenge begynte endelig å røre på seg, og de avsluttende episodene fikk det virkelig til å krible i magen.

Det har for alvor begynt å snøre seg til for våre venner i Westeros nå, og det legges opp til at vi får mange spennende møter i den kommende sesongen. Vil hemmelige familieforbindelser omsider komme opp i dagen? Vi krysser fingrene.

Hvor lenge vi må vente før vi kan kose oss med den første episoden i sesong syv vites ikke. HBO har «sommeren 2017» som premierevindu. Det er for så vidt helt greit for oss, for den som venter på noe godt venter jo ikke forgjeves. Så lenge serien ikke kommer når vi er opptatt med å drikke drinker i en solseng på Granca, da!

Game of Thrones sesong 7 har premiere på HBO Nordic sommeren 2017.


Hvilke TV-serier gleder du deg mest til i 2017. Gi oss din liste i kommentarfeltet nedenfor.
Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.
 • Heidi K. Lisle

  Årets Sherlock julespesial? Har det kommet en jeg ikke har fått med meg? Tell me more!

  • Hei Heidi! Litt forvirrende kanskje, men julespesialen The Abdominal Bride hadde premiere 1. januar i år, og er dermed per def «årets julespesial». Men ser det kan være litt forvirrende, så kan presisere det i teksten. 🙂

   • Heidi K. Lisle

    puh ble både glad og litt lei meg samtidig nå, tenk om jeg hadde noe usett! men heldigvis ikke lenge til mandag 😜

    • The Dalek

     Nettopp fått sett den i Storbritannia, og jeg kan meddele at det er definitivt å glede seg til den kommer ut på Netflix i Norge

     • The Dalek

      Oppdatering: ser at den alt har kommet ut på Netflix i Norge, Elementary

 • Anne Hansen

  Sorry, ikke mye å gled seg til, spør dere meg. Ungdomsserier? Nei takk! Kviser og dekkstift er ikke underholdning!! Og hvor er nyhetene fra Netflix? Ikke alle har HBO! Game of Thrones er bra saker, men også denne serveres på en luguber pay-channel som jeg ikke har og ikke ønsker å betale for. Nope, melder pass! Eneste som muligens byr på litt moro er denne nye norske fra NRK, Valkyrie. Ellers var det labert.

  • Royskatt

   Dette er jo en subjektiv liste. Du trenger ikke være enig.

   • Anne Hansen

    Enig?!! Hehe, nei, det er jeg da heller ikke! Poenget er at de burde spadd opp bedre serier med skikkelig apell til voksne, ikke bare teenage-møl.

 • Mari

  Helt sikkert en tasteglipp – Ewan McGregor spiller ikke i Harry Potter.

  • Sigurd Vik

   Nei, den credit’n skulle bare egentlig bare Remus få, gikk litt raskt med copy/paste-siktinga på tampen der – beklager:)

  • Ja! En tittel fra parentesen til David Thewlis hadde lurt seg inn i feil parentes! 🙂 Fjernet nå, takk for heads up.

 • David Børresen

  Gleder meg til mer Ash Vs Evil Dead, The Expanse og avslutningene til Orphan Black og 12 Monkeys.
  Legion kan være lovende, og Iron Fist om de gjør det riktig. Punisher kan og bli bra.
  Doctor Who, Walking Dead og Game of Thrones gidder jeg ikke se lenger en gang.

 • Elise Hanssen

  Gleder meg til thrillerserien Monster av NRK jeg 🙂

 • Kristofer Olai Ravn Stavseng

  Eg gler meg til Star Trek: Discovery. Varmar opp no med DS9.

  • Mads Leonard Holvik

   Tidenes mest kjente TV-serie. Star Trek er klart nummer 1 ja.

 • Fargo sesong 3 kommer ikke denne våren. Dette har blitt bekreftet allerede. Sesongen starter ikke produksjonen før i januar, som gjør det umulig for serien å bli sendt denne våren slik serien spilles inn. Tidligst er det i sommer, men blir sikkert tidlig høsten 2017.

  • Sigurd Vik

   Noooooo! Ah, da må jeg smøre meg med tålmodighet. Takk for info Steffen!

 • Bjørnar

  Hva med House of cards, Better call Saul og The Americans? Det er disse jeg gleder meg til! Rent personlig gleder jeg meg ikke til noen av de som har kommet seg inn på topp10 lista deres. Må kanskje innse at jeg har blitt for gammel for filmpolitiet

 • Elin Nilssen Strand

  Gleder meg no innmari til Stranger things sesong 2👍 Grugleder meg til Twin Peaks, elsket sesong 1 og 2, kan ikke toppes, eller?!? Men når kommer Westworlds sesong 2?

 • Benjamin Tilleskjør

  Twin Peaks burde vært høyere i min mening, men skjønner at det er gruglede

 • Lisa Holm

  Gleder meg til sesong 10 av Doctor Who. 🙂 Synd den ikke vises på noen norsk TV-kanal.

 • Thomas

  Ennå/enda.

 • Sandstorm

  The Expanse, Black Sails, Stranger Things og ikke minst Rick and Morty! 🙂

 • arnelov

  Det er noen serier som tydeligvis har gått under radaren – Sense8 – som kommer med sesong to nå til våren 2017.

  Dessuten Travelers og ikke minst Fauda – som på en glimrende måte setter fokus på galskapen i Palestina-konflikten.

  Alle på Netflix.

 • Erlend Johannessen

  Ynglingsserie? Seiler de ynglinger i Black Sails nå? Det hadde forresten kanskje ikke vært så upassende…

  • Sigurd Vik

   🙂 Fikset!

 • Dette var en veldig tilfeldig liste. Riverdale over både Legion, American Gods, The Deuce, The Americans, The Leftovers o.s.v. Hæ? Igjen, hæ?

  • Sigurd Vik

   Listen bærer nok preg av at vi er to listemakere med litt ulik seriesmak som begge har klare meninger om hva vi personlig gleder oss mest til:)

   • Joa, men selv med å være fullt klar over det, så blir det fremdeles et spørsmål. Jeg ville jo forventet at dere som er så Game of Thrones og Twin Peaks-fans skulle valgt f. eks American Gods foran Riverdale.

    • Sigurd Vik

     Akkurat der er det håp vs frykt som spiller inn på forventingene mine.

     American Gods har veldig gode forutsetninger. Premisset er fullt av potensial, jeg kan ikke skjønne at Ian McShane kan være noe annet enn fantastisk, og Starz har definitivt vist at de kan (og snudd min opprinnelige skepsis) med Black Sails.

     Men, etter å ha sett stillbilder og teaser så ble jeg litt mindre gira. Jeg kan ikke helt sette fingeren på det, men det er noe med kulisser og tone som skurrer litt hos meg, og som gjør at den falt noen plasser på listen min.

     Med Riverdale er det nesten motsatt. Jeg var i utganspunktet ikke så forventningsfull. Men skuespillervalg, stemning og det enorme potensiale serien har til å høste nostalgisk og rik mytologi fra tegneseriens ikoniske småbyamericana gjør at jeg kjenner det kribler litt ekstra i magen av denne. Jeg vet at det er stor sannsynelighet for at jeg bygger meg opp for en real skuffelse her. Men hvis den treffer, så tror jeg Riverdale kan bli en veldig god, og litt cheesy, underholdningsserie.

     Godt mulig dette kan brukes mot meg om noen måneder:)

     • Starz overrasket deg ikke med de senere sesongene av Spartacus? Eller The Girlfriend Experience, en av fjorårets mest oversette serier, men kanskje for kontroversielt av NRK-folk å like en serie som handler om det den gjorde?

      Hvis du nevner tonen og kulisser som et problem for American Gods, så skjønner jeg ikke helt hvorfor Riverdale går over. Riverdale ser ut til å ha alle klisjeene fra The CW-seriene uten noe særlig originalt som kanalen har gjort de siste årene (iZombie, Crazy Ex-Girlfriend og Jane The Virgin).

      Men men, viktigst er at du overbeviser deg selv enn andre for en liste som dette 🙂

      • Sigurd Vik

       Outlander som har vært den beste overraskelsen fra Starz, ved siden av Black Sails, for meg. But they had me at Boss:) The Girlfriend Experience flyttes herved noen plasser opp på «to do»-lista. Har ikke fått noe internt NRK-memo om hva vi mener om tematikken:)

       Et aldeles potensielt «problem» for American Gods er viktig å påpeke her da. Jeg skal gi serien mer enn teaser og noen promobilder før jeg gjør meg opp en mening om den er bra eller ikke. Og den var ikke langt unna en plass på lista, til tross for mine fornemmelser.

       Når det gjelder Riverdale tror jeg den har større potensiale til å bruke den klisjefylte og referansetunge stilen til en styrke – hvis de lykkes med å bruke den riktig, og de i tillegg har en god historie å fortelle.

       Top of The Lake S02 var med i diskusjonen. The Handmaid’s Tale ser spennende ut – blir mye Moss neste år! Jeg har ikke lest boka (eller sett filmen), så det blir et nytt bekjentskap for meg. Takk for den!

 • Tom

  Digg å se Riverdale på listen! Twin Peaks-vibe med en dæsj Gossip Girl og Pretty Little Liars. Det kan bli veldig bra eller helt utrolig dårlig. Men reaksjonene jeg har sett fra de med screenere er oppmuntrende.

  For øvrig er jeg spent på spin-offen av The Good Wife, siste sesong av HBOs The Leftovers, siste sesong av Girls (promoen er så fin!), Star Trek: Discovery (selv uten Bryan Fuller som showrunner), andresesongen av Sense8 (julespesialen var helt topp) og mange av seriene som er på listen over.

 • John Andreas Hansen

  To av de beste seriene som de siste årene har gjestet tvruta får sine siste og avsluttende sesonger i 2017. Når hverken Halt and Catch Fire eller Orphan Black er nevnt engang………..nei da vet jeg ikke helt hva jeg skal si.

  • Sigurd Vik

   Gleder meg godt til Halt and Catch Fire S04 jeg også. Men det er jo gjerne de nye titlene som får oss mest aller mest spent og forventningsfull når en titter inn i et nytt serieår. Så da var det bare GoT, Fargo, SKAM og Sherlock som kom med av serier som allerede er godt i gang. + Twin Peaks selvfølgelig, men med 26 års pause, så blir jo den en helt egen fisk.

   • John Andreas Hansen

    Merk at jeg sier ikke at de skulle vært på lista.Det vil alltid være individuelt hva folk vektlegger, og ettersom jeg ikke alltid er enig med verden skjønner jeg at verden ikke alltid er enig med meg. Det jeg reagerer på både i denne og topplista for 2016 er at de ikke er nevnt i det hele tatt. Og i denne listens tilfelle ettersom begge disse får en siste og avsluttende sesong. Å avslutte en serie på en god måte har vel etterhvert vist seg å være et av de vanskeligste momentene i hele seriens liv, så bør veie litt i en sånn liste.

    • Sigurd Vik

     Det er et godt poeng. Vi hadde med HaCF da vi oppsummerte 2016 på radio, men serien ble oversett i nettsaken ja ser jeg. Den fortjener absolutt å nevnes!

 • Hchjose

  Curb your enthusiasm s09??? HALLO!

 • Ruben Tumert Hansen

  Har dere glemt American Gods med vilje?

  • Sigurd Vik

   Neida, den er nevnt blant de vi gleder oss til og kom veldig nær en plass på topp 10.

 • Sinfour

  Better Call Saul sesong 3?

 • Rolf Ralfsen

  The Expanse S02. Det blir årets høydepunkt på seriefronten!

 • Ken A. Brox

  Hva med «MONSTER» som kommer på NRK en gang i løpet av 2017? 😀

 • axreason

  Merkelig sammensatt liste…

  Den siste sesongen av The Leftovers blir forhåpentligvis utrolig spennende, samme med Bloodline.

  Av helt nye serier ser jeg mest fram til Taboo (BBC), Big Litte Lies (HBO), A Series of Unfortunate Events (Netflix), The Handmaid’s Tale (Hulu), Legion (FX), Feud (FX), Iron Fist (Netflix) og The Defenders (Netflix).

  Det blir etterlengtede gjensyn med Top of the Lake, Broadchurch, Sense8, og Twin Peaks. Skam, Broad City, Mr. Robot, Game of Thrones og American Horror Story gleder jeg meg også utrolig til.

  Hadde jeg ikke sett The Six Thatchers allerede hadde denne lista inkludert Sherlock. Nå gruer jeg meg egentlig bare til å se de resterende episodene av sesongen.

  Er veldig mye annet jeg gleder meg til, men de har ikke fått noen fastslått premieredato enda, så i mellomtiden venter jeg i spenning.

 • Beate Hanssen

  Hva med The Americans??

  • Sigurd Vik

   Vi gleder oss masse!

  • Tom

   Det som er ekstra deilig med The Americans nå er at det er avklart at de får avslutte serien slik de ønsker, innenfor de rammer som er fastlagt, dvs. 13 episoder i år og de avsluttende 10 i 2018.

 • Emil M

  Tenk at folk gledet seg til Sherlock, også fikk de servert et makkverk av en sesongåpning.

 • Yngve Farmen

  Hvor er American Gods? Er jo en bok som ble elsket så intenst. Eller har dere ikke tro på den

  • Sigurd Vik

   Den var veldig nær en plass, men kom ikke helt opp hos oss.

 • MARI

  Det er tydeligvis mange i kommentarfeltet som virker snytt over at deres egne favorittserier ikke er på lista. Ikke ta det til dere! Dette er jo deres liste, over seriene dere gleder dere til i 2017!

  Personlig er jeg veldig enig med lista selv, og gleder meg til alle TV-seriene dere har skrevet ned (+ andre favoritter, inkludert The 100 og Black Sails og The Americans) :). 2017 blir et dritbra år for TV-serier.

 • Truls Johnsen

  Da kan folket slutte og glede seg til årets beste serie (kanskje??), den er allerede sluppet… #TheExpanse S02 😉

  • brekken

   Klarte aldri å falle for The Expanse. Hadde så lyst så lyst, men det gikk bare ikke. Slet meg forbi 6-7 episoder av sesong 1 av ren vilje. Men nei. Gadd ikke mer.

   • Truls Johnsen

    Oj… Det var synd. Da var den jo «knapt kommet igang».. 😉

  • Mia Blomberg

   Og hvor kan jeg se sesong 2 uten å laste ned på Piratebay?

   • Sigurd Vik

    Den kommer på Netflix i september.

    • Mia Blomberg

     Jiiiha! 😀 Det er jammen krevende å være lovlydig når serien har ligget til nedlasting siden den ble sendt i USA… Gleder meg 🙂

     • Truls Johnsen

      Enkelte ting er det verdt å bryte loven for.. 😉

     • Truls Johnsen

      Den kommer fredag 8 september! Fikk epost fra Netflix idag.. 😉

 • FERONICA SALAM

  GOOD SITE>> MEGA.CINEMAS4U.US