Episode 99 – Christian Nilssen

Ukas gjest er NRK-mann, fotballkommentator, hoppkommentator og fotballnerd på sin hals med over 100 kamper i England i beltet! Han er blitt utnevnt til Arne Scheie sin arvtager, han har VM-finaler og hoppuker som sin arbeidsplass og til tross for at han er en veldig trivelig kollega, så klarte han i 2014 å bli norges mest forhatte fotballpersonlighet! Ukas gjest er Christian Nilssen.

Christian forteller om å fylle skoene til Arne Scheie, om å snuble seg til gratis kampbilletter på FA Cup-finalen og om hvordan man egentlig skal uttale Pepe!

Sven har fått et kritisk men smart brev fra en lytter, Tete får latterkrampe og Nettsjef Lars er innom med nyheter fra bredden.

Abonner og anmeld oss gjerne i iTunes eller sjekk oss ut på Instagram, Facebook, Twitter og Snapchat:@P3HeiaFotball – send oss epost: heiafotball@nrk.no

Ukas gjest er NRK-mann, fotballkommentator, hoppkommentator og fotballnerd på sin hals! Han er blitt utnevnt til Arne Scheie sin arvtager, han har VM-finaler og hoppuker som sin arbeidsplass og til tross for at han er en veldig trivelig kollega, så klarte han i 2014 å bli Norges mest forhatte fotballpersonlighet! Ukas gjest er Christian Nilssen.

Christian forteller om å snuble seg til gratis kampbilletter på FA Cup-finalen og om hvordan man egentlig skal uttale Pepe!

Sven har fått et kritisk men smart brev fra en lytter, Tete får latterkrampe og Nettsjef Lars er innom med nyheter fra bredden.

Abonner og anmeld oss gjerne i iTunes eller sjekk oss ut på Instagram, Facebook, Twitter og Snapchat:@P3HeiaFotball - send oss epost: heiafotball@nrk.no