Apokalypse nå?

Ingen grunn til panikk: Vi har satt sammen det perfekte lydsporet til verdens undergang. Hør listen i Spotify her!

Jepp, folkens. Det har vært en glede å tilbringe tid på kloden med dere, men nå er det – ifølge kvalifiserte synsere – over. Endetidstegnene har vært mange i det siste, og vi i P3 Musikk har valgt å ta spådommene på alvor ved å nyte livet i fulle drag – samt plukke musikk vi kan spille så høyt vil idet verden går under. For hva er vel dommedag egentlig uten et ordentlig soundtrack?

Redaksjonens mest apokalyptiske tospann, Kim Klev og Marius Asp, har valgt ut 25 Spotify-favoritter som er garantert vil gjøre denne siste dagen bedre. Fra Skeeter Davis og Talk Talk til Tame Impala, MF Doom og The Neville Brothers: Her finner du ild, svovel, destruksjon og kaos i rikt monn. Vi har latt Vera Lynn avslutte kalaset med sin eviggrønne og håpefulle «We’ll Meet Again».

Spilleliste: Apokalypse nå! i Spotify

Om mayaene mot all formodning skulle ha blingset på datoen, og apokalypsen lar vente på seg, er jo denne listen uansett fin å ha i bakhånd til neste gang.

Sjekk alle Spotify-listene fra P3 Musikk – inkludert julefavoritter og den beste musikken akkurat nå – her!

Hva er din favorittlåt for dommedag? Legg gjerne igjen en kommentar under!

 • Anonym

  Muse – Apocalypse Please
  Muse – Time Is Running Out
  Bad Religion – Fuck Armageddon, this is Hell
  Smashing Pumpkins – The End Is The Beginning Is The End
  Dimmu Borgir – Progenies Of The Great Apocalypse
  Soundgarden – Black Hole Sun

 • Pingback: P3.no Musikk » Låtlister()

 • Her er lenka for de om vil åpne lista i Spotify og abonnere på den:
  http://open.spotify.com/user/p3.no/playlist/2wcIYCHF4quyWjk3COxwe3

  • Sorry, urutinert – har lagt den inn i selve saken også nå. Takk, Morten! 

   Marius, P3

 • Dere er noen kommersielle slavearbeidere… om jeg må si.

  1.
  Først av alt utnytter dere gammel historie i ny Hollywood versjon. Og dermed sier dere: «Om mayaene mot all formodning skulle ha blingset på datoen, og apokalypsen…»

  Vennligst henvis til kilde for dette utsagnet. For etter min oppfattelse har dere ikke kunnskap om temaet.

  2.
  De andre idiotene som har laget «Mayakalenderen» serien behøver å revurdere karriære valget sitt. Deres konsept er basert på Mayakalenderen… Greit!
  Men, den visuelle profileringen viser en Aztetisk kalender og de baserer ikke noe av konseptet på hva Mayaene eller Aztekerene forutså. Ikke nok med det. Jeg har det mye morro av å le av dommedagsteoretikere selv. Men, de har ikke engang kunnet lage et ekte program med disse fjerne teoriene og tilhengerene. Men selv fremstår de som noen nerder som har sett litt for mange youtube dokumentarer (det er tydlig at de har gjort research på alle mulige vrangforestillinger). Og de syntes tydligvis det er en god idé og realisere de tilbakestående menneskene som har latt disse teoriene gå de nervene.
  Ikke har de gjort produksjonen bra. Ikke samsvarer hensikten deres med presentasjonen. Ikke kritiserer de et problem(stilling) som fortjener oppmerksomhet. Ikke har de respekt for en kultur som så avansert at moderne forskere lør seg i hue. På den tid var nordmenn fortsatt usiviliserte «huleboere» og Torgersen og Helgaker representerer fortsatt dette nivået.

  De smiler sikkert «pent» nå som «ingenting» har skjedd. Men de har sperret kommentar feltet på sin eneste artikkel med dette alternativet… Det sier nok for meg.

  3.
  Jeg må beklage at jeg nå vil ytre meg i deres kommentarfelt om andre saker i NRK. Men, jeg valgte deres nyhetssak på grunn av tittelen og innholdet deres. Jeg syntes det er usmakelig og utnytte en ursivilisasjon fordi en vannvittig stor masse på jorda har andre profetier enn Mayane. Dere drar en paralell som er helt ute av kontekst. Og dermed vil jeg kritisere NRK på det sterkeste for representere de bidragene dere har opprettet i denne sammenhengen.