Best akkurat nå

Sjekk ut våre ferske favorittlåter – og den tilhørende Spotify- og WiMP-lista – her.

Internett flommer over av ny musikk. Mye er dårlig. Noe er bra. Derfor tar vi jobben for deg, og gir deg de beste nye låtene fra kjente og ukjente artister hver uke.

Vi samler det vi synes du bør sjekke ut i ei Spotify- og WiMP-liste. Alle sjangre får plass, og siden hele det store musikkmiljøet i P3 bidrar, er det noe for enhver smak på lista.

Det vil til enhver tid ligge 100 låter på lista – og hver uke oppdaterer vi med ti nye låter, mens vi kutter de ti eldste på lista.

Sjekk ut i Spotify og WiMP:
Best akkurat nå (Spotify) | Best akkurat nå (Wimp)

Nye låter uke uke 31:

Tahiti 80 – Crush!

I en rettferdig verden ville de som kjenner til Air eller Phoenix også ha fått med seg Tahiti 80. Bandet fra Frankrike har holdt på like lenge som sine landsmenn, og lager stadig rene, ryddige og retroskuende poplåter. «Crush!» blander disco og electro, og med en forførende melodi som Xavier Boyer synger i høye toner over, plasserer låta seg høyt oppe i bunken av yacht-rocklåter som må spilles før sommeren er over.

Amund Grepperud

Devonté Hynes – Palo Alto

Londoneren/New Yorkeren er best kjent under artistnavnet Blood Orange, som med Cupid Deluxe sto bak et av fjorårets aller beste album. Den Øya-aktuelle briten som mista alt bortsett fra livet i en leilighetsbrann tidligere i år holder en imponerende produksjonshastighet, når han i år har skrevet filmmusikken til Palo Alto.

Amund Grepperud

Sébastien Tellier – Love

Tellier er en av musikken vidunderlige skruer. Franskmannen starta karrieren ved hjelp av kompisene i Air, og har iløpet av de 13 åra levert langspillere med sex, sex, sex og politikk som tema. I tillegg representerte han på et tidpunkt hjemlandet i Eurovision Song Contest. Temaet for årets plate L’Aventure er “brasiliansk musikk slik Tellier husker den fra barndommen”. Sébastien har med vilje unngått å høre musikk fra det enorme landet i sør-amerika i arbeidet med plata, for å ikke kludre til barndomsminnene. På åpningssporet høres det ut som en ganske god idé.

Amund Grepperud

Jungle – Time

En av britenes aller største hyper i år har endelig nedkommet med et overraskende helstøpt debutalbum. Duoen som består av Tom McFarland og Joshua Lloyd-Watson har dissekert ulike sjangre og uttrykk og satt det sammen til sitt eget unike lydbilde. Blant låtene som ikke har vært gitt ut tidligere er “Time” mest iørefallende, og den aller mest roligdansevennlige av alle låtene på plata. Jungle spiller forøvrig på Øyafestivalen onsdag neste uke.

Amund Grepperud

Gulp – Let’s Grow

Når ei plate heter Season Sun og coveret ser ut som et av barndommens kaleidoskop blir jeg i det varme halvåret automatisk nysgjerrig, til tross for at bandet har henta navn fra norsk tegneseriespråk. Og som antatt, det er sesongmusikk bak navn og cover i form av sommerlig gitarpop som høres inspirert av den legendariske NME-kassetten C86, med noen sløye synth-partier som bonus.

Amund Grepperud

Fallujah – Sapphire

San Francisco, Bay Area-bandet Fallujah står bak årets album så langt med sin atmosfæriske tilnærming til teknisk dødsmetal. Bare hør på førstesingelen «Sapphire» som til tross sitt forrykende tempo og brutale utgangspunkt makter å fenge med storslagne gitarlinjer, luftige pustepauser og ikke minst det siste minuttets blendende riffing – du skal ha et hjerte av stein for å ikke nynne med den melodiske berg og dalbanen gitaristene Scott Carstairs og Brian «Deebs» James tar deg med på.

Les anmeldelsen av Fallujah – The Flesh Prevails her.

Tete Lidbom

Gnarwolves – Smoking Kills

Skating, festing og punk er favorittaktivitetene til Brighton-gutta i Gnarwolves. Derfor høres de også ut som det perfekte bandet å skate, feste og gjøre ugagn til. «Smoking Kills» er første singel fra bandets debutbalbum (kommer i september) og de har aldri hørtes bedre ut. Tenk: Blink 182 på toppen av karrieren med svettlukten til NOFX, spilt av tre briter i sin beste alder. (Sjekk for all del ut videoen til «Smoking Kills» også!)

Tete Lidbom

Ab-Soul – Hunnid Stax (feat. ScHoolboy Q)

Ab-Soul er kompis med Jay Rock, Kendrick Lamar og Schoolboy Q . Og det høres. Bøttevis av selvtillit (uten at det blir ufrivillig humoristisk), tøff-i-trynet-flyt og evnen til å underholde lytteren på et helt album (These Days…). På Kenny Beats produserte «Hunnid Stax» bader Ab-Soul, Schoolboy Q og Mac Miller i damer, penger og dop (selvfølgelig), men det funker som bare fankern!

Tete Lidbom

The Hell – Everybody Dies

Britiske The Hell startet som en hatsk vits rettet mot alle breakdown-frelste metalband som har dukket opp som ugress de siste årene. Men det som egentlig skulle være et ironisk hobbyband for medlemmer fra blant annet Gallows, Sikth og Spycatcher ble etter den krakilske debuten You’re Listening To The Hell så heite at flere av de 12 rullerende medlemmene måtte gi seg mens de fem gjenværende satset for fullt. Og selv om bandet har blitt mindre bestialske i tekstene sine i takt med populariteten viser singelen «Everybody Dies» at The Hell også på andrealbumet Groovehammer hater alle. Absolutt alle: Slik signerte de til Prothetic Records (hvor også norske Shining og Wolves Like Us holder til).

Tete Lidbom

SOHN – Artifice

Det er heldigvis noen hete sommernetter igjen før høsten kicker inn. Leter du etter behagelig elektronisk musikk, er det bare å sette på London-baserte SOHN som lager melodiøs postdubstep, som ofte blir sammenlignet med James Blake eller Gotye. Den sjelfulle stemmen hans gjør at “Artifice” er en låt som må være på spillelista i sommer, og dette er bare en av de deilige låtene som finnes på albumet Tremors.

Mina Knudsen

Klikk deg videre for å lese mer om de eldre låtene på lista!

 • http://www.facebook.com/kjetil.andersland Kjetil Kjær Andersland

  Synes godt dere kunne vært litt solidarisk med gamlelandet og laget liste for Wimp også!

  • ㅋㅋㅋ

   Det vil jo være ganske unødvendig i og med at du kan importere spotify-lister i Wimp (noe som forsåvidt også betyr at det vil være svært lettvint for dem å gjøre det).

   • 2rst1 Von Holvenhof

    Eg støtter eigne lister for Wimp, då eg ikkje har spotify og må vera bruker av spotify for å få importert spotify lister inn i Wimp. Noko som vil vera lettvint for dei som er brukarar av begge tjenestane. 

  • http://www.facebook.com/people/Trond-Merkesdal/540455107 Trond Merkesdal

   Der er jeg 1000000% enig!!! Jeg bruker ikke Spåttyfai og har aldri tenkt å anskaffe det heller. Få inn Wimp linker!!!!!

 • FrodeFF

  Hvis P3-redaksjonen hadde holdt seg til å presentere musikk i stedet for å framlegge sine egne preferanser hadde det kanskje vært mulig å ta P3 seriøst. Slik det har vært og er i dag ser det ut til at de ikke tenker tanken om at de faktisk skal være journalister/reportere og ikke dommere i en konkurranse.

  • http://twitter.com/amundg Amund Grepperud

    Takk for din mening FFF, skal ta det til etterretning og forhåpentlig blidgjøre deg ved neste korsvei.

  • Perik

   asdf

  • KennethMoe

   Du har misforstått noe grunnleggende ved kultur, om du mener den skal dekkes “objektivt”, etter tradisjonelle journalistiske standarder.

 • http://www.facebook.com/thomas.hafstad Thomas Hafstad

  Når skal P3 komme med sin egen app i Spotify? Dere har absolutt de nødvendige skills til å gjøre det, og som leverandør av nye musikkimpulser til meg hadde det passet meg finfint. Litt allah det dagbladet har gjort i sin app på spotify. 

  Hva tenker dere, P3? kom igjen’a.

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=858095586 Trine Jørgensen Aandahl

   Hei! Takk for innspill og ros. Hyggelig at du liker det vi velger ut. Vi har Spotify-app i tankene! Trine, P3

 • Yommt83

  Kommer han Alaska rett fra Birkenau eller noe ell ?

 • Maggisson

  Surkin – Stronger feat. Canblaster.

 • http://twitter.com/olerulle Ole Marius

  Hva med å faktisk liste noe av det her? Må jo inn her for å få hørt bra musikk på P3!!

 • Kjelle_Bass

  Hører på 
  DJ FRIENDLY  jeg

 • celine_js

  mangler Shaun Bartlett’s nye singel Love Give Take :)

 • celine_js

  mangler den nye singelen til Shaun Bartlett som ble sluppet 8/3, “Love Give Take” :)

 • http://profiles.google.com/smnlpzbrv Simon Lopez

  Finnes det en lenke for å åpne denne listen i spotify?
  Finner den ikke  på spotify for å “follow” :)

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=858095586 Trine Jørgensen Aandahl

   Hei! Lenken ligger øverst i artikkelen, men her har du den på nytt: 
   http://open.spotify.com/user/p3.no/playlist/6ErpzqCSCTJt0UOVYeNwTC
   Trine, P3

   • http://profiles.google.com/smnlpzbrv Simon Lopez

    Sorry var lite tydelig. Det eg e ute etter er en link som åpner listen i programmet Spotify, ikke den nettsidebaserte linken. :)

    Ved å åpne linken i Spotify vil eg kunne “follow” denne listen uke etter uke rett fra Spotify og ikke være innom p3.no sine nettsider hver gang.

    Ifra nettsiden kan eg ikke spole, pause eller andre funksjoner rett fra tastaturet. ;)

 • http://profile.yahoo.com/WU2VISGEV2LADRAJ7R2F3QT6HY Christine

  Jeg har falt helt for Misun – Darkroom. Har dere vurdert den låten?
  https://www.youtube.com/watch?v=0CmrgD3SwOs

 • Pernille Glesaaen

  Mye er dårlig. Noe er bra. Og det gjelder den her listen også.

 • http://twitter.com/joakimel Joakim

  Synes det var mye bra å hente her jeg. Listen min for Mars ble plutselig mer innholdsrik!

 • trieste

  The Minute – Marion Ravn

 • Ubersnuber

  Skulle gjerne sett litt house inkludert her.
  Men det er vel kanskje ikke kunstnerisk nok. Må være rock laget i en garasje kun utstyrt med strykjern. Pluss noen i bakgrunnen som lager random smattelyder.
  Synd.

  • http://twitter.com/Yommt83 Tom

   Ikke bare synd men Trist.. Tragisk.. Patetisk..  

   • Ubersnuber

    En overprisa musikksjappe for naive dj’s som tror at pro må koste ekstra?
    Men joda, P3 har balansert lydbildet sitt noe skeivt over lang tid nå. Skulle gjerne sett at de gjorde mer som BBC Radio 1. Sjanger-bestemte sendinger. Rocka rølpekveld, DJ mixer, Hip-Hop osv. Eksperter innenfor sine respektive sjangre får sin oppmålte tid ukentlig.
    Skjerpings, P3!

    • Gunnar G. Gunnarsen

     Er du gal mann?! P3 spiller alt for mye 2/4 musikk som får fjortisene til å fly i taket. Overprodusert, overkomprimert, sjelløst og rett og slett ekstremt hjernedødt og kjedelig.

     • Ubersnuber

      A-lista
      Biffy Clyro – rock
      Phil T. Rich – rap
      Margaret Berger – elektronisk med innslag av rock
      Avicii vs Nicky Romero – elektro house
      Rihanna + Mikky Ekko – pop
      Macklemore & Ryan Lewis – rap
      Röyksopp & Susanne Sundfør – elektronisk

      Joda, P3 er oversvømt av overproduserte, sjelløse house låter. Alle 1 av dem! Skamløst!

      • Gunnar G. Gunnarsen

       Takk gud for det! Det gjør kanskje opp for de millioner av gangene de har voldtatt ørene mine med ‘Don’t you worry child’.

       • http://www.facebook.com/profile.php?id=572157166 Truls Drageset Dydland

        WÆÆÆÆ, JEI FÅR IKE HØRE MUSIKEN JEI LIKER PÅ NASJONAL RADIOSENGING FÅRDI P3 ER TEITE>!!!!  FOR MIN MUSIK ER BEST, ALT ANNET ER TEIT VOLDTEKT AV ØRENE MINE OG ÆÆÆSSJ ROCK!! hATER “HIP”HOP, DET ER IKKE MUSIKK!!!!1

      • Coppistrong

       om du gidder finnes det mange andre steder du ka finne og høre på akkurat hva du vil.

    • http://www.facebook.com/people/Kim-Terje-Akselsen/549686119 Kim Terje Akselsen

     DJ Friendly, National Rap Show og Pyro har jo faste tider hver uke for å pøse på med det som ikke spilles mest av til daglig.

     Ellers vil jeg si at P3 har det desidert beste musikkutvalget. Variasjonen kunne vært bedre, men det er likevel betydelig mer variert enn P4 og Radio Norge. Mitt største problem er at låtene på A-lista kanskje er litt i overkant A-listet. De hadde ikke trengt fullt så høy rotasjon, for etter et par dager er jeg som regel drittlei av de låtene.

     Så det er helt klart rom for forbedringer, men det er fortsatt det beste alternativet for oss som bare har tilgang på FM-radio på jobb!

     • Ubersnuber

      Joda, du har rett med tanke på sjangerbestemte sendinger. Men jeg synes de kunne ha frontet den type sendinger mye bedre. Det jeg hører fra utsiden (sluttet å høre på P3 for en del år siden) er lydverket med deres promotering av rock. Rock er OK, men, som sagt; variasjon.
      Så det frister ikke akkurat å komme tilbake til min tidligere favorittkanal.

  • http://twitter.com/mariusa Marius Asp

   Hei Ubersnuber, 

   Takk for innspill! 

   Denne listen er først og fremst tenkt som små drypp av den musikalske gleden som daglig utspiller seg blant P3s musikkfolk, men den er naturligvis prisgitt hvem som til enhver tid kan bidra til spalten. Denne uken var det nok flest rockere, ja. 

   Men vi lover å komme tilbake med ymse elektroniske former – inkludert house – ved første anledning. God påske!

   Hilsen Marius, 
   P3.no/musikk

 • regina watson

  Vær så snill… Hva med Youtube-klipp istedet for Spotify? Er faktisk ikke ALLE som har det *gisp*

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=643306481 Jørgen Karlsen

   Hva med å søke på youtube selv?

  • Cornelia Haarr Hatlo

   Hva med å skaffe seg spoify, gratis?

  • Coppistrong

   spotify er meget bra, 99.-/mnd er mer enn verdt det !!

 • http://twitter.com/xAsspainx Asspain

  Hvorfor spiller dere aldri savant? han er jo garantert den beste du finner innen complextro sjangeren + han er norsk!

  • Rasmus Øxnevad

   Så sant! Savant har så sykt mye bra! Kan faktisk ikke huske å ha hørt en eneste Savantlåt på radio noengang

 • Pingback: P3.no Musikk » Låtlister

 • TheDodgingMoose .

  Alesso vs Onerepublic – If i lose myself..

 • Pingback: NRK Lydverket » Spilleliste torsdag 18. april

 • Franz Mac

  Hem – Departure and Farewell var fantastisk <3

  • http://twitter.com/nrkp3 NRK P3

   Så bra! Du skal ikke se bort fra at det kommer en introduksjonssak om nettopp Hem i nær framtid.
   Hilsen Marius, P3 Musikk

   • Franz Mac

    Gjerne :)

 • Eva

  Så Live at Jools Holland i gaar, dere maa sjekke ut Jacob Banks!! Han er helt raa!! :)

 • mathias strømmen

  digger disse postene, kjempebra spilleliste.
  vær så snill å ikke slutt med dette.

 • Pingback: » Vinn billetter til NONONO | Vixen | Fashion, Music & Culture

 • Pingback: P3.no Musikk » En reise gjennom indievåren

 • Veronica S

  OMG Lady Antebellum på denne listen..jeg griner av lykkelighet (om det er et ord) Fantastisk! ÅÅÅH herlig!!

 • ederogalle

  KYLESA!!:)

 • Pingback: FINALLY NORWAY! | Lady Antebellum Team Norway

 • andr

  Gerilja lager veldig kul og kreativ musikk, bra at de får oppmerksomhet. Med låter som Lightning Death så synes jeg de går i andre (og mere kreative) retninger enn Kasabian, men jeg skjønner at en kan nevne de som analoger.

 • FrodeFF

  Når man ikkje engang gidder å høre på P3 fordi spillelistene går i repeat store deler av tiden og man ser ingen bedring i P3´s holdning til musikk som kunst framfor musikk som konkurransegren, hvorfor skal vi da bry oss om hva disse dj’ene har for smak? De er jo ikkje journalister som driver seriøs musikkformidling….

  • Torbjørn Eriksen

   herlig at podcastene er uten musikk! god underholdning som ikke blir avbrutt av gral musikk

 • shinganzer

  Så hvorfor er ikke dette spillelisten på P3 i stedet for Justin Timberlake på repeat?

  • LK_M

   Hvis du disser “Mirrors” må du bli med meg uttafor, strålende poplåt! Justin er jo langt fra den verste synderen. Veeeeldig langt fra…

 • kvito

  Dere bør legge til Lorde med sangen Royals i spillelistene. En fantastisk sang!

 • mathias strømmen

  Crash Of Rhinos – “Opener”
  fyfader, jeg elsker denne emorevialen som foregår for tia.

 • Yngvar_Natland

  Hadde dere giddet å lage denne for Wimp også? Å støtte to platformer er bedre enn en :)

  • Yngvar_Natland

   Tusen takk!

  • Bjørn Hjembo

   Og Xbox Music. Bedre med 3 en 1

 • AndreasB

  Bare så dere vet det, dere har ikke lagt ut disse sangene på playlisten

 • DrRavn

  Hvor kan man høre party- låten fra Sandra Lyng? Kan dere spille den nå P3?

 • gjesper

  Må si jeg gleder meg til det kommer en musikk kanal også for de litt mere voksne, i mellomtiden får man ta til takke med rox og p1

 • Kjetil Frugård

  Setter veldig stor pris Miksteip. God miks mellom listet musikk og sangene man aldri hører på radio’n. Hadde dette vært konsekvent gjennom alle programmene hadde P3 vært en fantastisk radiokanal :-D

 • Pingback: NRK Lydverket » Spilleliste tirsdag 10. september

 • Coppistrong

  dere kan titte litt på we are hunted! ellers keep it up, Hammond Jr good find tonite

 • Coppistrong

  Ganske funny å lese at P3 ikke spiller deres musikk! Eller spillelistene er for små slik at de mest populære låtene (hva P3 plukker ut) går igjen for mye. sett heller pris på det du liker og lag dine egne spillelister.
  Akkurat nå hører jeg på Pat Benatar, men klager ikke til P3 av den grunn. Ellers gleder jeg meg til skive fra Angel Haze!

  • http://pappmaskin.no/ Morten Skogly

   P3 er todelt. Den ene delen (hovedsaklig på dagtid) spiller musikk som mange allerede liker, ispedd mye norsk musikk som ikke så mange liker ennå. De “formaterte flatene” som de kalles er satt opp for å nå så mange som mulig. Og det funker, flere enn noen gang hører på P3. Den andre delen av P3 (hovedsaklig på kveldstid, men med endel unntak, feks Miksteip), spiller ny musikk, etter personlig preferanse.

   • Urbeka

    “Og det funker, flere enn noen gang hører på P3. ” P3 har med andre ord blitt en gjennomkommers radiokanal det som musikkinteressert er direkte uutholdelig å lytte til på dagtid.

 • feita

  dere glemte en, som knekker det meste av det her! http://www.nrk.no/urort/artist/BenMeling1/default.aspx
  check him out! meget imponerende saker for sure

 • Pingback: KULEST! DRM & Big Ice på P3 | DRM KLIKK

 • Lars Hansen

  Her mangler noe fra den nye EP’en til Foreground Set! https://soundcloud.com/foreground-set/fjernsyn

  • Jostein Pedersen

   Utrolig fin ep!

   • Kåre

    Noe så kjedelig. Det der hørtes ut som ventemusikk.

 • LuciferRising523

  Spill noe gammel Darkthrone a! Panzerfaust f.eks.

  • GoneNuts

   Noe F.O.A.D. eller Cirkle the wagons hadde da vær skam kos det også.

 • Jostein Pedersen

  Hvilken låter er det som er med i den siste vignetten/teaseren for “ny musikk på P3″?

 • Pingback: P3.no Musikk » Den nye norsktoppen

 • Shroominator

  Noen muligheter for at The Heavy – How you like me now, The Heavy Eyes – One hand on the buffalo eller the Heavy Heavy Hearts – Bottom of the bottle kan komme inn på noe liste? Musikk som ikke er så kjent i norge, men hadde vært sykt digg å få noe ordentlig rock inn igjen på listene.

 • Fredrik Rex

  Jeg. hatet. alt.

 • MortyBoiii
 • Jørgen Karlsen

  Hip Hop sporene her er jo horrible!

 • Colargol

  Slår et slag for Nightsailors EP «Superhero»: soundcloud.com/nightsailors

 • bs

  Syns det er trist at det kun blir spilt “liste pop” å det blir kaldt haouse! er ingen norske radio kanaler som tørr å prøve noe nytt som f.eks Trance eller store DJér som ikke er kjent blandt norske radio lyttere som f.eks Hardwell, Armin van burren, Steve Aoki og vår EGEN Ørjan Nilsen som sto på senen med alle de størte DJéne i verden under helgas Ultra Music Festival i Miami uten å en gang blitt nevnt her i listepopp elskene Norge…

  • Chris Karlstad

   Nja…å kaste inn trance eller house i en diskusjon om musikk er vel som å snakke om gråstein i en matdiskusjon…

 • Chris Karlstad

  Kjenner ikke til så mange av artistene her, men å inkludere Miley Cyrus i en liste over MUSIKK er forbi latterlig og patetisk!

  Datagenerert møl bygdt på predefinert malverk, med en intetsigende tekst og udugelig “sanger”…hva F… har det med musikk å gjøre? Det er like lite musikk som Grandiosa er mat.

  Musikk er komponert og orkestrert. Det er en kombinasjon av kultur, kunnskap og “nesten” vitenskap. Rytmiske dunk i nedre freksvensområde og hastig sammenkastede ord har ingenting med musikk å gjøre.

  Er helt groteskt hvordan NRK hjelper til med degenerering av en av menneskehetens største kulturskatter kun for å gjøre noen rike investorer enda rikere (eiere av plateselskaper).

  • Martin

   Stakkars… Livet kan være hardt når du roter deg bort fra http://radio.nrk.no/direkte/klassisk

  • bnesheim

   Selv om sikkert er en god snobb, så er dette en ‘troll’ som ikke er passer som kommentar.

 • Emilie Buth

  Hvem f@*n er som bruker spotify lenger?

 • FrodeFF

  P3s medarbeideres dårlige musikksmak, eller i noen tilfeller total mangel på, slutter aldri å imponere meg. Eller rettere, det slutter aldri å imponere meg at de faktisk beholder jobben.

  Det aller verste er at de hele tiden prøver å definere musikk som en eller annen form for konkurranse. Dette og overstående gjør at det faktisk ikke er mulig å forholde seg til det de skriver, og aller minst høre på P3…

  • Blaberberger

   Tenn et lys heller enn å forbanne mørket. Hvilken musikk mener du fortjener å bli fremehevet nå for tiden?

 • trieste

  Mye bra her. Likte Lucius og
  Jimi Goodwin spesielt godt.

 • Bjørn Ullebust

  Kan dere vurdere cd’n Sky Bar med Kitch and Sink Band? ?

 • MarcoDiCaprio

  Hvordan kan «Waves», en låt som har vært A-lista i lange tider havne på en liste som visstnok skal ta for seg ukesaktuell musikk. Følger ikke DJ Friendly med på annen P3-musikk?

 • Helge

  Det er jo ingen lyd her..

 • FrodeFF

  Til Redaksjonen!

  Vi driter i hva dere favoriserer og hører på til vanlig. Dere er ansatt for å gi lytterne ny og innholdsrik musikk, hvilket dere også driter i. Stort sett er deres musikksmak uaktuell da dere skal representere objektivitet og mangfoldighet. Hvilket dere svikter totalt. Det forundrer meg at noen av dere fremdeles har en jobb og gå til.

 • Robert Ivancevic

  Endelig noen som skjönner Sleaford mods kvaliteter!

 • Rumie Larsén

  NRK-radio er en stor vits, der de samme 10 låtene spilles om og omigjen i det uendelige. Her jeg bor er det ingen valg, vi er prisgitt p3, og det er vel meningen at vi skal hjme…vaskes(et ord som modereres). Myndighetene oppfordrer til å kaste de analoge radioene, slik at DAB kan styre det folk skal høre på.
  Flaut er det, mildt sagt, å høre på voksne folk i NRK-griseradio.
  Så mye bra musikk som blir laget, og så skal vi høre den samme driiiiten, de 10 dårligste låtene. Fy flate, så flaut. Internet er kommet for bli, heldigvis, der har man valgmuliheter,

  • norvest

   “Her jeg bor er det ingen valg, vi er prisgitt p3″
   “Internet er kommet for bli, heldigvis, der har man valgmuliheter”

   Så………………….?

   • René William Rusek Draven

    Etter at min radio døde brått en regnversdag ikke lenge siden så har jeg gått over til http://radio.nrk.no. funker som gull

 • Gay Redsnapper

  Gay music. Her lukter det gammel krabbe lang vei. Kunne ønske dere kunne dypdykke litt lengre en nesa neste gang dere legge ut no…

 • Fossum

  Takk for tips! Igjen.
  Haley Bonar…

 • Uncle_Bacon

  Norske “Muteness” sin “Arrival” er den beste indie-skiva jeg har hørt på lenge. Fet sommerparty-musikk! Spell den på radio!