Best akkurat nå

Sjekk ut våre ferske favorittlåter – og den tilhørende Spotify- og WiMP-lista – her.

Internett flommer over av ny musikk. Mye er dårlig. Noe er bra. Derfor tar vi jobben for deg, og gir deg de beste nye låtene fra kjente og ukjente artister hver uke.

Vi samler det vi synes du bør sjekke ut i ei Spotify- og WiMP-liste. Alle sjangre får plass, og siden hele det store musikkmiljøet i P3 bidrar, er det noe for enhver smak på lista.

Det vil til enhver tid ligge 100 låter på lista – og hver uke oppdaterer vi med ti nye låter, mens vi kutter de ti eldste på lista.

Sjekk ut i Spotify og WiMP:
Best akkurat nå (Spotify) | Best akkurat nå (Wimp)

Nye låter uke 13:

Sego – “20 Years Tall”

Los Angeles-band som er signert på Kitsuné, og som ligger et sted mellom den noe utdaterte sjangeren dance-punk, spoken word og god, gammeldags New York-rock. Krøllete melodier i uforutsigbar innpakning.

Jørgen Hegstad

Post Malone – “White Iverson”

Det er ikke mye info å finne om Dallas-fyren som kaller seg Post Malone, men låten vitner om at han er særdeles opptatt av basketball, dop og damer. Stilmessig er Post Malone selve lyden av alt som er hipt i 2015, som en slags gyllen mellomvei mellom DeJ Loaf og I Love Makonnen, der han både crooner og rapper. Det er med andre ord ikke veldig nyskapende, men låten er heftig vanedannende med sine myke og fengende melodilinjer.

Marie Komissar

Hage – “The Taste”

Lite gjør grå vinterdager bedre enn når uventet solskinn trenger seg gjennom. Når du til og med kjenner den varme i nakken i lang tid etterpå, så skjønner du at det er noe spesielt som skjer. Jeg har den opplevelsen med denne ferske duoen fra Bergen. De to tenåringenes stemmer tvinner seg like forførende sammen som inni lytteren, og etterlater håp om bedre tider, varme kvelder og ro i sjela.

Ruben Gran

Tame Impala – “Let It Happen”

Det tok et kvarter før jeg fant ut at jeg elsker Tame Impalas nye sound. 8-minutteren har mer synth enn Kevin Parker og resten av bandet noen gang har hatt, og fusjonerer den kosmiske psychrocken fra de to første albumene (Innerspeaker og Lonerism) med et langt mer dansete og utadvendt uttrykk. Kanskje har det noe å gjøre med at han har tilbragt tid i studio med Mark Ronson i forbindelse med hans plate fra i år. Det er ikke annonsert når et eventuelt tredje album fra Tame Impala kommer, men jeg krysser fingrene for at vi får høre mer av dette – la det skje.

Amund Grepperud

Fat Mike/NOFX – “Monsters”

Punkrock-legende og NOFX-frontmann Michael Burkett har tatt “en Green Day” og laga musikal. I over ti år har Fat Mike skrevet på Home Street Home, etter noen år joinet kjæreste/personlig dominatrix Goddess Soma og resultatet ble en fullverdig musikal. Stykket har fått gode tilbakemeldinger, det samme har soundtracket som inneholder mange gjesteopptredener. Blant annet på åpningssporet “Monsters”, som er en mørk affære med Alkaline Trios Matt Skiba på vokal (som også har en rolle i filmen) sammen med hovedrolleinnehaver Stacey Due. Låta åpner med et litt Eels-aktig lydbilde før det etter hvert glir over i et sedvanlig NOFX-landskap.

Jørn Kaarstad

Kendrick Lamar – “These Walls” ft. Bilal & Anna Wise

Klassisk hjertevarm rap som vekker til livs de beste følelsene i meg. Hentet fra Lamars tredje album To Pimp A Butterfly, som for øvrig er spekket med godbiter. Bilal og Anna Wise bidrar med ektefølte vokalspor og Kendrick sjøl viser seg som en kompleks historieforteller med flyt og meloditeft av en annen verden.

Trine Sollie

DeJ Loaf – “We Be On It”

Den 23 år gamle artisten fra Detroit gjorde rent bord med supersmashen “Try Me”, snekret sammen av DDS. Samme produsent står også bak dette low key-kuttet der rapperen preker om pengejaget. “We Be On It” er ikke like sterk som ovennevnte spor, men likefullt lytteverdig.

Ali Soufi

Action Bronson – “City Boy Blues”

Psychrock-Bronson! Albumet til den ekstremt karismatiske rapperen ble lansert tidligere i uken, og kanskje ble en del fansen overrasket over produsksjonsvalget. Mr. Wonderful byr på mye kult – vibben på “City Boy Blues” beveger seg i rockelandskapet og kler matkjenneren godt.

Ali Soufi

SoKo – “Who Wears The Pants??”

Franske SoKo, som egentlig heter Stéphanie Sokolinski, er et relativt ukjent navn her til lands. Når hun slipper sitt andre studioalbum, My Dreams Dicatate My Reality (hvor hun har samarbeidet med blant andre Ariel Pink), endres forhåpentlig det. Tittelen kan kanskje høres ut som noe håpløst selvhjelps-relatert, men frykt ikke: Den relativt eksentriske artisten har byttet ut drømmepopen fra sitt første album, og lager nå fargesprakende og dansbar garasjerock. “Who Wears The Pants??” byr på forløsende stemning og masser av brodd. Digg!

Trine Aandahl

Best Coast – “Heaven Sent”

Den andre av to svært lovende, årsferske singler fra Los Angeles-gruppen Best Coast høyner forventningene til fjerdealbumet California Nights, som slippes i mai. Energiske “Heaven Sent” viser en tyngre side av bandet som slo ned som en solfylt surf-meteor med “Boyfriend” i 2010, og vitner om at bandet med Bethany Cosentinos og resten av bandet er mer vitale enn noensinne. Kryss fingrene for at de kommer til en festivalscene nær deg i løpet av sommeren.

Trine Aandahl

Klikk deg videre for å lese mer om de eldre låtene på lista!

 • http://www.facebook.com/kjetil.andersland Kjetil Kjær Andersland

  Synes godt dere kunne vært litt solidarisk med gamlelandet og laget liste for Wimp også!

  • ㅋㅋㅋ

   Det vil jo være ganske unødvendig i og med at du kan importere spotify-lister i Wimp (noe som forsåvidt også betyr at det vil være svært lettvint for dem å gjøre det).

   • 2rst1 Von Holvenhof

    Eg støtter eigne lister for Wimp, då eg ikkje har spotify og må vera bruker av spotify for å få importert spotify lister inn i Wimp. Noko som vil vera lettvint for dei som er brukarar av begge tjenestane. 

  • http://www.facebook.com/people/Trond-Merkesdal/540455107 Trond Merkesdal

   Der er jeg 1000000% enig!!! Jeg bruker ikke Spåttyfai og har aldri tenkt å anskaffe det heller. Få inn Wimp linker!!!!!

 • FrodeFF

  Hvis P3-redaksjonen hadde holdt seg til å presentere musikk i stedet for å framlegge sine egne preferanser hadde det kanskje vært mulig å ta P3 seriøst. Slik det har vært og er i dag ser det ut til at de ikke tenker tanken om at de faktisk skal være journalister/reportere og ikke dommere i en konkurranse.

  • http://twitter.com/amundg Amund Grepperud

    Takk for din mening FFF, skal ta det til etterretning og forhåpentlig blidgjøre deg ved neste korsvei.

  • Perik

   asdf

  • KennethMoe

   Du har misforstått noe grunnleggende ved kultur, om du mener den skal dekkes “objektivt”, etter tradisjonelle journalistiske standarder.

 • http://www.facebook.com/thomas.hafstad Thomas Hafstad

  Når skal P3 komme med sin egen app i Spotify? Dere har absolutt de nødvendige skills til å gjøre det, og som leverandør av nye musikkimpulser til meg hadde det passet meg finfint. Litt allah det dagbladet har gjort i sin app på spotify. 

  Hva tenker dere, P3? kom igjen’a.

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=858095586 Trine Jørgensen Aandahl

   Hei! Takk for innspill og ros. Hyggelig at du liker det vi velger ut. Vi har Spotify-app i tankene! Trine, P3

 • Yommt83

  Kommer han Alaska rett fra Birkenau eller noe ell ?

 • Maggisson

  Surkin – Stronger feat. Canblaster.

 • http://twitter.com/olerulle Ole Marius

  Hva med å faktisk liste noe av det her? Må jo inn her for å få hørt bra musikk på P3!!

 • Kjelle_Bass

  Hører på 
  DJ FRIENDLY  jeg

 • celine_js

  mangler Shaun Bartlett’s nye singel Love Give Take :)

 • celine_js

  mangler den nye singelen til Shaun Bartlett som ble sluppet 8/3, “Love Give Take” :)

 • http://profiles.google.com/smnlpzbrv Simon Lopez

  Finnes det en lenke for å åpne denne listen i spotify?
  Finner den ikke  på spotify for å “follow” :)

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=858095586 Trine Jørgensen Aandahl

   Hei! Lenken ligger øverst i artikkelen, men her har du den på nytt: 
   http://open.spotify.com/user/p3.no/playlist/6ErpzqCSCTJt0UOVYeNwTC
   Trine, P3

   • http://profiles.google.com/smnlpzbrv Simon Lopez

    Sorry var lite tydelig. Det eg e ute etter er en link som åpner listen i programmet Spotify, ikke den nettsidebaserte linken. :)

    Ved å åpne linken i Spotify vil eg kunne “follow” denne listen uke etter uke rett fra Spotify og ikke være innom p3.no sine nettsider hver gang.

    Ifra nettsiden kan eg ikke spole, pause eller andre funksjoner rett fra tastaturet. ;)

 • http://profile.yahoo.com/WU2VISGEV2LADRAJ7R2F3QT6HY Christine

  Jeg har falt helt for Misun – Darkroom. Har dere vurdert den låten?
  https://www.youtube.com/watch?v=0CmrgD3SwOs

 • Pernille Glesaaen

  Mye er dårlig. Noe er bra. Og det gjelder den her listen også.

 • http://twitter.com/joakimel Joakim

  Synes det var mye bra å hente her jeg. Listen min for Mars ble plutselig mer innholdsrik!

 • trieste

  The Minute – Marion Ravn

 • Ubersnuber

  Skulle gjerne sett litt house inkludert her.
  Men det er vel kanskje ikke kunstnerisk nok. Må være rock laget i en garasje kun utstyrt med strykjern. Pluss noen i bakgrunnen som lager random smattelyder.
  Synd.

  • http://twitter.com/Yommt83 Tom

   Ikke bare synd men Trist.. Tragisk.. Patetisk..  

   • Ubersnuber

    En overprisa musikksjappe for naive dj’s som tror at pro må koste ekstra?
    Men joda, P3 har balansert lydbildet sitt noe skeivt over lang tid nå. Skulle gjerne sett at de gjorde mer som BBC Radio 1. Sjanger-bestemte sendinger. Rocka rølpekveld, DJ mixer, Hip-Hop osv. Eksperter innenfor sine respektive sjangre får sin oppmålte tid ukentlig.
    Skjerpings, P3!

    • Gunnar G. Gunnarsen

     Er du gal mann?! P3 spiller alt for mye 2/4 musikk som får fjortisene til å fly i taket. Overprodusert, overkomprimert, sjelløst og rett og slett ekstremt hjernedødt og kjedelig.

     • Ubersnuber

      A-lista
      Biffy Clyro – rock
      Phil T. Rich – rap
      Margaret Berger – elektronisk med innslag av rock
      Avicii vs Nicky Romero – elektro house
      Rihanna + Mikky Ekko – pop
      Macklemore & Ryan Lewis – rap
      Röyksopp & Susanne Sundfør – elektronisk

      Joda, P3 er oversvømt av overproduserte, sjelløse house låter. Alle 1 av dem! Skamløst!

      • Gunnar G. Gunnarsen

       Takk gud for det! Det gjør kanskje opp for de millioner av gangene de har voldtatt ørene mine med ‘Don’t you worry child’.

       • http://www.facebook.com/profile.php?id=572157166 Truls Drageset Dydland

        WÆÆÆÆ, JEI FÅR IKE HØRE MUSIKEN JEI LIKER PÅ NASJONAL RADIOSENGING FÅRDI P3 ER TEITE>!!!!  FOR MIN MUSIK ER BEST, ALT ANNET ER TEIT VOLDTEKT AV ØRENE MINE OG ÆÆÆSSJ ROCK!! hATER “HIP”HOP, DET ER IKKE MUSIKK!!!!1

      • Coppistrong

       om du gidder finnes det mange andre steder du ka finne og høre på akkurat hva du vil.

    • http://www.facebook.com/people/Kim-Terje-Akselsen/549686119 Kim Terje Akselsen

     DJ Friendly, National Rap Show og Pyro har jo faste tider hver uke for å pøse på med det som ikke spilles mest av til daglig.

     Ellers vil jeg si at P3 har det desidert beste musikkutvalget. Variasjonen kunne vært bedre, men det er likevel betydelig mer variert enn P4 og Radio Norge. Mitt største problem er at låtene på A-lista kanskje er litt i overkant A-listet. De hadde ikke trengt fullt så høy rotasjon, for etter et par dager er jeg som regel drittlei av de låtene.

     Så det er helt klart rom for forbedringer, men det er fortsatt det beste alternativet for oss som bare har tilgang på FM-radio på jobb!

     • Ubersnuber

      Joda, du har rett med tanke på sjangerbestemte sendinger. Men jeg synes de kunne ha frontet den type sendinger mye bedre. Det jeg hører fra utsiden (sluttet å høre på P3 for en del år siden) er lydverket med deres promotering av rock. Rock er OK, men, som sagt; variasjon.
      Så det frister ikke akkurat å komme tilbake til min tidligere favorittkanal.

  • http://twitter.com/mariusa Marius Asp

   Hei Ubersnuber, 

   Takk for innspill! 

   Denne listen er først og fremst tenkt som små drypp av den musikalske gleden som daglig utspiller seg blant P3s musikkfolk, men den er naturligvis prisgitt hvem som til enhver tid kan bidra til spalten. Denne uken var det nok flest rockere, ja. 

   Men vi lover å komme tilbake med ymse elektroniske former – inkludert house – ved første anledning. God påske!

   Hilsen Marius, 
   P3.no/musikk

 • regina watson

  Vær så snill… Hva med Youtube-klipp istedet for Spotify? Er faktisk ikke ALLE som har det *gisp*

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=643306481 Jørgen Karlsen

   Hva med å søke på youtube selv?

  • Cornelia Haarr Hatlo

   Hva med å skaffe seg spoify, gratis?

  • Coppistrong

   spotify er meget bra, 99.-/mnd er mer enn verdt det !!

 • http://twitter.com/xAsspainx Asspain

  Hvorfor spiller dere aldri savant? han er jo garantert den beste du finner innen complextro sjangeren + han er norsk!

  • Rasmus Øxnevad

   Så sant! Savant har så sykt mye bra! Kan faktisk ikke huske å ha hørt en eneste Savantlåt på radio noengang

 • Pingback: P3.no Musikk » Låtlister

 • TheDodgingMoose .

  Alesso vs Onerepublic – If i lose myself..

 • Pingback: NRK Lydverket » Spilleliste torsdag 18. april

 • Franz Mac

  Hem – Departure and Farewell var fantastisk <3

  • http://twitter.com/nrkp3 NRK P3

   Så bra! Du skal ikke se bort fra at det kommer en introduksjonssak om nettopp Hem i nær framtid.
   Hilsen Marius, P3 Musikk

   • Franz Mac

    Gjerne :)

 • Eva

  Så Live at Jools Holland i gaar, dere maa sjekke ut Jacob Banks!! Han er helt raa!! :)

 • mathias strømmen

  digger disse postene, kjempebra spilleliste.
  vær så snill å ikke slutt med dette.

 • Pingback: » Vinn billetter til NONONO | Vixen | Fashion, Music & Culture

 • Pingback: P3.no Musikk » En reise gjennom indievåren

 • Veronica S

  OMG Lady Antebellum på denne listen..jeg griner av lykkelighet (om det er et ord) Fantastisk! ÅÅÅH herlig!!

 • ederogalle

  KYLESA!!:)

 • Pingback: FINALLY NORWAY! | Lady Antebellum Team Norway

 • andr

  Gerilja lager veldig kul og kreativ musikk, bra at de får oppmerksomhet. Med låter som Lightning Death så synes jeg de går i andre (og mere kreative) retninger enn Kasabian, men jeg skjønner at en kan nevne de som analoger.

 • FrodeFF

  Når man ikkje engang gidder å høre på P3 fordi spillelistene går i repeat store deler av tiden og man ser ingen bedring i P3´s holdning til musikk som kunst framfor musikk som konkurransegren, hvorfor skal vi da bry oss om hva disse dj’ene har for smak? De er jo ikkje journalister som driver seriøs musikkformidling….

  • Torbjørn Eriksen

   herlig at podcastene er uten musikk! god underholdning som ikke blir avbrutt av gral musikk

 • shinganzer

  Så hvorfor er ikke dette spillelisten på P3 i stedet for Justin Timberlake på repeat?

  • LK_M

   Hvis du disser “Mirrors” må du bli med meg uttafor, strålende poplåt! Justin er jo langt fra den verste synderen. Veeeeldig langt fra…

 • kvito

  Dere bør legge til Lorde med sangen Royals i spillelistene. En fantastisk sang!

 • mathias strømmen

  Crash Of Rhinos – “Opener”
  fyfader, jeg elsker denne emorevialen som foregår for tia.

 • Yngvar_Natland

  Hadde dere giddet å lage denne for Wimp også? Å støtte to platformer er bedre enn en :)

  • Yngvar_Natland

   Tusen takk!

  • Bjørn Hjembo

   Og Xbox Music. Bedre med 3 en 1

 • AndreasB

  Bare så dere vet det, dere har ikke lagt ut disse sangene på playlisten

 • DrRavn

  Hvor kan man høre party- låten fra Sandra Lyng? Kan dere spille den nå P3?

 • gjesper

  Må si jeg gleder meg til det kommer en musikk kanal også for de litt mere voksne, i mellomtiden får man ta til takke med rox og p1

 • Kjetil Frugård

  Setter veldig stor pris Miksteip. God miks mellom listet musikk og sangene man aldri hører på radio’n. Hadde dette vært konsekvent gjennom alle programmene hadde P3 vært en fantastisk radiokanal :-D

 • Pingback: NRK Lydverket » Spilleliste tirsdag 10. september

 • Coppistrong

  dere kan titte litt på we are hunted! ellers keep it up, Hammond Jr good find tonite

 • Coppistrong

  Ganske funny å lese at P3 ikke spiller deres musikk! Eller spillelistene er for små slik at de mest populære låtene (hva P3 plukker ut) går igjen for mye. sett heller pris på det du liker og lag dine egne spillelister.
  Akkurat nå hører jeg på Pat Benatar, men klager ikke til P3 av den grunn. Ellers gleder jeg meg til skive fra Angel Haze!

  • http://pappmaskin.no/ Morten Skogly

   P3 er todelt. Den ene delen (hovedsaklig på dagtid) spiller musikk som mange allerede liker, ispedd mye norsk musikk som ikke så mange liker ennå. De “formaterte flatene” som de kalles er satt opp for å nå så mange som mulig. Og det funker, flere enn noen gang hører på P3. Den andre delen av P3 (hovedsaklig på kveldstid, men med endel unntak, feks Miksteip), spiller ny musikk, etter personlig preferanse.

   • Urbeka

    “Og det funker, flere enn noen gang hører på P3. ” P3 har med andre ord blitt en gjennomkommers radiokanal det som musikkinteressert er direkte uutholdelig å lytte til på dagtid.

   • Sandviken

    Nær sagt all radio anno 2014 er laget med hensyn til ikke å støte NOEN.

    Da blir det jo bare uinteressant pi..preik og dri..musikk servert av tannløse programledere igjen.

   • FrodeFF

    “Flere enn noen gang hører på P3″ er en drøy påstand. Det som er realiteten er at flere enn noen gang før bruker P3 for å maskere støy på arbeidsplassene. Det vil IKKE si det samme som at de hører på P3. De bruker P3 fordi det som serveres er den samme tomme musikken hele tiden og dermed ikke tar konsentrasjonen vekk fra arbeidet.

 • feita

  dere glemte en, som knekker det meste av det her! http://www.nrk.no/urort/artist/BenMeling1/default.aspx
  check him out! meget imponerende saker for sure

 • Pingback: KULEST! DRM & Big Ice på P3 | DRM KLIKK

 • Lars Hansen

  Her mangler noe fra den nye EP’en til Foreground Set! https://soundcloud.com/foreground-set/fjernsyn

  • Jostein Pedersen

   Utrolig fin ep!

   • Kåre

    Noe så kjedelig. Det der hørtes ut som ventemusikk.

 • LuciferRising523

  Spill noe gammel Darkthrone a! Panzerfaust f.eks.

  • GoneNuts

   Noe F.O.A.D. eller Cirkle the wagons hadde da vær skam kos det også.

 • Jostein Pedersen

  Hvilken låter er det som er med i den siste vignetten/teaseren for “ny musikk på P3″?

 • Pingback: P3.no Musikk » Den nye norsktoppen

 • Shroominator

  Noen muligheter for at The Heavy – How you like me now, The Heavy Eyes – One hand on the buffalo eller the Heavy Heavy Hearts – Bottom of the bottle kan komme inn på noe liste? Musikk som ikke er så kjent i norge, men hadde vært sykt digg å få noe ordentlig rock inn igjen på listene.

 • Fredrik Rex

  Jeg. hatet. alt.

 • MortyBoiii
 • Jørgen Karlsen

  Hip Hop sporene her er jo horrible!

 • Colargol

  Slår et slag for Nightsailors EP «Superhero»: soundcloud.com/nightsailors

 • bs

  Syns det er trist at det kun blir spilt “liste pop” å det blir kaldt haouse! er ingen norske radio kanaler som tørr å prøve noe nytt som f.eks Trance eller store DJér som ikke er kjent blandt norske radio lyttere som f.eks Hardwell, Armin van burren, Steve Aoki og vår EGEN Ørjan Nilsen som sto på senen med alle de størte DJéne i verden under helgas Ultra Music Festival i Miami uten å en gang blitt nevnt her i listepopp elskene Norge…

  • Chris Karlstad

   Nja…å kaste inn trance eller house i en diskusjon om musikk er vel som å snakke om gråstein i en matdiskusjon…

   • Sandviken

    Det er ihvertfall en god måte for å få folk til å skru av radioen:)

    • Marius Karlsen

     Ørjan Nilsen og Boom jinx får ikke et øyebryn hevet her hjemme men er store i utlandet.. og p3 som liksom skal spille så mye norsk.. javel så lenge man klimprer på et piano eller en gitar så ! Nils Noa fikk først spilletid etter å ha lagd pop med Vinni.. Jeg sier som Tore Sagen.. “jeg ler, men det betyr ikke at det er morsomt”
     EDM får jo såvidt spilletid på mp3 engang.. der går bare “DJ” Broiler og annen fjortissmusikk på repeat.. brødrene eliassen går der enda, to-tre år etter at de ble spillt ihjel på p3.. hva er det dere driver med ?? Ta nå disse “musikksjefene” å kast de over på p13 så de kan sitte der å groove sin sære kjipe hipster musikk der, å få inn nytt ungt blod på åremål.. man bør ikke være over 30år i en ungdommskanal. Og du Sandviken ser såpass gammel ut at du bør holde deg unna du også..

     • Sandviken

      Det gjør jeg da også!

      Setter på en førsteopplag vinyl Led Zeppelin skive og holder meg langt unna alt som har med musikk på radioen å gjøre jeg:) Med tre hederlige unntak. Herreavdelingen, Herreavdelingens platesjappe, og Radio Rock.

 • Chris Karlstad

  Kjenner ikke til så mange av artistene her, men å inkludere Miley Cyrus i en liste over MUSIKK er forbi latterlig og patetisk!

  Datagenerert møl bygdt på predefinert malverk, med en intetsigende tekst og udugelig “sanger”…hva F… har det med musikk å gjøre? Det er like lite musikk som Grandiosa er mat.

  Musikk er komponert og orkestrert. Det er en kombinasjon av kultur, kunnskap og “nesten” vitenskap. Rytmiske dunk i nedre freksvensområde og hastig sammenkastede ord har ingenting med musikk å gjøre.

  Er helt groteskt hvordan NRK hjelper til med degenerering av en av menneskehetens største kulturskatter kun for å gjøre noen rike investorer enda rikere (eiere av plateselskaper).

  • Martin

   Stakkars… Livet kan være hardt når du roter deg bort fra http://radio.nrk.no/direkte/klassisk

  • bnesheim

   Selv om sikkert er en god snobb, så er dette en ‘troll’ som ikke er passer som kommentar.

  • Sandviken

   Degenereringen står beskrevet i “Sions vises protokoller”

   Et falsum sies det, men hvis man leser alt som står der så er det påfallende mye som stemmer overens med dagens verden.

 • Emilie Buth

  Hvem f@*n er som bruker spotify lenger?

  • Sandviken

   Jeg.

 • FrodeFF

  P3s medarbeideres dårlige musikksmak, eller i noen tilfeller total mangel på, slutter aldri å imponere meg. Eller rettere, det slutter aldri å imponere meg at de faktisk beholder jobben.

  Det aller verste er at de hele tiden prøver å definere musikk som en eller annen form for konkurranse. Dette og overstående gjør at det faktisk ikke er mulig å forholde seg til det de skriver, og aller minst høre på P3…

  • Blaberberger

   Tenn et lys heller enn å forbanne mørket. Hvilken musikk mener du fortjener å bli fremehevet nå for tiden?

 • trieste

  Mye bra her. Likte Lucius og
  Jimi Goodwin spesielt godt.

 • Bjørn Ullebust

  Kan dere vurdere cd’n Sky Bar med Kitch and Sink Band? ?

 • MarcoDiCaprio

  Hvordan kan «Waves», en låt som har vært A-lista i lange tider havne på en liste som visstnok skal ta for seg ukesaktuell musikk. Følger ikke DJ Friendly med på annen P3-musikk?

 • Helge

  Det er jo ingen lyd her..

 • FrodeFF

  Til Redaksjonen!

  Vi driter i hva dere favoriserer og hører på til vanlig. Dere er ansatt for å gi lytterne ny og innholdsrik musikk, hvilket dere også driter i. Stort sett er deres musikksmak uaktuell da dere skal representere objektivitet og mangfoldighet. Hvilket dere svikter totalt. Det forundrer meg at noen av dere fremdeles har en jobb og gå til.

 • Robert Ivancevic

  Endelig noen som skjönner Sleaford mods kvaliteter!

 • Rumie Larsén

  NRK-radio er en stor vits, der de samme 10 låtene spilles om og omigjen i det uendelige. Her jeg bor er det ingen valg, vi er prisgitt p3, og det er vel meningen at vi skal hjme…vaskes(et ord som modereres). Myndighetene oppfordrer til å kaste de analoge radioene, slik at DAB kan styre det folk skal høre på.
  Flaut er det, mildt sagt, å høre på voksne folk i NRK-griseradio.
  Så mye bra musikk som blir laget, og så skal vi høre den samme driiiiten, de 10 dårligste låtene. Fy flate, så flaut. Internet er kommet for bli, heldigvis, der har man valgmuliheter,

  • norvest

   “Her jeg bor er det ingen valg, vi er prisgitt p3″
   “Internet er kommet for bli, heldigvis, der har man valgmuliheter”

   Så………………….?

   • René William Rusek Draven

    Etter at min radio døde brått en regnversdag ikke lenge siden så har jeg gått over til http://radio.nrk.no. funker som gull

 • Gay Redsnapper

  Gay music. Her lukter det gammel krabbe lang vei. Kunne ønske dere kunne dypdykke litt lengre en nesa neste gang dere legge ut no…

 • Fossum

  Takk for tips! Igjen.
  Haley Bonar…

 • Uncle_Bacon

  Norske “Muteness” sin “Arrival” er den beste indie-skiva jeg har hørt på lenge. Fet sommerparty-musikk! Spell den på radio!

 • Sandviken

  Kaller de seg musikkjournalister de som mener seg å ha så mye greie på musikk at de skal fortelle oss hvilken musikk vi skal synes er bra?

  Sier ganske mye om at de ikke har skjønt et pøkk av hva musikk handler om – og således heller bør finne seg et annet yrke.

  • Steinar Karlsen

   Er vel derfor artikkelen starter med “våre ferske favorittlåter” antar jeg? c”;)

   Ikke at jeg er enig i lista, men ikke helt enig i kritikken din heller.

   • Sandviken

    Få med at artikkelen fortsetter med: Internett flommer over av ny musikk. Mye er dårlig. Noe er bra. Derfor tar vi jobben for deg, og gir deg de beste nye låtene fra kjente og ukjente artister hver uke.

 • Npop

  Årets norske sommerlåt er Caroline’s Mad med Clockwork Orange ;)

  http://subculturerecords.bandcamp.com/track/carolines-mad

  • trieste

   Er det Clockwork Orange fra 80-tallet? Det fantes et band med det navnet da.

   • Npop

    Ja det er samme band med uutgitte slipp som denne linken bla annet peker på..

 • Reaper321

  “Internett flommer over av ny musikk. Mye er dårlig. Noe er bra. Derfor tar vi jobben for deg, og gir deg de beste nye låtene fra kjente og ukjente artister hver uke.”

  Jeg visste ikke dere var de som bestemte hva som er den beste musikken.

  • Marius Asp

   Vi kunne (og burde sikkert) føyd til: “i våre ører”. Men det er vel underforstått?

   Hilsen Marius, P3

 • Anne Tora Five Lunde

  Kristian fortjener mer oppmerksomhet! fy FAEN for en rå stemme, en fantastisk man med et enormt musikktalent som fortjener så mye mer en en kjip c-liste!
  Heie på dæ Kritian!

 • Pingback: P3.no Musikk » Nordlending i full rus

 • Jorunn Rogne Tennfjord

  Jeg kan ikke finne Emilie Nicolas blandt topp 10 på Wimp-lista!

 • Marcus Holmsen

  At ni inte spelar i’m an Albatraoz med Aronchupa är en skam :)
  https://soundcloud.com/aronchupa/im-an-albatraoz-2014-russ

  Drar igång festen bra gör han, 4’a på Spotify i Sverige.

 • trieste

  Mye bra her!

 • FraOven

  De tre første anbefalingene støttes fult ut. The Holy Mess fortjener virkelig å ta steget opp sammen med The Menzingers & co. og ikke bare være et oppvarmingsband. Forrige album, Cande ru las degas, var imponerende. Den nye, Comfort in the discord, følger bra opp.

  The Dwarves fortsetter som før, men med litt enklere lydbilde denne gangen. Blag Dahlia er og blir en av de mest interessante/dustete frontmennene i scenen i dag.

  The Interrupters er et av flere band som viser at ska ikke er død.

  Mitt bidrag: Den nye plata til The Copyrights. Rett fram poppunk med masse hooks og singalongs, er dette kanskje deres sterkeste plate. Herlig stemning. No Knocks og Telescope er favorittene per nå

  • Jørn Kaarstad

   Det er jeg helt enig i. The Copyrights er fint!

  • Matsey86

   The Copyrights er heeelt konge!! :)

 • Fossum

  Pornografene uten Danny B. er like interessant som Somebody´s Darling.
  -for min del er ikke det såå positivt….men smaken er jo som baken…:-)

  • https://twitter.com/#!/jhegstad Jørgen Hegstad

   Men så er jo du ekstrem Destroyerfan også!

   • Fossum

    Jo, det er sant.
    Men jeg visste ikke at du var Somebody´s Darling-fan..?

    :-)

    • https://twitter.com/#!/jhegstad Jørgen Hegstad

     Det visste ikke jeg heller, før nå..

     • Fossum

      Hehe

      Fortsatt bra med sånne info-lister!

 • Vognhild

  Listemafiaen i Nrk p3 holder stadig på. Det er det reneste sludder.
  For øvrig, når så galt likevel har skjedd at de banale listene slipper ut fra de daffe redaksjonsmøtene: ingen av låtene her vil huskes etter jul og de innehar ingen varig kvalitet som gjør at de er verdt å låne øre til. Kort oppsummert er dette banalt, trist, kjedelig og helt i randsonen av det folk med et snev av musikalsk øre kaller musikk.
  V

 • FrodeFF

  Har dere ennå ikke mistet jobben?

  • MariusAsp

   Blir du aldri lei av deg selv?

   • FrodeFF

    Trives ganske godt med meg selv til tross for at P3 gjør alt de kan for å ødelegge for mangfold og musikkforståelse blant unge. Dere er ikke på en skattebetalt kanal for å promotere enfoldig musikk, og slettes ikke deres egen musikksmak som i mange tilfeller heller tyder på fravær av smak.

    • https://twitter.com/#!/jhegstad Jørgen Hegstad

     Apropos enfoldig.

     • FrodeFF

      Min enfoldige kritikk understreker bare P3s enfoldighet. Det merkelige er jo at arrogansen er så stor hos folk som jobber i statlige foretak at de overhodet ikke forholder seg til kritikk….

      • Marius Asp

       Du utviser en rørende omsorg for den oppvoksende generasjon. Og dedikert hat er selvsagt bedre enn apati. For øvrig er det uklart hva du ønsker. Musikksmak er subjektivt, og du liker ikke vår – helt greit. Men du kunne ikke postet noen lenker til den musikken DU setter pris på? Det ville vært så uendelig mye mer konstruktivt enn den nåværende måten du kommuniserer på.

       Mvh, Marius,
       P3.no/musikk

       • FrodeFF

        Det er nettopp der dere har misforstått totalt. Lytterne er ikke til for å høre på deres smak. Som dere bør skjønne er det å diskriminere dem som liker det dere ikke liker. Ei heller min smak er de der for å høre. Det ville de fleste gjennomsnittlige P3-lytterne ikke ha maktet og forstått utifra det de er vant til . Jeg liker ALT, så lenge det er god gjennomarbeidet musikk og ikke snekret sammen på PC på gutterommet i kjedsommelighet fordi de hadde funnet noen kule rytmer på GarageBand. For alle andre har de kule rytmene også… Jeg liker alt, men ikke om igjen og om igjen.

        Det er dere som er til for lytterne for å presentere ALT for dem og gi dem inspirajsjon for dagen. Dere så “allvitende” at dere ikke engang oppfatter konstruktiv kritikk. Har prøvd siden tidenes morgen med alt fra diplomatiske hentydninger forbi ironiske bemerkninger til ros de få gangene det faktisk var et lite blaff av forfriskning. Den eneste måten å komme gjennom til dere er slik deres radio P3 fremstår … gnåle det samme opp igjen og opp igjen og opp igjen og opp igjen

        Av fare for å gjenta meg selv, jeg er ikke her for å gjøre deres jobb med å sende dere lenker. Jeg vil bare anbefale piratebay.org. Gjør noe! Skift spilleliste hver time. Fortløpende spilleliste hadde jo vært en ide. Det er plenty der ute! La driten flomme over oss, men gi oss et valget til å avgjøre hva som er god musikk for oss selv.

        • MariusAsp

         Her er det nok du som misforstår totalt. Dette er på ingen måte ment som noen autoritativ steintavle, men simpelthen en høyst subjektiv guide gjennom mylderet av nye utgivelser. Det er vanskelig å skjønne at det er mulig å hisse seg så voldsomt opp over det, men for all del; det er imponerende (og fascinerende) at du holder koken.

         Men om du etterlyser mer mangfold, er det pussig at det er akkurat denne listen som får gjennomgå på ukentlig basis. Poenget her er jo nettopp å presentere musikk som IKKE spilles i noen særlig grad på P3, men som vi likevel mener fortjener oppmerksomhet.

       • Vognhild

        Musikksmak er subjektivt, riktig. Musikkvalitet er derimot ikke subjektivt.

 • Martine Reinertsen

  herregud, blir helt stressa av å lese gjennom kommentarene her, jeg. I går hørte jeg meg gjennom både p3 og nrkmp3 abc lister og fant 20 sanger jeg kjøpte gjennom Itunes. Var selvfølgelig masse jeg ikke likte og mye jeg var likegyldig til, men noe var som sagt bra nok til at jeg valgte å betale 12 kr i stedet for å finne det gratis på internettet. Musikksmak er jo så subjektivt, også derfor jeg synes det er så vanskelig å få tips om ny musikk jeg kanskje kan like. En ting jeg IKKE liker (men som ikke er så problematisk nå lenger da det har dabbet litt av) er trangen P3 har hatt til å tvinge metallica og guns and roses på oss når det finnes millioner av metal og rockegrupper som er bedre (i MIN mening) er liksom bare så mange ganger jeg gidder å høre hele Nothing Else matters på radio… Men på den andre siden skal ikke jeg snakke for høyt heller da jeg faktisk ble glad for å høre September-mikrofonkåt på radio for noen dager siden, en sang mange nok HATER. Så jeg får vel ha min elsk for 90talls trance of techno for meg selv, og la die-hard metallica fans være i fred. Sylosis er forresten et bra metalband å sjekke ut. og til FrodeFF: ro ned reka, mann! Kan du ikke bare la være å høre på P3 hvis det ikke stemmer med din standard for hva musikk burde være? Jeg er fornøyd med både p3 og nrkmp3 da jeg faktisk finner en del ting jeg virkelig liker (og noe jeg HATER) som kan hjelpe meg litt på gang i den evigvarende søken på ny musikk.

 • Peter Bering

  Mye ulidelig fælt.

  • Trine Sollie

   Hva er det du finner så ulidelig fælt?

 • Jostein Grindalen

  Sivas låta var heftig. Savner noe fra det nye Opeth. Eternal Rains Will Come f.eks.

 • Shroominator

  Kid Astray låten fikk meg bare til å ønske å høre Everything is Everything igjen, slik åpenbar stjeling har vel konsekvenser? Phoenix er tilbake på min spilleliste.

  Av Tweedy’s nye låter på Sukierae så vil jeg påstå at I’ll sing it er langt mer interessant låt å høre på enn Low Key. Jeg vet om 3 artister som heter Goat og jeg liker 2 av de. Den som blir henvist til her i denne listen er ikke i det gode selskap, jeg mener at disse Goat folka har fått oppmerksomhet fra P3 før også dessverre.

  Autotune sangrap som Sivas gjør at jeg får lyst å kutte meg selv gjentatte ganger og hatet mitt mot menneskeheten blusser opp. Ellers slapp Warp Riders fra Halden en EP ifjor, synes de fortjener litt oppmerksomhet Save me from myself er ihvertfall hørbar. Electric Man – Rival Sons, 2014 singel. Baby I call Hell – Deap Valley, 2013 singel, Out of the Black – Royal Blood, GMF – John Grant, Temples – Shelter Song.

 • Shroominator

  Uke 41 – Finnes det seriøst ikke noe bedre enn dette? Hvordan klarer dere hver uke å finne den musikken som voldtar alt vedrørende kunstformen. Dere må ha ett talent for dette, siden dette gjentas gang på gang. Skyt meg nå vennligst

 • Pingback: P3.no Musikk » Videopremiere: Divisjonen + Silja Sol

 • Shroominator

  Uke 43 – Bedre (y)

 • Matt

  herrensår 2014, uke 43, fortsatt dritt.

 • Youth Pictures of Florence Hen

  Elsker Frode Johannessen!

 • Vikki_jenta

  Love will remember av selena gomez og Redy or not av brigit mendler.

 • Youth Pictures of Florence Hen

  Her er fb-event for Kittyhawk-konserten som nevnes. Amerikanske Dowsing og norske Ludvig Moon spiller også! https://www.facebook.com/events/624856600965355/

 • FraOven

  Yay! Kittyhawk. Har fått mer og mer sansen for vokalen. Liker Dowsing mye bedre. Konserten blir bra. Best akkurat nå er uten tvil The Smith Street Bands nye album!

 • SivHagen

  Og neste uke snur vinden i P3 redaksjonen og da er ingen av disse låtene best lengre. Gjesp!

  • Youth Pictures of Florence Hen

   Det kan virke som om du ikke har forstått poenget med denne spalten.

   • SivHagen

    Å, det er verre enn som så. Jeg forstår ikke poenget med P3.

    • trieste

     Men likevel kommenterer du på sidene deres? ;)

     • SivHagen

      Ja, det er helt riktig observert!

 • Pingback: Interview: Nils Bech | Billetto

 • Kashmirkatt

  “180db_[130]” som beste spor på Syro?! Det er jo ingen fremgang i låta. Alt som skjer er at den samme firesekunders-synthlinja spilles om og om igjen til små variasjoner som f. eks. en breakbeat. Alt i alt ikke en dårlig låt, men i forhold til resten av denne geniale plata blekner den. Jeg vil gå så langt å si at det er det dårligste sporet på hele Syro. Også er det ikke én, men TO måneder siden plata kom ut.

 • Ove

  Utrulegt kor butthurt folk kan bli over ein artikkel med musikkanbefalinger frå redaksjonen til ein ungdomsradiokanal. Må være slitsomt å være musikksnobb og i trassalderen på samme tid.

 • Erik Egeland

  Hvis kidsa sitter å ser på Sauen Shaun, og det kan jo være litt morsomt, så da flirer man litt. Bittelitt gøy. Men om resten av barnetvsendinga ikkje holder standaren, skal man da ta seg tia til å skjelle ut redaksjonen i NRK sin barneavdeling?

  Målgruppa fjortiss til unge voksne er det vel ein grunn for at P3 holder seg innenfor. Så til alle over (og under) den grensa: Denne kanalen er ikkje konstruert for deg, faktisk.

  Holder meg på p3 til DAB-en er komt i bilen, da blir det p13 for min del. Gammal serru :)

  Thank you …aaaaand good night!

 • Øystein Myklebust

  Dere som synes Susanne Sundfør utfordrer popformatet bør lytte til de to første albumene til a-ha. Hun gjør ingenting som ikke har blitt gjort før i norsk komersiell popmusikk. Når det er sagt digger jeg Ten love songs!

 • heydia knuttsen

  Alejandro Fuentes RÅ
  Er fantastisk

 • 6Pac

  Når kommer anmeldelsen av Big Seans siste album?

 • vesna eriksen

  Savner litt roligere låter: Sjekk ut Josef
  Salvat – Open Season; Family of the Year – Hero; SaturdaSun – Seagull

 • foca9

  Trengte kun å høre Tame Impalas «Let It Happen» gjennom hodetelefonene til en kompis før jeg elsket den. Fy flate for en nydelig låt. Har ikke likt dem noe særlig før, men nå skal jeg følge med alt de gir ut.