Best akkurat nå

MGMT, Selmer, Living, Fu Manchu og Junglepussy står bak noen av ukas favorittlåter. Hør spillelisten her.

Nye låter uke 18:

Trine Sollie

Good Riddance – «Contrition»

Melodisk hardcore-veteranene i Good Riddance er tilbake! Bunnsolide Peace in Our Time er første utgivelse på ni år og Santa Cruz-kvartetten høres like potent ut som alltid. Plata har gått kontinuerlig på anlegget og i øretelefonene mine siden den kom ut. «Contrition» er to perfekte minutter med rask, mektig og kritisk punk rock ført i pennen av Russ Rankin og hans brennende samfunnsengasjement. Deilig!

Jørn Kaarstad

EuroTrash – «Surf Punx»

Sommeren nærmer seg og norske EuroTrash har en låt som bør finnes verdig de fleste spillelister. Poppunksa fra Mjøsa er ute med debuten Live Slow, Die Old på Oslo Ess sitt plateselskap Hakaslepp Records. Her dukker «Surf Punx» opp, et ultracatchy gla’anthem hvor vokalist Anders Nordengen kanaliserer sin indre Tom DeLonge, noe Tom selv ikke har vært i stand til på noen år.


Jørn Kaarstad

Refused – «Elektra»

Få band gjør krav på tittelen legender som svenske Refused. Post-hardcore veteranene har inspirert horder av nyere rockeband i så vel punk/hardcore-segment som metallen. Etter ikoniske The Shape Of Punk To Come i 98 ga de seg. Frem til 2012. Og i år, 17 år etter splitten, er de tilbake med nytt materiale. Og for en låt de kommer med. De har rukket å bli en kvartett siden sist, uten at det legger en demper på lydbildet, «Elektra» er et riff-bonanza uten like og tar tankene til band som Clutch, Mastodon og Tool. Melodien er snikende, Dennis Lyxzén fremstår like vital og sint som alltid og David Sandstrøm er i storform bak settet. Perfekt.


Jørn Kaarstad

Raske Penge – «Hvem Ved?»

Raske Penge er en av nordens fremste dancehall-rappere. Gjennom tekstene sine fremstår dansken som en både trivelig og smart fyr, med et originalt blikk på verden rundt seg. Kombinér det med en egen evne til å lage låter som fester seg i både hjernebarken og hjerterota, og du har svar på hvordan han blitt en av artistene jeg holder høyest. På ferske «Hvem Ved?» har de franske produsentene O.B.F gitt han en mørk og mekanisk innpakning. Det er uvant, men forfriskende – og et etterlengtet, første livstegn siden fjorårsfavoritten «Fridag».

Trine Aandahl

Highasakite – «Heavenly Father»

Wow! Fallhøyden er stor når man velger å covre Bon Iver, men Highasakite greier det med glans. Ingrid Helene Håvik synger som vanlig vanvittig bra over det svevende og sakrale lydbildet, men høres samtidig ut som hun kan bryte ut i gråt når som helst. Popmusikk blir sjeldent vakrere enn dette.


Trine Aandahl

Gabrielle – «MER»

Gabrielle har alltid vært en av mine favorittkvinner, og med denne trenger hun seg om mulig enda lenger inn i hjertet. «MER» er en mektig låt som viser Gabrielles store evner både som låtskriver og vokalist. Gåsehudalarm!


Christine Dancke

Bop English – «Dani’s Blues (It Was Beyond Our Control)»

Bop English er soloprosjektet til James Petralli fra White Denim, og dette er åpningssporet fra hans aldeles utmerkede Constant Bop (ute nå). Han har alltid vært en ekstraordinær låtskriver i moderbandet, og når han nå gir seg den mer klassiske syttitallspopmusikken i vold, blir resultatet en smakfull blanding av T. Rex og Supergrass.

Jørgen Hegstad

White Reaper – «Make Me Wanna Die»

Mye fest i monitor når denne Kentucky-kvartetten albumdebuterer med White Reaper Does It Again på Polyvinyl i juli. På lik linje med band som Menace Beach, Hookworms, Mean Creek og Herzog lager de collegerock for slackers, og dét er det beste sommersoundtracket jeg kan tenke meg.


Jørgen Hegstad

Young Thug – «Can’t Tell» ft. T.I & Boosie BadAzz»

Verdens beste prinsesse/alfahann har levert et deilig album, Barter 6. Melodisiøse produksjoner, og selv på sitt hardeste som vi hører på «Can’t Tell», kler rapcrooneren alldeles godt.


Ali Soufi

Jenny Hval – «Sabbath»

Jenny Hval er den beste jeg vet når det kommer til formidling av seksualitet i populærmusikken. Som barn skal hun ha drømt om å ha vagina med regulering (?!), noe som er bakgrunnen for denne låten. Dette er andre smakebit fra den kommende utgivelsen Apocalypse Girl og viser nok en gang Jenny Hvals styrke som poet, vokalist og låtskriver. Refrenget er superfengende, lydbildet er noe svevende, men med pulserende driv og masse kuriøse detaljer, som blant annet samlinger fra Bergmans film Persona.


Trine Sollie

Klikk deg videre for å lese mer om de eldre låtene på lista!

 • Synes godt dere kunne vært litt solidarisk med gamlelandet og laget liste for Wimp også!

  • ㅋㅋㅋ

   Det vil jo være ganske unødvendig i og med at du kan importere spotify-lister i Wimp (noe som forsåvidt også betyr at det vil være svært lettvint for dem å gjøre det).

   • 2rst1 Von Holvenhof

    Eg støtter eigne lister for Wimp, då eg ikkje har spotify og må vera bruker av spotify for å få importert spotify lister inn i Wimp. Noko som vil vera lettvint for dei som er brukarar av begge tjenestane. 

  • Der er jeg 1000000% enig!!! Jeg bruker ikke Spåttyfai og har aldri tenkt å anskaffe det heller. Få inn Wimp linker!!!!!

 • FrodeFF

  Hvis P3-redaksjonen hadde holdt seg til å presentere musikk i stedet for å framlegge sine egne preferanser hadde det kanskje vært mulig å ta P3 seriøst. Slik det har vært og er i dag ser det ut til at de ikke tenker tanken om at de faktisk skal være journalister/reportere og ikke dommere i en konkurranse.

  •  Takk for din mening FFF, skal ta det til etterretning og forhåpentlig blidgjøre deg ved neste korsvei.

  • Perik

   asdf

  • KennethMoe

   Du har misforstått noe grunnleggende ved kultur, om du mener den skal dekkes «objektivt», etter tradisjonelle journalistiske standarder.

 • Når skal P3 komme med sin egen app i Spotify? Dere har absolutt de nødvendige skills til å gjøre det, og som leverandør av nye musikkimpulser til meg hadde det passet meg finfint. Litt allah det dagbladet har gjort i sin app på spotify. 

  Hva tenker dere, P3? kom igjen’a.

  • Hei! Takk for innspill og ros. Hyggelig at du liker det vi velger ut. Vi har Spotify-app i tankene! Trine, P3

 • Yommt83

  Kommer han Alaska rett fra Birkenau eller noe ell ?

 • Maggisson

  Surkin – Stronger feat. Canblaster.

 • Hva med å faktisk liste noe av det her? Må jo inn her for å få hørt bra musikk på P3!!

 • Kjelle_Bass

  Hører på 
  DJ FRIENDLY  jeg

 • celine_js

  mangler Shaun Bartlett’s nye singel Love Give Take 🙂

 • celine_js

  mangler den nye singelen til Shaun Bartlett som ble sluppet 8/3, «Love Give Take» 🙂

 • Finnes det en lenke for å åpne denne listen i spotify?
  Finner den ikke  på spotify for å «follow» 🙂

  • Hei! Lenken ligger øverst i artikkelen, men her har du den på nytt: 
   http://open.spotify.com/user/p3.no/playlist/6ErpzqCSCTJt0UOVYeNwTC
   Trine, P3

   • Sorry var lite tydelig. Det eg e ute etter er en link som åpner listen i programmet Spotify, ikke den nettsidebaserte linken. 🙂

    Ved å åpne linken i Spotify vil eg kunne «follow» denne listen uke etter uke rett fra Spotify og ikke være innom p3.no sine nettsider hver gang.

    Ifra nettsiden kan eg ikke spole, pause eller andre funksjoner rett fra tastaturet. 😉

 • Jeg har falt helt for Misun – Darkroom. Har dere vurdert den låten?
  https://www.youtube.com/watch?v=0CmrgD3SwOs

 • Pernille Glesaaen

  Mye er dårlig. Noe er bra. Og det gjelder den her listen også.

 • Synes det var mye bra å hente her jeg. Listen min for Mars ble plutselig mer innholdsrik!

 • trieste

  The Minute – Marion Ravn

 • Ubersnuber

  Skulle gjerne sett litt house inkludert her.
  Men det er vel kanskje ikke kunstnerisk nok. Må være rock laget i en garasje kun utstyrt med strykjern. Pluss noen i bakgrunnen som lager random smattelyder.
  Synd.

  • Tom

   Ikke bare synd men Trist.. Tragisk.. Patetisk..  

   • Ubersnuber

    En overprisa musikksjappe for naive dj’s som tror at pro må koste ekstra?
    Men joda, P3 har balansert lydbildet sitt noe skeivt over lang tid nå. Skulle gjerne sett at de gjorde mer som BBC Radio 1. Sjanger-bestemte sendinger. Rocka rølpekveld, DJ mixer, Hip-Hop osv. Eksperter innenfor sine respektive sjangre får sin oppmålte tid ukentlig.
    Skjerpings, P3!

    • Gunnar G. Gunnarsen

     Er du gal mann?! P3 spiller alt for mye 2/4 musikk som får fjortisene til å fly i taket. Overprodusert, overkomprimert, sjelløst og rett og slett ekstremt hjernedødt og kjedelig.

     • Ubersnuber

      A-lista
      Biffy Clyro – rock
      Phil T. Rich – rap
      Margaret Berger – elektronisk med innslag av rock
      Avicii vs Nicky Romero – elektro house
      Rihanna + Mikky Ekko – pop
      Macklemore & Ryan Lewis – rap
      Röyksopp & Susanne Sundfør – elektronisk

      Joda, P3 er oversvømt av overproduserte, sjelløse house låter. Alle 1 av dem! Skamløst!

      • Gunnar G. Gunnarsen

       Takk gud for det! Det gjør kanskje opp for de millioner av gangene de har voldtatt ørene mine med ‘Don’t you worry child’.

       • WÆÆÆÆ, JEI FÅR IKE HØRE MUSIKEN JEI LIKER PÅ NASJONAL RADIOSENGING FÅRDI P3 ER TEITE>!!!!  FOR MIN MUSIK ER BEST, ALT ANNET ER TEIT VOLDTEKT AV ØRENE MINE OG ÆÆÆSSJ ROCK!! hATER «HIP»HOP, DET ER IKKE MUSIKK!!!!1

      • Coppistrong

       om du gidder finnes det mange andre steder du ka finne og høre på akkurat hva du vil.

    • DJ Friendly, National Rap Show og Pyro har jo faste tider hver uke for å pøse på med det som ikke spilles mest av til daglig.

     Ellers vil jeg si at P3 har det desidert beste musikkutvalget. Variasjonen kunne vært bedre, men det er likevel betydelig mer variert enn P4 og Radio Norge. Mitt største problem er at låtene på A-lista kanskje er litt i overkant A-listet. De hadde ikke trengt fullt så høy rotasjon, for etter et par dager er jeg som regel drittlei av de låtene.

     Så det er helt klart rom for forbedringer, men det er fortsatt det beste alternativet for oss som bare har tilgang på FM-radio på jobb!

     • Ubersnuber

      Joda, du har rett med tanke på sjangerbestemte sendinger. Men jeg synes de kunne ha frontet den type sendinger mye bedre. Det jeg hører fra utsiden (sluttet å høre på P3 for en del år siden) er lydverket med deres promotering av rock. Rock er OK, men, som sagt; variasjon.
      Så det frister ikke akkurat å komme tilbake til min tidligere favorittkanal.

  • Hei Ubersnuber, 

   Takk for innspill! 

   Denne listen er først og fremst tenkt som små drypp av den musikalske gleden som daglig utspiller seg blant P3s musikkfolk, men den er naturligvis prisgitt hvem som til enhver tid kan bidra til spalten. Denne uken var det nok flest rockere, ja. 

   Men vi lover å komme tilbake med ymse elektroniske former – inkludert house – ved første anledning. God påske!

   Hilsen Marius, 
   P3.no/musikk

 • regina watson

  Vær så snill… Hva med Youtube-klipp istedet for Spotify? Er faktisk ikke ALLE som har det *gisp*

  • Hva med å søke på youtube selv?

  • Cornelia Haarr Hatlo

   Hva med å skaffe seg spoify, gratis?

  • Coppistrong

   spotify er meget bra, 99.-/mnd er mer enn verdt det !!

 • Hvorfor spiller dere aldri savant? han er jo garantert den beste du finner innen complextro sjangeren + han er norsk!

  • Rasmus Øxnevad

   Så sant! Savant har så sykt mye bra! Kan faktisk ikke huske å ha hørt en eneste Savantlåt på radio noengang

 • Pingback: P3.no Musikk » Låtlister()

 • TheDodgingMoose .

  Alesso vs Onerepublic – If i lose myself..

 • Pingback: NRK Lydverket » Spilleliste torsdag 18. april()

 • Franz Mac

  Hem – Departure and Farewell var fantastisk <3

  • Så bra! Du skal ikke se bort fra at det kommer en introduksjonssak om nettopp Hem i nær framtid.
   Hilsen Marius, P3 Musikk

   • Franz Mac

    Gjerne 🙂

 • Eva

  Så Live at Jools Holland i gaar, dere maa sjekke ut Jacob Banks!! Han er helt raa!! 🙂

 • mathias strømmen

  digger disse postene, kjempebra spilleliste.
  vær så snill å ikke slutt med dette.

 • Pingback: » Vinn billetter til NONONO | Vixen | Fashion, Music & Culture()

 • Pingback: P3.no Musikk » En reise gjennom indievåren()

 • Veronica S

  OMG Lady Antebellum på denne listen..jeg griner av lykkelighet (om det er et ord) Fantastisk! ÅÅÅH herlig!!

 • ederogalle

  KYLESA!!:)

 • Pingback: FINALLY NORWAY! | Lady Antebellum Team Norway()

 • andr

  Gerilja lager veldig kul og kreativ musikk, bra at de får oppmerksomhet. Med låter som Lightning Death så synes jeg de går i andre (og mere kreative) retninger enn Kasabian, men jeg skjønner at en kan nevne de som analoger.

 • FrodeFF

  Når man ikkje engang gidder å høre på P3 fordi spillelistene går i repeat store deler av tiden og man ser ingen bedring i P3´s holdning til musikk som kunst framfor musikk som konkurransegren, hvorfor skal vi da bry oss om hva disse dj’ene har for smak? De er jo ikkje journalister som driver seriøs musikkformidling….

  • Torbjørn Eriksen

   herlig at podcastene er uten musikk! god underholdning som ikke blir avbrutt av gral musikk

 • shinganzer

  Så hvorfor er ikke dette spillelisten på P3 i stedet for Justin Timberlake på repeat?

  • LK_M

   Hvis du disser «Mirrors» må du bli med meg uttafor, strålende poplåt! Justin er jo langt fra den verste synderen. Veeeeldig langt fra…

 • kvito

  Dere bør legge til Lorde med sangen Royals i spillelistene. En fantastisk sang!

 • mathias strømmen

  Crash Of Rhinos – “Opener”
  fyfader, jeg elsker denne emorevialen som foregår for tia.

 • Yngvar_Natland

  Hadde dere giddet å lage denne for Wimp også? Å støtte to platformer er bedre enn en 🙂

  • Yngvar_Natland

   Tusen takk!

  • Bjørn Hjembo

   Og Xbox Music. Bedre med 3 en 1

  • Kurt_Kortner

   Hva med Apple Music?

 • AndreasB

  Bare så dere vet det, dere har ikke lagt ut disse sangene på playlisten

 • DrRavn

  Hvor kan man høre party- låten fra Sandra Lyng? Kan dere spille den nå P3?

 • gjesper

  Må si jeg gleder meg til det kommer en musikk kanal også for de litt mere voksne, i mellomtiden får man ta til takke med rox og p1

 • Kjetil Frugård

  Setter veldig stor pris Miksteip. God miks mellom listet musikk og sangene man aldri hører på radio’n. Hadde dette vært konsekvent gjennom alle programmene hadde P3 vært en fantastisk radiokanal 😀

 • Pingback: NRK Lydverket » Spilleliste tirsdag 10. september()

 • Coppistrong

  dere kan titte litt på we are hunted! ellers keep it up, Hammond Jr good find tonite

 • Coppistrong

  Ganske funny å lese at P3 ikke spiller deres musikk! Eller spillelistene er for små slik at de mest populære låtene (hva P3 plukker ut) går igjen for mye. sett heller pris på det du liker og lag dine egne spillelister.
  Akkurat nå hører jeg på Pat Benatar, men klager ikke til P3 av den grunn. Ellers gleder jeg meg til skive fra Angel Haze!

  • P3 er todelt. Den ene delen (hovedsaklig på dagtid) spiller musikk som mange allerede liker, ispedd mye norsk musikk som ikke så mange liker ennå. De «formaterte flatene» som de kalles er satt opp for å nå så mange som mulig. Og det funker, flere enn noen gang hører på P3. Den andre delen av P3 (hovedsaklig på kveldstid, men med endel unntak, feks Miksteip), spiller ny musikk, etter personlig preferanse.

   • Urbeka

    «Og det funker, flere enn noen gang hører på P3. » P3 har med andre ord blitt en gjennomkommers radiokanal det som musikkinteressert er direkte uutholdelig å lytte til på dagtid.

   • Sandviken

    Nær sagt all radio anno 2014 er laget med hensyn til ikke å støte NOEN.

    Da blir det jo bare uinteressant pi..preik og dri..musikk servert av tannløse programledere igjen.

   • FrodeFF

    «Flere enn noen gang hører på P3» er en drøy påstand. Det som er realiteten er at flere enn noen gang før bruker P3 for å maskere støy på arbeidsplassene. Det vil IKKE si det samme som at de hører på P3. De bruker P3 fordi det som serveres er den samme tomme musikken hele tiden og dermed ikke tar konsentrasjonen vekk fra arbeidet.

 • feita

  dere glemte en, som knekker det meste av det her! http://www.nrk.no/urort/artist/BenMeling1/default.aspx
  check him out! meget imponerende saker for sure

 • Pingback: KULEST! DRM & Big Ice på P3 | DRM KLIKK()

 • Lars Hansen

  Her mangler noe fra den nye EP’en til Foreground Set! https://soundcloud.com/foreground-set/fjernsyn

  • Jostein Pedersen

   Utrolig fin ep!

   • Kåre

    Noe så kjedelig. Det der hørtes ut som ventemusikk.

 • LuciferRising523

  Spill noe gammel Darkthrone a! Panzerfaust f.eks.

  • GoneNuts

   Noe F.O.A.D. eller Cirkle the wagons hadde da vær skam kos det også.

 • Jostein Pedersen

  Hvilken låter er det som er med i den siste vignetten/teaseren for «ny musikk på P3»?

 • Pingback: P3.no Musikk » Den nye norsktoppen()

 • Shroominator

  Noen muligheter for at The Heavy – How you like me now, The Heavy Eyes – One hand on the buffalo eller the Heavy Heavy Hearts – Bottom of the bottle kan komme inn på noe liste? Musikk som ikke er så kjent i norge, men hadde vært sykt digg å få noe ordentlig rock inn igjen på listene.

 • Fredrik Rex

  Jeg. hatet. alt.

 • MortyBoiii
 • Jørgen Karlsen

  Hip Hop sporene her er jo horrible!

 • Colargol

  Slår et slag for Nightsailors EP «Superhero»: soundcloud.com/nightsailors

 • bs

  Syns det er trist at det kun blir spilt «liste pop» å det blir kaldt haouse! er ingen norske radio kanaler som tørr å prøve noe nytt som f.eks Trance eller store DJér som ikke er kjent blandt norske radio lyttere som f.eks Hardwell, Armin van burren, Steve Aoki og vår EGEN Ørjan Nilsen som sto på senen med alle de størte DJéne i verden under helgas Ultra Music Festival i Miami uten å en gang blitt nevnt her i listepopp elskene Norge…

  • Chris Karlstad

   Nja…å kaste inn trance eller house i en diskusjon om musikk er vel som å snakke om gråstein i en matdiskusjon…

   • Sandviken

    Det er ihvertfall en god måte for å få folk til å skru av radioen:)

    • Marius Karlsen

     Ørjan Nilsen og Boom jinx får ikke et øyebryn hevet her hjemme men er store i utlandet.. og p3 som liksom skal spille så mye norsk.. javel så lenge man klimprer på et piano eller en gitar så ! Nils Noa fikk først spilletid etter å ha lagd pop med Vinni.. Jeg sier som Tore Sagen.. «jeg ler, men det betyr ikke at det er morsomt»
     EDM får jo såvidt spilletid på mp3 engang.. der går bare «DJ» Broiler og annen fjortissmusikk på repeat.. brødrene eliassen går der enda, to-tre år etter at de ble spillt ihjel på p3.. hva er det dere driver med ?? Ta nå disse «musikksjefene» å kast de over på p13 så de kan sitte der å groove sin sære kjipe hipster musikk der, å få inn nytt ungt blod på åremål.. man bør ikke være over 30år i en ungdommskanal. Og du Sandviken ser såpass gammel ut at du bør holde deg unna du også..

     • Sandviken

      Det gjør jeg da også!

      Setter på en førsteopplag vinyl Led Zeppelin skive og holder meg langt unna alt som har med musikk på radioen å gjøre jeg:) Med tre hederlige unntak. Herreavdelingen, Herreavdelingens platesjappe, og Radio Rock.

 • Chris Karlstad

  Kjenner ikke til så mange av artistene her, men å inkludere Miley Cyrus i en liste over MUSIKK er forbi latterlig og patetisk!

  Datagenerert møl bygdt på predefinert malverk, med en intetsigende tekst og udugelig «sanger»…hva F… har det med musikk å gjøre? Det er like lite musikk som Grandiosa er mat.

  Musikk er komponert og orkestrert. Det er en kombinasjon av kultur, kunnskap og «nesten» vitenskap. Rytmiske dunk i nedre freksvensområde og hastig sammenkastede ord har ingenting med musikk å gjøre.

  Er helt groteskt hvordan NRK hjelper til med degenerering av en av menneskehetens største kulturskatter kun for å gjøre noen rike investorer enda rikere (eiere av plateselskaper).

  • Martin

   Stakkars… Livet kan være hardt når du roter deg bort fra http://radio.nrk.no/direkte/klassisk

  • bnesheim

   Selv om sikkert er en god snobb, så er dette en ‘troll’ som ikke er passer som kommentar.

  • Sandviken

   Degenereringen står beskrevet i «Sions vises protokoller»

   Et falsum sies det, men hvis man leser alt som står der så er det påfallende mye som stemmer overens med dagens verden.

 • Emilie Buth

  Hvem f@*n er som bruker spotify lenger?

  • Sandviken

   Jeg.

 • FrodeFF

  P3s medarbeideres dårlige musikksmak, eller i noen tilfeller total mangel på, slutter aldri å imponere meg. Eller rettere, det slutter aldri å imponere meg at de faktisk beholder jobben.

  Det aller verste er at de hele tiden prøver å definere musikk som en eller annen form for konkurranse. Dette og overstående gjør at det faktisk ikke er mulig å forholde seg til det de skriver, og aller minst høre på P3…

  • Blaberberger

   Tenn et lys heller enn å forbanne mørket. Hvilken musikk mener du fortjener å bli fremehevet nå for tiden?

 • trieste

  Mye bra her. Likte Lucius og
  Jimi Goodwin spesielt godt.

 • Bjørn Ullebust

  Kan dere vurdere cd’n Sky Bar med Kitch and Sink Band? ?

 • MarcoDiCaprio

  Hvordan kan «Waves», en låt som har vært A-lista i lange tider havne på en liste som visstnok skal ta for seg ukesaktuell musikk. Følger ikke DJ Friendly med på annen P3-musikk?

 • Helge

  Det er jo ingen lyd her..

 • FrodeFF

  Til Redaksjonen!

  Vi driter i hva dere favoriserer og hører på til vanlig. Dere er ansatt for å gi lytterne ny og innholdsrik musikk, hvilket dere også driter i. Stort sett er deres musikksmak uaktuell da dere skal representere objektivitet og mangfoldighet. Hvilket dere svikter totalt. Det forundrer meg at noen av dere fremdeles har en jobb og gå til.

 • Robert Ivancevic

  Endelig noen som skjönner Sleaford mods kvaliteter!

 • Rumie Larsén

  NRK-radio er en stor vits, der de samme 10 låtene spilles om og omigjen i det uendelige. Her jeg bor er det ingen valg, vi er prisgitt p3, og det er vel meningen at vi skal hjme…vaskes(et ord som modereres). Myndighetene oppfordrer til å kaste de analoge radioene, slik at DAB kan styre det folk skal høre på.
  Flaut er det, mildt sagt, å høre på voksne folk i NRK-griseradio.
  Så mye bra musikk som blir laget, og så skal vi høre den samme driiiiten, de 10 dårligste låtene. Fy flate, så flaut. Internet er kommet for bli, heldigvis, der har man valgmuliheter,

  • norvest

   «Her jeg bor er det ingen valg, vi er prisgitt p3»
   «Internet er kommet for bli, heldigvis, der har man valgmuliheter»

   Så………………….?

   • René William Rusek Draven

    Etter at min radio døde brått en regnversdag ikke lenge siden så har jeg gått over til http://radio.nrk.no. funker som gull

 • Gay Redsnapper

  Gay music. Her lukter det gammel krabbe lang vei. Kunne ønske dere kunne dypdykke litt lengre en nesa neste gang dere legge ut no…

 • Fossum

  Takk for tips! Igjen.
  Haley Bonar…

 • Uncle_Bacon

  Norske «Muteness» sin «Arrival» er den beste indie-skiva jeg har hørt på lenge. Fet sommerparty-musikk! Spell den på radio!

 • Sandviken

  Kaller de seg musikkjournalister de som mener seg å ha så mye greie på musikk at de skal fortelle oss hvilken musikk vi skal synes er bra?

  Sier ganske mye om at de ikke har skjønt et pøkk av hva musikk handler om – og således heller bør finne seg et annet yrke.

  • Steinar Karlsen

   Er vel derfor artikkelen starter med «våre ferske favorittlåter» antar jeg? c»;)

   Ikke at jeg er enig i lista, men ikke helt enig i kritikken din heller.

   • Sandviken

    Få med at artikkelen fortsetter med: Internett flommer over av ny musikk. Mye er dårlig. Noe er bra. Derfor tar vi jobben for deg, og gir deg de beste nye låtene fra kjente og ukjente artister hver uke.

  • LuciferRising523

   Men kan ikke du fortelle hva som er bra av ny musikk da? Er så mange folk som sier «grrrr, dete var dårli!!!!» men altfor få som er litt konstruktive og byr på seg selv. Hva er den beste nye musikken?

 • Npop

  Årets norske sommerlåt er Caroline’s Mad med Clockwork Orange 😉

  http://subculturerecords.bandcamp.com/track/carolines-mad

  • trieste

   Er det Clockwork Orange fra 80-tallet? Det fantes et band med det navnet da.

   • Npop

    Ja det er samme band med uutgitte slipp som denne linken bla annet peker på..

 • Reaper321

  «Internett flommer over av ny musikk. Mye er dårlig. Noe er bra. Derfor tar vi jobben for deg, og gir deg de beste nye låtene fra kjente og ukjente artister hver uke.»

  Jeg visste ikke dere var de som bestemte hva som er den beste musikken.

  • Marius Asp

   Vi kunne (og burde sikkert) føyd til: «i våre ører». Men det er vel underforstått?

   Hilsen Marius, P3

 • Anne Tora Five Lunde

  Kristian fortjener mer oppmerksomhet! fy FAEN for en rå stemme, en fantastisk man med et enormt musikktalent som fortjener så mye mer en en kjip c-liste!
  Heie på dæ Kritian!

 • Pingback: P3.no Musikk » Nordlending i full rus()

 • Jorunn Rogne Tennfjord

  Jeg kan ikke finne Emilie Nicolas blandt topp 10 på Wimp-lista!

 • Marcus Holmsen

  At ni inte spelar i’m an Albatraoz med Aronchupa är en skam 🙂
  https://soundcloud.com/aronchupa/im-an-albatraoz-2014-russ

  Drar igång festen bra gör han, 4’a på Spotify i Sverige.

 • trieste

  Mye bra her!

 • FraOven

  De tre første anbefalingene støttes fult ut. The Holy Mess fortjener virkelig å ta steget opp sammen med The Menzingers & co. og ikke bare være et oppvarmingsband. Forrige album, Cande ru las degas, var imponerende. Den nye, Comfort in the discord, følger bra opp.

  The Dwarves fortsetter som før, men med litt enklere lydbilde denne gangen. Blag Dahlia er og blir en av de mest interessante/dustete frontmennene i scenen i dag.

  The Interrupters er et av flere band som viser at ska ikke er død.

  Mitt bidrag: Den nye plata til The Copyrights. Rett fram poppunk med masse hooks og singalongs, er dette kanskje deres sterkeste plate. Herlig stemning. No Knocks og Telescope er favorittene per nå

  • Jørn Kaarstad

   Det er jeg helt enig i. The Copyrights er fint!

  • Matsey86

   The Copyrights er heeelt konge!! 🙂

 • Fossum

  Pornografene uten Danny B. er like interessant som Somebody´s Darling.
  -for min del er ikke det såå positivt….men smaken er jo som baken…:-)

  • Men så er jo du ekstrem Destroyerfan også!

   • Fossum

    Jo, det er sant.
    Men jeg visste ikke at du var Somebody´s Darling-fan..?

    🙂

    • Det visste ikke jeg heller, før nå..

     • Fossum

      Hehe

      Fortsatt bra med sånne info-lister!

 • Vognhild

  Listemafiaen i Nrk p3 holder stadig på. Det er det reneste sludder.
  For øvrig, når så galt likevel har skjedd at de banale listene slipper ut fra de daffe redaksjonsmøtene: ingen av låtene her vil huskes etter jul og de innehar ingen varig kvalitet som gjør at de er verdt å låne øre til. Kort oppsummert er dette banalt, trist, kjedelig og helt i randsonen av det folk med et snev av musikalsk øre kaller musikk.
  V

 • FrodeFF

  Har dere ennå ikke mistet jobben?

  • MariusAsp

   Blir du aldri lei av deg selv?

   • FrodeFF

    Trives ganske godt med meg selv til tross for at P3 gjør alt de kan for å ødelegge for mangfold og musikkforståelse blant unge. Dere er ikke på en skattebetalt kanal for å promotere enfoldig musikk, og slettes ikke deres egen musikksmak som i mange tilfeller heller tyder på fravær av smak.

    • Apropos enfoldig.

     • FrodeFF

      Min enfoldige kritikk understreker bare P3s enfoldighet. Det merkelige er jo at arrogansen er så stor hos folk som jobber i statlige foretak at de overhodet ikke forholder seg til kritikk….

      • Marius Asp

       Du utviser en rørende omsorg for den oppvoksende generasjon. Og dedikert hat er selvsagt bedre enn apati. For øvrig er det uklart hva du ønsker. Musikksmak er subjektivt, og du liker ikke vår – helt greit. Men du kunne ikke postet noen lenker til den musikken DU setter pris på? Det ville vært så uendelig mye mer konstruktivt enn den nåværende måten du kommuniserer på.

       Mvh, Marius,
       P3.no/musikk

       • FrodeFF

        Det er nettopp der dere har misforstått totalt. Lytterne er ikke til for å høre på deres smak. Som dere bør skjønne er det å diskriminere dem som liker det dere ikke liker. Ei heller min smak er de der for å høre. Det ville de fleste gjennomsnittlige P3-lytterne ikke ha maktet og forstått utifra det de er vant til . Jeg liker ALT, så lenge det er god gjennomarbeidet musikk og ikke snekret sammen på PC på gutterommet i kjedsommelighet fordi de hadde funnet noen kule rytmer på GarageBand. For alle andre har de kule rytmene også… Jeg liker alt, men ikke om igjen og om igjen.

        Det er dere som er til for lytterne for å presentere ALT for dem og gi dem inspirajsjon for dagen. Dere så «allvitende» at dere ikke engang oppfatter konstruktiv kritikk. Har prøvd siden tidenes morgen med alt fra diplomatiske hentydninger forbi ironiske bemerkninger til ros de få gangene det faktisk var et lite blaff av forfriskning. Den eneste måten å komme gjennom til dere er slik deres radio P3 fremstår … gnåle det samme opp igjen og opp igjen og opp igjen og opp igjen

        Av fare for å gjenta meg selv, jeg er ikke her for å gjøre deres jobb med å sende dere lenker. Jeg vil bare anbefale piratebay.org. Gjør noe! Skift spilleliste hver time. Fortløpende spilleliste hadde jo vært en ide. Det er plenty der ute! La driten flomme over oss, men gi oss et valget til å avgjøre hva som er god musikk for oss selv.

        • MariusAsp

         Her er det nok du som misforstår totalt. Dette er på ingen måte ment som noen autoritativ steintavle, men simpelthen en høyst subjektiv guide gjennom mylderet av nye utgivelser. Det er vanskelig å skjønne at det er mulig å hisse seg så voldsomt opp over det, men for all del; det er imponerende (og fascinerende) at du holder koken.

         Men om du etterlyser mer mangfold, er det pussig at det er akkurat denne listen som får gjennomgå på ukentlig basis. Poenget her er jo nettopp å presentere musikk som IKKE spilles i noen særlig grad på P3, men som vi likevel mener fortjener oppmerksomhet.

       • Vognhild

        Musikksmak er subjektivt, riktig. Musikkvalitet er derimot ikke subjektivt.

 • Martine Reinertsen

  herregud, blir helt stressa av å lese gjennom kommentarene her, jeg. I går hørte jeg meg gjennom både p3 og nrkmp3 abc lister og fant 20 sanger jeg kjøpte gjennom Itunes. Var selvfølgelig masse jeg ikke likte og mye jeg var likegyldig til, men noe var som sagt bra nok til at jeg valgte å betale 12 kr i stedet for å finne det gratis på internettet. Musikksmak er jo så subjektivt, også derfor jeg synes det er så vanskelig å få tips om ny musikk jeg kanskje kan like. En ting jeg IKKE liker (men som ikke er så problematisk nå lenger da det har dabbet litt av) er trangen P3 har hatt til å tvinge metallica og guns and roses på oss når det finnes millioner av metal og rockegrupper som er bedre (i MIN mening) er liksom bare så mange ganger jeg gidder å høre hele Nothing Else matters på radio… Men på den andre siden skal ikke jeg snakke for høyt heller da jeg faktisk ble glad for å høre September-mikrofonkåt på radio for noen dager siden, en sang mange nok HATER. Så jeg får vel ha min elsk for 90talls trance of techno for meg selv, og la die-hard metallica fans være i fred. Sylosis er forresten et bra metalband å sjekke ut. og til FrodeFF: ro ned reka, mann! Kan du ikke bare la være å høre på P3 hvis det ikke stemmer med din standard for hva musikk burde være? Jeg er fornøyd med både p3 og nrkmp3 da jeg faktisk finner en del ting jeg virkelig liker (og noe jeg HATER) som kan hjelpe meg litt på gang i den evigvarende søken på ny musikk.

 • Peter Bering

  Mye ulidelig fælt.

  • Trine Sollie

   Hva er det du finner så ulidelig fælt?

 • Jostein Grindalen

  Sivas låta var heftig. Savner noe fra det nye Opeth. Eternal Rains Will Come f.eks.

 • Shroominator

  Kid Astray låten fikk meg bare til å ønske å høre Everything is Everything igjen, slik åpenbar stjeling har vel konsekvenser? Phoenix er tilbake på min spilleliste.

  Av Tweedy’s nye låter på Sukierae så vil jeg påstå at I’ll sing it er langt mer interessant låt å høre på enn Low Key. Jeg vet om 3 artister som heter Goat og jeg liker 2 av de. Den som blir henvist til her i denne listen er ikke i det gode selskap, jeg mener at disse Goat folka har fått oppmerksomhet fra P3 før også dessverre.

  Autotune sangrap som Sivas gjør at jeg får lyst å kutte meg selv gjentatte ganger og hatet mitt mot menneskeheten blusser opp. Ellers slapp Warp Riders fra Halden en EP ifjor, synes de fortjener litt oppmerksomhet Save me from myself er ihvertfall hørbar. Electric Man – Rival Sons, 2014 singel. Baby I call Hell – Deap Valley, 2013 singel, Out of the Black – Royal Blood, GMF – John Grant, Temples – Shelter Song.

 • Shroominator

  Uke 41 – Finnes det seriøst ikke noe bedre enn dette? Hvordan klarer dere hver uke å finne den musikken som voldtar alt vedrørende kunstformen. Dere må ha ett talent for dette, siden dette gjentas gang på gang. Skyt meg nå vennligst

 • Pingback: P3.no Musikk » Videopremiere: Divisjonen + Silja Sol()

 • Shroominator

  Uke 43 – Bedre (y)

 • Matt

  herrensår 2014, uke 43, fortsatt dritt.

 • Youth Pictures of Florence Hen

  Elsker Frode Johannessen!

 • Vikki_jenta

  Love will remember av selena gomez og Redy or not av brigit mendler.

 • Youth Pictures of Florence Hen

  Her er fb-event for Kittyhawk-konserten som nevnes. Amerikanske Dowsing og norske Ludvig Moon spiller også! https://www.facebook.com/events/624856600965355/

 • FraOven

  Yay! Kittyhawk. Har fått mer og mer sansen for vokalen. Liker Dowsing mye bedre. Konserten blir bra. Best akkurat nå er uten tvil The Smith Street Bands nye album!

 • SivHagen

  Og neste uke snur vinden i P3 redaksjonen og da er ingen av disse låtene best lengre. Gjesp!

  • Youth Pictures of Florence Hen

   Det kan virke som om du ikke har forstått poenget med denne spalten.

   • SivHagen

    Å, det er verre enn som så. Jeg forstår ikke poenget med P3.

    • trieste

     Men likevel kommenterer du på sidene deres? 😉

     • SivHagen

      Ja, det er helt riktig observert!

 • Pingback: Interview: Nils Bech | Billetto()

 • Kashmirkatt

  «180db_[130]» som beste spor på Syro?! Det er jo ingen fremgang i låta. Alt som skjer er at den samme firesekunders-synthlinja spilles om og om igjen til små variasjoner som f. eks. en breakbeat. Alt i alt ikke en dårlig låt, men i forhold til resten av denne geniale plata blekner den. Jeg vil gå så langt å si at det er det dårligste sporet på hele Syro. Også er det ikke én, men TO måneder siden plata kom ut.

  • LuciferRising523

   Selv om det vanligvis byr meg imot å trekke frem førstesingelen eller den mest kjente låta er jeg ikke i tvil om at Minipops er den klart beste låta på skiva.

 • Ove

  Utrulegt kor butthurt folk kan bli over ein artikkel med musikkanbefalinger frå redaksjonen til ein ungdomsradiokanal. Må være slitsomt å være musikksnobb og i trassalderen på samme tid.

  • Dan Eriksen

   Må være enda mer slitsomt å høre på denne driten (ikke alt, men det meste)…..fra narsissistiske artister som kun vil opphøye seg selv, og ikke nødvendigvis musikken.

 • Erik Egeland

  Hvis kidsa sitter å ser på Sauen Shaun, og det kan jo være litt morsomt, så da flirer man litt. Bittelitt gøy. Men om resten av barnetvsendinga ikkje holder standaren, skal man da ta seg tia til å skjelle ut redaksjonen i NRK sin barneavdeling?

  Målgruppa fjortiss til unge voksne er det vel ein grunn for at P3 holder seg innenfor. Så til alle over (og under) den grensa: Denne kanalen er ikkje konstruert for deg, faktisk.

  Holder meg på p3 til DAB-en er komt i bilen, da blir det p13 for min del. Gammal serru 🙂

  Thank you …aaaaand good night!

  • LuciferRising523

   VAR BEDRE MUSIKK FØR…. DA HADDE VI ZAPPA , HENDRICKS, RORY GALLAGHER, DRAKE OG ONEOHTRIX POINT NEVER!! HVA FAEN ER DETTE FOR NOE DA? BARE DRITT! BARE NOEN SOM SITTER OG TRYKER PÅ NOEN KNAPPER- BLIR SÅ FORBANNA… JAJA, JEG BLE FØDT I DEN TIDEN VI HADDE EKTE MUSIKK, FOLK SOM FAKTISK KUNNE SPILLE OG SYNGE!!! DETTE ER EN TRAGISK GENERASJON 🙁 🙁 https://youtu.be/h8c3dVHHaAU

   • Erland Nettum

    Men er det nødvendig å skrike?

    • Gordo Gurba

     Har man ikke noe å komme med,bruk Caps Lock, Slutt å spamme Risifer656
     …..Boy George……?

     • LuciferRising523

      HVA SNAKKER DERE OM?

    • LuciferRising523

     HVA MENER DU?

   • Erlend

    Viss du bare hører litt etter, så er det opp til flere band på denne lista som IKKE «bare trykker på noen knapper». Men viss du ikke hører dette så er det du som er tragisk og ikke generasjonen.

    • LuciferRising523

     MEN DU SKJØNNER HVA JEG MENER, ELLER? AT FOLK I DAG ER BARE OPPTATT AV Å SE BRA UT, MEN DE KAN JO NESTEN INGEN SANGER. SIER BARE TO ORD: LED ZEPPELIN!!! CASE CLOSED… OGSÅ HADDE MAN JO I TILLEGG BLACK SABBATH, URIAH HEEP, BEATLES, NAZARETH, ROD STEWART, GENTLE GIANT, BOY GEORGE, TEARS FOR FEARS, RUSH, ROLLING STONES, WHAM, RICK SPRINGFIELD, SIMPLE MINDS, HUEY LEWIS & THE NEWS, GRAND FUNK RAILROAD, MADONNA, DIRE STRAITS, DREAM THEATER, TOOL, PEARL JAM, JOE COCKER…. JEG KUNNE FORTSATT OG FORTSATT, FOR I GAMLE DAGER VAR DET UENDELIGE GODE ARTISTER, HVEM HAR MAN I DAG SOM KAN MÅLE SEG MED DISSE? OG BTW, DEN LISTEN FORANDRER SEG FRA UKE TIL UKE, OG DEN KOMENTAREN VAR ET HALVT ÅR SIDEN, SÅ… DET ER IKKE SAMME LISTE SOM JEG KOMENTERTE BTW!!

     • diry

      Det blir laget mye god musikk i dag, men selvfølgelig også mye dårlig. Dessverre så er det meste av radiomusikken i dag stort sett a4 musikk, så skal man ha god musikk så man lete. For å nevne nyere musikk som er å anbefale, så har du Sufjan Stevens, Ryan adams, Ulrich Schnauss( Far away trains passing by er en klassiker), Tord Gustavsen Trio, Astor Piazzolla, Kari Bremnes, Thomas Dybdahl, Smashing Pumpkins, Sigur Ros, The Flashbulb. Men som sagt, musikk er subjektivt.

      • LuciferRising523

       TJA…. LIKER JO _NOE_ DA. SYNES SJANGEREN SIMPSONWAVE HAR LITT AV VÆRT OG BY PÅ EGENTLIG. https://youtu.be/olXUTyk7FP4 OG LIKER FOR EKSEMPEL ELYSIA CRAMPTON (HUN MED LÅTA AXACAN) HUN SYNES JEG ER GANSKE GOD, I TILLEGG TIL 0PN DA SÅ KLART, SOM JEG TROR FREMDELES VIL BEHOLDE SIN POSISJON I NOEN ÅR TIL – SOM EN AV VÅRE BESTE ARTISTER I DAG. ELLERS SYNTES JEG NO ZU OG STATUE FRA AUSTRALIA STO FOR NOE JEG IKKE HADDE HØRT TIDLIGERE, SÅ DE GLEDER JEG MEG TIL OG FØLGE MED PÅ I DE KOMMENDE ÅR. NORSKE ROCKEBANDET BEGLOMEG ER HELLER IKKE SÅ VERST EGENTLIG. KANYE WEST FOR EKSEMPEL GJORDE NOE VELDIG INTERESSANT MED SIN LIFE OF PABLO DA HAN GIKK INN OG FORANDRET PÅ LÅTENE ETTER AT DEN VAR UTGITT. VET IKKE OM HAN ER FERDIG ENNÅ. DET SYNES JEG VAR ETT NYTT SPENNENDE SKRITT FOR MUSIKK OG TA. SLIK FOR EKSEMPEL OGSÅ ARTHUR RUSSELL LIKTE Å FLIKKE OG SPIKKE PÅ LÅTER HAN ALLEREDE HADDE UTGITT. MEN DA (PÅ 80 TALLET)KUNNE HAN JO IKKE GÅ INN I ALLE PLATEBUTIKKENE OG RISSE DET INN I ALLE PLATENE! SÅ DET ER NYE TIDER OG NYE MULIGHETER. ALTSÅ NÅR DET GJELDER TECNO OG HOUSE, SÅ SKAL JEG INNRØMME ATT DE GJØR MER ENN OG TRYKKE PÅ KNAPPER, DE SKRUR OGSÅ PÅ KNOTTER, SOM JO ER EN VELDIG VIKTIG DEL AV DET DE GJØR, OG JA, DE TRYKKER OGSÅ PÅ NOEN TANGENTER. SKRUR OG TRYKKER OG SKRUR 🙂 MEN ENKELTE FÅR DET JO TIL, LIKER F.EKS. HAKIM MURPHY, CHICAGO SKYWAY, JAMAL MOSS, SLEEP D, FETT BURGER, SOTOFETT OG NOEN ANDRE… KAN FOR ØVRIG NEVNE AT JEG KJØPTE DEN FAR AWAY TRAINS PASSING BY VINYLEN I 2003, MEN GANSKE LENGE SIDEN JEG HAR HØRT DEN NÅ, HUSKER DEN SOM EN SLAGS SVAL BALSAMREKLAME NESTEN, BETWEEN US AND THEM VAR VEL FAVORITTEN. ENKELTE MENER AT HAN BLE BEDRE DA HAN BLE MER SHOEGASE, MEN JEG HAR IKKE HØRT DE PLATENE SÅ KAN IKKE UTALE MEG. NÅR DET GJELDER SMASHING PUMPKINS SÅ FIKK JEG DEN MONUMENTALE DOBBELT CDEN MELON COLLIE & THE INFINITE SADNES TIL JUL AV FORELDRENE MINE I 1995 – VIL NØDIG KALLE DET NYERE MUSIKK… HA EN GOD DAG.

 • Øystein Myklebust

  Dere som synes Susanne Sundfør utfordrer popformatet bør lytte til de to første albumene til a-ha. Hun gjør ingenting som ikke har blitt gjort før i norsk komersiell popmusikk. Når det er sagt digger jeg Ten love songs!

 • heydia knuttsen

  Alejandro Fuentes RÅ
  Er fantastisk

 • 6Pac

  Når kommer anmeldelsen av Big Seans siste album?

  • Heine Handegard

   Dette burde slukke tørsten frem til P3 kommer til big sean.
   Forøvrig tviler jeg på at det i det hele tatt skjer. Ikke engang
   det nye Kendrick-albumet er anmeldt av NRK.

 • vesna eriksen

  Savner litt roligere låter: Sjekk ut Josef
  Salvat – Open Season; Family of the Year – Hero; SaturdaSun – Seagull

 • foca9

  Trengte kun å høre Tame Impalas «Let It Happen» gjennom hodetelefonene til en kompis før jeg elsket den. Fy flate for en nydelig låt. Har ikke likt dem noe særlig før, men nå skal jeg følge med alt de gir ut.

  • Glenn Tommy Lindbakk

   Er kommet fire sanger av det nye albumet. Hver sang top notch yo.

 • Finn Hagen

  er det den beste musikken ? kristen musikk er bedre. spør du meg da.

  • CKirkebø

   Å nei, du fikk meg til å minnes «Stryper»! Grøss!

 • LuciferRising523

  Slettes ikke dårlig, men dette var den beste låta i 1987, og den er fremdeles best, akkurat nå: https://youtu.be/Mw6XBvctDKc

 • LuciferRising523

  Vet ikke om dette er «fysisk» mulig altså, men HVIS det er mulig, er det da mulig å få «Sider: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85» til å heller si «Uke (År): 15 (2015) 14 (2015) 13 (2015) 12 (2015)». Neida, bare kødder, for det er jo bare å regne seg frem til 🙂

 • Eivind Fjordboms Westhagen

  Jeg kan ikke finne meg sjæl på lista deres! Tror alle i redaksjonen må ha blunka i det dere leste mailen om Westhagen’s plateutgivelse, ellers hadde den vel vært med 😉 Så i selvpromoteringens navn; ( i fravær av P3 sin) Folkrock artisten Westhagen’s album My Deepest Inspiration; Wimp: https://play.wimpmusic.com/album/27066579
  Spotify: http://open.spotify.com/album/1reoUpu3glUoQV1B3E1LQZ

 • Morten Grønvold

  Ganske misvisende overskrift… Har ennå ikke funnet noe bra blant det dere lista opp denne uka..

 • Martina Høidahl

  Men har dere glemt denne låten her: https://open.spotify.com/album/2WcdQx6v5oMPc6F5VcVbd7

 • Anders Jørgensen

  Arif var tragisk lik Jimi Hendrix… what is the point? Sangstemme? den er manipulert?

  • kjell elvis

   Ganske mange artister som hviler seg på andres image og suksess om dagen. Skummelt å være seg selv.

 • Kalabandar

  Arif slapp etter min mening en av de beste rap albumene i Norge i år. En fantastisk debut. Kaveh tapte litt når det kom til mass appeal og spyttet basic rim som lille broren min kunne skrevet» jeg snakker ikke kortstokk når jeg sier du blir knekt», men han klarte likevel å vise talentet sitt. Gjennom highend/asfalt klarer arif på mange måter å vise hvordan det er for «utlendinger» å komme seg opp. Nå sine drømmer uansett utgangspunkt. Opplevelsen rasisme, fordommer og følelsen av å være utenfor er blant temaene som blir tatt opp i enkelte bars. Hva skal en ´svarting´ gjøre for å kjempe i mot alt dette da? Som utallige rapartister har sagt før, gjør også Arif et fantastisk forsøk på å fortelle mange unge som kan relatere at du aldri må gi opp.
  Liker den positive tilnærmingen til slike temaer. Platen kunne vært mer original. Flowen hans har blitt sumo og det er kanskje fordi han spiser/biter andres flows og legger til sin egen. Uansett flows, viser han enorm potensiale som en entertainment rapper.

 • Ola Hansen

  Den beste låten nå er Marduk – The Blond Beast

 • LuciferRising523

  Best akkurat nå er vel B€glom€g – €urokrj€m?

 • trieste

  Hva er det med nye norske kvinnelige artister for tiden? Den spesielle tilgjorte stemmen og merkelige engelskuttale gjør det veldig vanskelig å høre på, ala Aurora, Farao etc. Slutt med det!

 • hei

  Soundcloud.com/burnoia/skyfall

 • Jan Raaland

  Sverige er «typ» verdens dølleste land!

  • trieste

   Men ikke band. Sweden!

 • Mattis Finstad Hansen

  Best akkurat nå er definitivt «Not suitable for life» av Cattle Decapitation. Sisteskiva deres, «Anthropocene Extinction» er årets album så langt i år og det er umulig å bli lei. Vil våge å si at det er noe av det sterkeste som har kommet på lenge.

  Av de tre store som har kommet med album den siste tiden, vil jeg ikke si Slayer har vært best. «The book of souls» av Iron Maiden står fryktelig godt i katalogen og generelt sett vil jeg si de er milevis foran i kvalitet enn Slayer om dagen. Mötorhead har også gjort det bra, men det er litt som Slayer; du vet akkurat hva du får. Hver gang.

  • Roar Bakke-Brandanger

   Vel jeg trengte ikke å høre mer enn ett minutt av låten som er presentert overfor for å høre at det er for mye tung luft i lungene til Tom Araya. Kjedeligere blir det dessverre ikke. Det er langt mellom toppene for tiden. Ikke duger det med remjingen til Maiden heller. Jeg er ihuga metall fan, men liker metall med kvalitet. Dessverre så blir metall sjangeren preget av «ihopkokt» oppgulp fra veteraner. De skal nå endelig få lov å lage musikk, det er ikke det. Men dette blir for kjedelig. Period!

   • FrodeFF

    Hvis du er metall-fan og liker litt progressivitet ta en titt (lytt) på vårt album på http://www.lagoon.no

 • CKirkebø

  Fortsatt ligger norske Major Parkinsons «Twilight Cinema» milevis over alt produsert av norsk, og det meste utenlandske. Egentlig har 2015 vært et forferdelig trist år musikalsk sett. Første året på lenge jeg har hørt mer på gamle mastodoner, har blitt mye Pantera og System of a Down siste tiden. Begredeligheter som Gabrielle dominerer sammen med annen datagenererte sanger kalt «musikk», Kygo EKSISTERER (dvs de ynkelige lydene han lager er populære), «P3-musikk» har begynt å bli et skjellsord.

  «You can`t argue with popularity. Well you could, but you`ll be wrong.» (R.W.)

  Sant nok, men man kan argumentere på kvalitet, og hva som blir populært styres av musikkbransjen gjennom media (radio/TV), og NRK kan som en lisensfinansiert kanal som ikke trenger korrumpere seg for reklameinntekter og regelrett tvang fra musikkbransjen om hva som skal og ikke skal spilles legge lista høyere. Det er ikke musikk å starte et program på PC`n, laste opp en mal og legge inn noen repeterende lyder, for til slutt å mixe inn en ekstremt patetisk tekst fra en sanger som trenger autotune for å uttale konsonanter utenfor smerteterskelen.

  Musikk er det viktigste kulturelle limet i menneskets historie helt siden våre fjerne apelignende forfedre oppdaget fordelene med å gå i takt og slå rytmisk på stammer osv. Musikk formidler vår historie, viktige tanker, filosofi, etikk, moral osv, det er jævelig at NRK deltar i å gjøre musikk til en cashcow av lange vokaler om kjærlighet eller bitches.

  NRK har ansvar, sjans og kapasiteten. Bruk den til mer en Europrismusikk.

  • Christiane Grelland

   Hvorfor kan man ikke lage musikk på pc? Utrolig tåpelig å si! Jeg sier ikke at jeg liker Gabrielle og KYGO, men du ser jo at folk digger det. Trist, men sant. Mål heller intelligensen på musikken og dens lyttere, for hva du mener er musikk og ikke har null verdi for alle som leser kommentaren din. Særlig når det eneste du viser til er Mastodon.

   • FrodeFF

    Folk digger det som til enhver tid er på «moten» og musikksmak utvikles IKKE ved å høre på de samme låtene time etter time og dag etter dag. Det er det man kan sammenligne med hjernevasking fordi gjenkjennelsesfaktoren er viktig for musikk. Derfor svikter NRK sitt egentlige virke som er å presentere et mangfold slik at folk kan utvikle en musikksmak.

  • trieste

   Søtt med folk som blir sinte på grunn av at de ikke liker det han/hun liker.

  • LuciferRising523

   Du følger ikke med, og derfor går du glipp av mye du ville satt pris på, i tillegg har du dårlig musikksmak (System Of A Down????).

 • Maria

  Digger det nye albumet til Troye Sivan, hadde vært kult å se et par av låtene hans på listene deres 🙂

 • Sondre Em

  Savner noe fra nye Angel Haze-skiva som ble sluppet her om dagen. Burde være selvskreven.

 • Jan Hansen

  Kult å trekke fram og tipse om ny musikk, men å kalle noe best, bra eller dårlig blir helt feil. Musikk er lyd, hva noen elsker kan andre hate, sånn er det bare.

 • FrodeFF

  En lite treffende heading fra noen som setter seg til doms over musikk og folks musikksmak i stedet for å gjøre jobben sin og presentere et mangfold…

 • Brett Olzen

  Hvor blir det av den færøyske country- og dansemusikken jeg har etterlyst på P3 i årevis?

  • Marius Karlsen

   Nå har jo Frp regjeringens kulturminister akkurat pålagt P3 å spille ENDA mer norsk musikk.. hva er kravet blitt ?? 50%?? Det er ikke rart at de mister lyttere..

 • Pingback: P3.no Musikk » Fikk Christine til å gråte()

 • Pingback: Fikk Christine til å gråte | PoPskand()

 • Emma

  Kan vi pliss høre gæærn av Marcus og Martinus!!!!!!

 • Urtehagen

  Lol, «Ran» ska influert? Hva slags ska er det mr Ali hører på da?? Fet låt, men har lite til ingenting med ska å gjøre..

 • Pingback: Ewen Chia()

 • Janni Alonzo K

  Veldig kul den Anderson Paak-låta. Gleder meg til konserten

  • Trine Sollie

   Jeg er så glad du liker låta! Gleder meg vilt til konserten selv, for ikke å snakke om albumet som kommer allerede i morgen. Dette lover godt.

 • Akriste

  FÅ DJ FRIENDLY TILBAKE PÅ LUFTA NÅ!

 • sigmund rostad

  mig

 • Kenneth

  De første 6; for noe dritt!

  • erikado

   Voksen kommentar

 • LuciferRising523
 • Stein Hansen

  Har NRK gått inn i en avtale med Tidal? Kan dere begynne å poste YouTube-linker sånn at alle kan se/høre?

 • Carl

  Hvor blir det av Philip Emilio, Skamløs?…

 • Alf P. Steinbach

  Spotify fungerer ikke for meg. Det kommer bare opp en ny hovedsakelig sort Spotify-side med web-designer-ting. Kan ikke skjønne at noen gidder å bruke Spotify. Anyway, link nedenfor til den første låta ovenfor, som video på YouTube (link heller dit, eller til en eller annen webradio, enn å legge ut UBRUKELIGE lenker!). Btw., denne #1-låta er ekstremt kjedelig og dårlig snekret slik at lyden må slås av hvis man ønsker å se videoen, og jeg går ut fra at de øvrige som er lavere rangert, er enda verre.

  Veldig unnskyld for negativiteten, men, ubrukelige linker til verdens dårligste musikk, = nix gut.

  https://www.youtube.com/watch?v=SiXMm9gZl5s

  • Både Spotify og Tidal fungerer fint her, så sjekk egen nettleser. Vi 60 millioner tapere som bruker Spotify synes vel det er greit. 😛

   • Alf P. Steinbach

    60 millioner tapere kan jo ikke ta feil. I mellomtiden har jeg prøvd Spotify i en halvtime eller så og funnet ut at svært mange har problemer med dyret. Umulig å tømme spillelister, spiller gjerne noe annet enn den viser at den spiller, kan spille to sanger samtidig, etc. Det er tydeligvis laget av utviklingshemmede førskolebarn. Eller noe tilsvarende. Derfor svært dumt av NRK å delegere til en slik tjeneste.

    Eksempel: https://community.spotify.com/t5/Live-Ideas/Clear-play-queue/idi-p/11243

    • FrodeFF

     I alle tilfeller er «all you can eat»-holdningene ikke noen som helst fordel for komponister, låtskrivere eller artister med mindre de blir avspiltt milliarder av ganger. Man skal faktisk få en låt avspilt på Spotify mer en 4 millioner ganger for å tilsvare et CD-salg på 143 CD´er…

     Vel og merke er dette utregninger gjort for noen år siden, men trenden er der og verken spotify eller andre streamingtjenester har gjort noe for å forbedre dette.

     http://www.altpress.com/news/entry/heres_how_musicians_make_money_in_one_graph

    • bobcato

     Visste du at noen av de best drevene programmeringsbedrifter etterstreber å ansette utviklingshemmede f eks innenfor autismespektret.

     • Alf P. Steinbach

      Ja, og jeg mener det er en god idé å ansette sterkt-fokuserte for å finne feil i systemer i Norge, siden vanlige norske utviklere vanligvis ikke sier fra om feil de ser, og skygger unna å sjekke om noe er feil hvis de har mistanke om det. Et alternativ er selvsagt å hyre inn utenlandsk kompetanse på kortsiktige kontrakter, der det sjelden blir noe problem med gynging av båten. Og kanskje det da er litt håp for meg, slik jeg ser det litt kvart-autistisk og med utenlandsk-klingende navn. 🙂 Men jeg har aldri fått diagnose i den retningen, dessverre. Og jeg tviler på at det er det som er problemet med Spotify. Heller vanlig inkompetanse forsterket av vanlig dårlig ledelse, som vanlig.

  • Maggotbrain

   sjekk ut Metric.

   • FrodeFF

    Boring – for å si det på engelsk. Tekst fyllt til randen med klisjeer og ellers en platt vokal på en ellers så kjedelig og monoton låt.

  • FrodeFF

   Nå har jeg ikke akkurat vært den som har beskyldt P3-redaksjonen for å ha musikksmak – bare så det er sagt.

   Men denne låten var faktisk litt spiselig i forhold til mye av det andre de kan finne på å promotere.

   Aber´et er at den faktisk hørtes ut som om den har vært laget før. Av et band jeg ikke helt husker navnet på men som var banebrytende tilbake på 80-tallet.

 • Knoppen14
 • Maggotbrain

  Alt er jo «rææææl», som vi sa i trøndelag da orkanen stod på som verst.

  • LuciferRising523

   Jeg pleier ikke være så imponert av verken ny eller gammel musikk. Synes mennekseheten bør skjerpe seg. Ikke at det er verre nå enn det var før. Til og med den 60s/70s gullalder mange gamle gubber maser om, da var det også mye fillers på platene. T.o.m. Jimi Hendrix og Beatles hadde masse dårlige låter. Jeg tror akkurat nå er det Elysia Crampton – Axacan jeg liker best, noen edits av De Los Miedos, pluss Reggae Clinic 65 Caravan Dub og den mystiske låta som Red Axes spilte på Beats In Space pluss Miro – Safari Of Love. Også er det mye kul housemusikk egentlig, men faen så mye dritt også. Det aller meste er avskyelig! Men liker noe av f.eks. Hakim Murphy, Hunee, Palmbomen, Fett Burger, Sotofett, Statue, Chicago Skyway, Jamal Moss. Også er det en udødelig låt av Traxx ft. James Cotton som heter XTC 4 Luv… Men den er også gammel. 80s metal og 70s hard rock blir bare bedre og bedre med årene (på samme måte som god vin). Ikke mye som kan slå gammel Celtic Frost eller første plata til Obituary – noensinne, eller f.eks. debutskiva til Sir Lord Baltimore. Egentlig så er gammel og ny musikk like bra, men det finnes så uendelig mye mer av gammel musikk, og så uendelig mye mer å _oppdage_ innen gammel musikk (som ofte høres ut som om det kunne vært laget i morgen), så derfor vinner alltid gammel musikk. Men bra at noen følger med på ny musikk. Jeg gidder av og til, men blir ofte demotivert fordi det er så mye uinspirert og unødvendig posørmusikk. Men så er det også slik at alle sjangre har sine gode og dårlige tider. Også er det alltid også artister som ikke trenger forholde seg til sjangre, og også artister innen sjangre som ikke trenger forholde seg til gode eller dårlige tider. Tidløshet setter jeg høyt, selv om ferskvaremusikk selvsagt også kan ha en enorm verdi, og både bli påvirket av og påvirke sin samtid. Nå tror jeg snart det kommer en ny bølge med noe sinnsyk Michigan Dreamdance, det har jeg på følelsen. Det blir en type house og techno som ikke er sånn bedriten minimal/tech-house, men likevel både house og techno. Som det nesten er fysisk umulig å ikke bevege seg til samtidig som den gir inspirasjon til seirende holdninger og sterke men tøyelige ideer. Men at mange folk heller ikke kommer til å like det fordi de er for streite og egentlig hater seg selv. Håper snart briter slutter å lage så jævlig basstung forutsigbar kjedelig og lite stilig klubbmusikk som ikke sier noe som helst av verdi (dubstep, grime og alle avarter og mutasjoner etc.), de har ikke laget skikkelig bra elektronisk musikk siden midten av nittitallet omtrent dessverre. Men jeg tror ting er i ferd med å endre seg, over hele verden. Alle indie posørband som ikke vet hva de skal synge om men prøver å høres ut som sine idoler i Sonic Youth, Spacemen 3 og Velvet Underground kommer også til å holde opp snart… Og det skal bli bra. For nå er det ikke lenger oppsiktsvekkende eller «problematisk» å digge Gentle Giant, Ramones og Kanye West samtidig.Faen så deilig det skal bli å bli kvitt de ufattelig dølle subkulturene som bruker musikksjangre som identitetsmarkør…. Alle sammen!!!!!

   • trieste

    The Beatles med dårlige låter? Tror ikke det nei.

 • FrodeFF

  Når skal redaksjonen i P3 innse at «all you can eat»-nettsteder som Tidal, Wimp og Spotify ikke er til for artistenes beste, men bare nok et sugerør inn i en bransje fyllt til randen med «leeches».

  • canmac

   Artistene blir nødt til å tilpasse seg lytterne! Tilgjengeligheten og enkelheten med streaming gjør at det er dette alternativet de fleste forbrukerne benytter for å lytte på musikk i 2016. Artister som ikke er superstjerner, og som derfor tjener lite på streamingen, må belage seg på konserter for å tjene penger.

   • FrodeFF

    Artister bør ikke tilpasse seg lyttere, men stille krav til lytterne om å få skikkelig betalt. Streamingtjenestene gjenspeiler bare lytternes «ønsker» om å betale minst mulig for å opprettholde et status som en av flokken fordi de har «tilgang».

    At du foreslår at inntjeningen skal foregå ved konserter viser hvor forsvinnende lite du vet om musikkverdenen. En verden der noen få store band får hundre-tusener for en konsert mens andre må klare seg med ti- til femtentusen. I vårt land er publikumsmassen også så liten at veldig få klarer å få endene til å møtes og/eller har den publikusmsmassen som er villige til å betale for «morroa».

    • canmac

     Det å tilpasse seg lytterne/kundene er eneste måten å overleve på. Kodak er et godt eksempel på hva som skjer dersom man ikke følger markedet. Dersom artistene ikke er fornøyd med det de tjener via streaming, radio, og konserter, så bør de bruke tiden på å lage bedre musikk fremfor å klage.

     • FrodeFF

      Å sammenligne musikk og Kodak der endringen var at folk gikk fra film-ruller til digitalt er rett tåpelig. Først og fremst fordi Kodak ikke var leverandør av kreativt materiale, men også fordi Kodak fremdeles eksisterer.

      Du har åpenbart ingen som helst kjennskap til musikkbranjen. Hvis alle artister skulle tilpasse seg lytterne uten at lytterne er villige til å betale artistene ordentlig, ville vi rett og slett fått en ensidig musikkproduksjon uten nevneverdig innhold. Samtidig ville lytternes allerede innskrenkede musikalske hukommelse og smak bli enda dårligere.

      Streaming er også et voldsomt sløseri med en ressurs det allerede er knapphet på, nemlig elektrisitet. Det er allerede slått fast at internett er blitt den største elektriske «forbruksmaskinen» og har forbigått både industri og husholdning. Kanskje nettopp på grunn av alle serverne som trengs når man skal strømme bilde og lyd til milliarder av kunder.

      Hvor mange kullkraftverk tror du man skal tåle på grunn av at kunder/lyttere ikke bare skal bruke strøm for å høre på musikk, men også bruke strøm et helt annet sted på kloden for å få den servert?

      Streaming betaler seg ikke i lengden for verken artister eller lyttere. Musikkformen vil bli snevret inn ytterligere av artister med fokus på «salg» til de store massene og strømregningen vil måtte bli høyere som følge av flere som sløser med elektrisk kraft etter hvert som flere selskaper tilbyr streaming av bilde og lyd.

      Du ser åpenbart ikke det store bildet og er tydelig fornøyd med at du bidrar til at artister får dårligere betalt for at du skal slippe billigere unna…

      • canmac

       Jeg vil fortsatt påstå at Kodak er et godt eksempel på bedrift/bransje som ikke tilpasser seg forbrukerne sine.

       Når det gjelder artistene så er det ikke vanskeligere enn å arrangere et par ekstra konserter i året, så dekker de fort inn det de tidligere tjente på salg av CD. Ikke glem at utsalgssted, produksjonsselskap, og managementet også tok store deler av kaka også tidligere.

       Å bruke miljøet som argumentasjon mot streaming er det mest kreative jeg har sett. Så du påstår at strøm til streamingservere er mer miljøskadelig enn produksjon og distribusjon av CD/LP? Lugubre fabrikker, transport med skip og fly, distribuering til butikker med trailer… Ouch! Der tapte du. 🙂

       • FrodeFF

        Miljøet er bare en faktorene, det andre er som før fortalt at artister, komponister og tekstforfattere ikke får ordentlig betalt for sitt arbeid.

        Et par ekstra konserter? Har du enda ikke forstått at det kun er noen få som får betalt i overflod for sine konserter mens alle andre fremdeles er på 70-tallsnivå når det kommer til godtgjørelse for live opptreden?

        Dessuten har du ikke vunnet noe som helst… du har bare latt være å ta til deg fakta og lærdom.

        • ksukjs

         Hva tror du skjer hvis artistene tar mer betalt? Tror du folk kommer til å gå fra å betale 0 (ca 100 for de som har premium på diverse tjenester) kr i måneden til å betale si 100 kr for hvert album. Selvfølgelig er det noen som tenker som deg at det er for å betale artistene sikkelig, men fleste parten kommer ikke til å betale. Musikken kommer til å bli lastet opp fort nok på youtube lignende sider og bruken av torrent kommer mest sannsynlig til å stige meget raskt.

         Når det gjelder miljø, så finnes det mye bedre måter å bruke penger på, og hva tror du folk gjør hvis de ikke hadde hørt på musikk, de hadde hvert fall brukt nesten like mye strøm. Dessuten kommer det til å være noen artister som tenker at hvis de bare tar litt mindre betalt kommer de til å bli hørt på og plutselig er vi tilbake til Spotify og Youtube.

         Enig i at artistene kanskje må dra på flere konserter for å sikre at de tjener penger. Ellers virker det av en eller annen grunn som om mange liker å betale premium som de kan utnytte. Ellers er vel ads en inntektskilde som de tjener mye på.

         • FrodeFF

          De fleste artister i Norge tjener lite eller ingenting på konserter bare så det er sagt.

          Folk kan høre musikk hjemme uten at en server på en annen side av verden skal surre og gå og dermed trekke strøm.

          Folk som uttaler seg om hvordan artister tjener penger og ikke har en eneste annen tilnærming enn at de kan dra på flere konserter, har overhodet ingen som helst kunnskap om hvordan det er å være artist. Så de burde tiet og lært av dem som faktisk har artist-erfaring. Ikke komme med idiotiske påstander fordi de selv ikke vil betale ordentlig for musikken de hører på.

    • Ben Dover

     De fleste må vel tilpasse seg «markedet» for å overleve. Hva er så spesielt med en artist, ettersom at de skal slippe å tilpasse seg?

 • Pingback: P3.no Musikk » Karpe Diem om P3-remix: Forandrer norsk rap()

 • Kåre Ernsten

  Jeg føler meg trakasert!
  Hvorfor legger dere ikke ut «Attitudeproblem (P3 Remix)» på Tidal?????

  • Hanne Christin Våge

   Hei! Det skulle me gjerne gjort, dessverre har ikkje me rettigheitane til å gjere dette sidan det er Karpe Diem si låt opphavleg.

   • Vemund Furøy

    Er det derfor jeg ikke finner den på Spotify heller?

    • Hanne Christin Våge

     Den var ute på Spotify, men blei dessverre avpublisert. Me håper den vil bli republisert så fort som mulig 🙂

     • Benny

      Apple music da?

 • cecilie ailin

  Finner ikke attitudeproblem P3 remix på spotify lenger. Fjerna den?

 • Einar Gregorios

  Var en del bra i det utvalget der. Men jeg liker det her MYE bedre…
  https://m.youtube.com/watch?v=6YpYgT2B6Hg
  Begynt på av en 9 år gammel jente, det er bare, bare…

 • HDFXST

  The Kills nye single blir bra i sommer 🙂

 • Kenneth

  Kunne tenkt med å høre denne i P3morgen.
  Ville satt fart på dagen!

 • Hogne Hognesen

  Utrolig kult at dere inkluderer Chance the Rapper, men sangvalget er uheldigvis helt feil. Den begynner kanskje bra med instrumentalen og verset, så kommer refrenget med 7 forskjellige Kanyestemmer oppå hverandre som bare høres helt forferdelig ut. For uten å nevne at han for det meste bare mumler.

  «Med smarte fraseringer, sylspisse detaljer og masse kjærlighet for musikk og organiske instrumenter er dette virkelig en låt for musikkelskere.»

  Unnskyld meg, men dette var vanskelig å svelge. Makan til overfladisk svadaanalyse skal man se lenge etter. Gidder ikke å kommentere mer enn det. Jeg kan forstår at når man kun skal skrive noen linjer per sang så er det vanskelig å dekke alt, men trekk fram hovedmomentene sangen spiller på. Hva er det som gjør sangen bra. Gjerne mer konkret.

  Og ja. Dette er ikke hans fjerde album. Chance har fortsatt til gode å debutere med et album. Det han derimot har gitt ut er en mixtape, som har fått kallenavnet Chance3.

  Får inntrykk av at anmelderen egentlig ikke har satt av så veldig mye tid til artikkelen. Et hint kanskje at dette er sang nr 1, så de andre sangene ikke har blitt vurdert engang?? I så fall kan jeg gi i anledning gi dere hvertfall 3 sanger på «plata» som er bedre enn All We Got:

  No Problem (Feat. Lil Wayne & 2 Chainz)
  Finish Line / Drown (Feat. T-Pain, Kirk Franklin, Eryn Allen Kane & Noname
  Same Drugs

  Takk for meg.

 • Knoppen14
  • Alf P. Steinbach

   Ligner på Madrugada.

 • FraOven

  Ser ikke helt koblingen mellom Osker og Dowsing (annet enn at Osker spilte angstfylt poppunk og Dowsing spiller emo poppunk), mest fordi Osker var mye, mye bedre enn det Dowsing er. Dowsing klarer ikke helt å lage gode album, men de har mange fine låter. Konserten neste uke skal man selvfølgelig på!!!

  • Anders B.

   Syns faktisk vokalen er tilnærmet prikk lik!

 • Anders B.
 • Einar Gregorios

  Må bare si at jeg liker de fleste av Auroras låter bedre enn alle de som er nevnt her.

  • Dusty Vinyl

   Må bare si at siden musikk er en sånn abstrakt greie så er din mening ganske så ubetydelig, men ja Aurora er en flott artist, for deg…

   • Einar Gregorios

    Abstrakt greie? Du mener subjektiv greie? Så jeg må bare si at du er ganske så ubetydelig du også.

 • Elise

  Hva med Matilda sin nye sang, Apologize?

 • Alf P. Steinbach

  Jeg liker verken lydsmaken (dette er da ikke musikk, annet enn kanskje for babyer?) eller de hersens Spotify og Tidal-lenkene som spiller små snutter med dårlig lydkvalitet. Det er da ingen mangel på musikk eller fullversjoner. Hvorfor hjelper NRK heller tvilsomme kommersielle aktører, innen underholdning og innen lydsalg, til å tvinge deres ekstremt lavkvalitets produkter på forbrukerne?

  • Martin Jensvoll

   idiot.

 • Aleksander

  ingenting om a tribe called quest sitt første album på 18 år, hva driver dere på med i p3 egentlig?

  • Arthur Benno

   amen

  • Hei. Vi hadde en omtale av «We the People» for et par uker siden. Ali, P3

   • Aleksander

    Såg det men var fremdeles vel etter albumets release.. blir det noe full anmeldelse av albumet eller?

 • tøffen123

  Childish Gambino slapp ny sang, burde vært her!

  http://smarturl.it/AwakenMyLove

 • HDFXST

  https://soundcloud.com/judgementofyesterday/joy-zone
  Tysklands svar på The Weeknd 🙂

 • Einar Gregorios
  • Maggotbrain

   nei takk.

   • HverSinSmak

    ja takk.

 • Kleudenfleur

  Slutt og sammenlign. MJ skapte historiske verk om politikk, rase og humanisme. TW synger om dansing og knulling.

  • simontt

   Nå gjelder det jo å få med seg at de sammenligner vokalprestasjonene deres, ikke innholdet i tekstene. Er stor fan av MJ selv, og man kan jo ikke nekte for at stemmene deres ligner.

  • Maggotbrain

   og kokain…

 • tnbm

  Problemet er ikke P3’s lister, men at de er de eneste som får ha denne plattformen. Hvor er for eksempel listene til P13? Eller P2?

  • Marius Karlsen

   ikke innfør lister på p13 for guds skyld !!! Og jo det er plattformen som er problemet blandt annet..
   Pluss det at målgruppen for P3 endrer seg i takt med alderen på «musikk-forstå-seg-påerne» som får beholde jobbene sine selv om de ikke er ungdommer lengre

 • Raymond Brennvik

  Mye urørt materiale som ikke ligger på nett lenger. Er det noen mulighet for å få tilgang til dette igjen? Tenker spesielt på Veronica Maggio(Sergels Torg fra et torg i Oslo) og Thomas Dybdahl med Kork.

 • Marius Karlsen

  Sa ikke Lillelien i et intervju om vrakingen av DJ Friendly at dere skulle ta vare på elektronikaen ?

 • Pingback: Oslo Kultur()

 • Harald Densuke

  gay and fake

  • Harald Densuke

   nei!!!!!! det er det ikke

   • Harald Densuke

    joooooo det er det

    • Harald Densuke

     din rompe nisse neger hold kjeft ditt iq-troll

     • Harald Densuke

      krølltryne vedder på at du ikke har nok snabelraft til å møte meg på ekte

      • Harald Densuke

       jo hvor da rompe neger

       • Harald Densuke

        på oslo city ok klokken 09.00

        • Harald Densuke

         bring det på neger

 • Arne

  Ingenting av dette er bra

 • Pingback: P3.no Musikk » Disse artistene vil prege 2018()