Stian Blipp blir helt satt ut

Slik gikk det da Christine behandlet mennene som kvinner på den røde løperen.

Vi ser stadig vekk at kvinner på de røde løperne blir dratt til side av ivrige journalister som lurer på hvordan de balanserer familielivet med karrieren, hva de tenker om eget utseende, eller hvilken designer som har laget kjolen de bærer.

Sjelden ser vi imidlertid menn bli stilt de samme spørsmålene, og i anledning Kvinnedagen 8. mars bestemte Christine Dancke seg for å gjøre noe med nettopp det.

– Tror du folk har problemer med å se hele deg fordi du er så kjekk? spør Christine en intetanende Stian Blipp.

Stian Blipp tar imidlertid det hele med godt humør, ler med reporteren og kommenterer at det er «mye bra spørsmål her».

Thomas Hayes, bedre kjent som karakteren William i «SKAM», begynner imidlertid å rødme da Christine fyrer løs med spørsmålene.

– Nei, nå blir jeg rød her, sier han mens han ser vekk fra kamera.

Se hele videoen lenger oppe i saken!

 • Veronika Skřivanová

  zkouška

 • Marius Hansen

  Beklager at jeg tar vekk fokus på deres dag men selv ønsker jeg og mange andre menn å bli sett på som seksualiserte objekter, jeg savner å få tillrop og bemerkninger som antyder at jegvi er objekter som først og fremst skal nytes overfladisk.
  Så ønsker jeg å si gratulere med dagen til alle vakre skapninger

  • Elsa S. Burkeland

   Men de ikke fullt så vakre da??

   • Jonas Sandøy

    Hvis jeg finner en, skal jeg gratulere henne også!

  • Tarjei K

   Off, nei, jeg har ved én eneste anledning i livet blitt lagt an på ganske aggressivt av en rimelig full dame i 50-årene, og det var ekstremt ubehagelig. Kan ikke si at jeg tror livet mitt hadde blitt så mye bedre dersom det var en ukentlig greie.

  • Starlessandbibleblack Sabbath

   Løsningen på ditt savn er å finne på nærmeste homsebar.

   • Marius Hansen

    Altid hyggelig med litt oppmerksomhet men jeg må innrømme at oppmerksomhet fra menn er litt uinteressant (min pref.)
    Selvfølgelig plages jeg ikke av menn som ønsker sex med meg men jeg må vel ha lov til å ønske kvinners oppmerksomhet?

  • MartineGrymyr

   Send nudes, da.

   • Marius Hansen

    Wow
    Takk for oppfordring!
    Tror nok NRK ikke ønsker nakenhet her 😉

 • Elsa S. Burkeland

  Flott!! Men hva om det var en kvinne på rundt femti som kom med de spørsmålene til unge menn? Det blir unge kvinner utsatt for.

  • tommy thomesen

   det blir faktsik unge menn også utsatt for…. kvinner i 40-50 årene kan være ganske slebrige.

   (sier absolutt ikke at det er greit. bare at det ikke er noe problem som kun gjelder kvinner)

   • Chris Folde

    Gi deg!

    • tommy thomesen

     Tolker svaret ditt som at fu syns det er helt greit at gutter blir trakasarr og at du mener gutter bare må tåle at kvinner i femtiårene stikker henda opp under skjorta på 20 åringer? (Ja det har faktisk skjedd)

  • Chris Folde

   Trasig!!

  • Jan Ove Karlsen

   Men igjen så er slike intervjuer rettet mot kvinnelige lesere, så kvifor må dere absolutt lese sånt vist dere ikkje vil ha det?

   Det er kvinner som er skylden i at det eksisterer slike spørsmål.

 • Rob Hood

  Flott Christine og gratulerer med dagen!

  Et aktuelt spørsmål i denne sammenheng blir da: «HVEM er det som stiller disse spørsmålene og hvem kan da endre på statusen?» -Svaret er jo at det er kvinner som stiller disse spørsmålene, det er kvinner som lurer på dette.
  Det er kvinner som øker kroppshysteriet blant kvinner. Det er kvinner som hyller bloggerne og «instagrammere» som Kardashian & Co. Det er kvinner som ødelegger hverandre. Det er kvinner som drar hverandre ned.
  Kvinner må ta et oppgjør med sine egne. Når Sophie Elise portretteres som et «forbilde» for unge jenter, da har det gått riv, ruskende galt!

  • Anette Røhmen

   Dette er ikke en konkurranse om hvem som er verst av kvinner og menn. Jeg ser på dette som et forsøk på å bevisstgjøre alle og sette fokus på hvordan vi fremdeles forskjellsbehandler kvinner og menn på områder hvor dette ikke burde være slik.

   • Jan Ove Karlsen

    Og kva har der kvinner tenkt å gjer med det då? Det er jo tross alt dere slike spørsmål er for. Det er dere som elsker kjendis sladder,mote og slikt.

    Det er dere som er grunnen til at det er slike spørsmål. Ta ansvar og rydd opp sjølv!

    • Anette Røhmen

     Det er ikke jeg som er grunnen til dette, nei. Jeg er kvinne, men jeg leser ikke/ser ikke på sladder, mote osv. Jeg tipper derimot at det også finnes menn som gjør det. Jeg mener derfor at vi alle kan ha godt av å bli litt bevisst på hvordan vi snakker til og om hverandre.

     • Jan Ove Karlsen

      No er det vel snakk om generelt her. Sjølvsagt ser noen menn på slikt og men det er jo uten en tvil et stort flertall av kvinner som ser på slikt.

      Det er kvinner som er roten til problemet, så begynn der!

    • eiram96

     Jeg har hørt det spørsmålet om hvordan de balanserer hjemmelivet og karriere stilt til kvinner av alle slag av både mannlige og kvinnelige jonalister, de fleste gangene jeg kommer på er det faktisk menn som spør om dette. Sammen med spørsmål om de føler de gikk for tidlig tilbake til jobb og sånt tull som antyder at disse damene er dårlige foreldre fordi de også fokuserer på egen karriere. Spørsmålet blir skjeldent stilt til menn selv om disse også nettopp er blitt foreldre. Ofte handler da spørsmålene mer om taket rundt det å bli far, hva de liker med farsrollen osv. Det eneste menn får som ligner er om de også deltar i bleieskiftene på hjemmebane.

   • Wilhelm Egeland

    Men her er det flere som er inne på noe viktig: nemlig at dette er spørsmål som stilles av kvinner og ikke menn… Da ser jeg ikke poenget med bevisstgjøring, dette er et rent feilskjær av Christine. Det er vel ingen menn som stiller spørsmål rundt hvordan en får det til på hjemmebane, eller hvilke produkter en bruker? Det er av kvinner for kvinner. Så det ENESTE akkurat denne videoen viser er at kvinnelige journalister selv må dreie sine spørsmål annerledes…

    • Petter Bøckman

     Det vider det på den annen side til gangs. Verdien i dette innslaget er ikke at «vi stiller ikke slike spørsmål tim menn», men et tupp i akterstussen til enkelte kvinnelige journalister som insisterer på å stille idiotiske og irrelevante spørsmål til kvinner.

    • Chris Overgaard

     Svaret er vel at Christine er så nedsylta i feminismens tanker, ord og gjerninger, at hun har mistet fotfeste til den reelle verden.

 • Arild J

  Da må jo spørmålet bli , hvorfor behandler du jenter på rød løper sånn? Hvorfor kommer du ikke med vettuge spørmål ?

  • Chris Folde

   Til hvem stiller du det spm.? Enten har du ikke skjønt bæret, eller så.,,,,,,,,

 • Nikolai Iversen

  Kvinner som behandler kvinner dårlig å da skal liksom menn stå som ansvarlige? Oppned land

  • Hedda

   Forsøket her er nok å vise hvor teite spørsmålene høres ut når de blir stilt til en mann.

   • Jan Ove Karlsen

    Men rød løper og kjendis stoff er jo rettet mot kvinnelige publikum. Er det ikkje bedre å spørre kvinner om kvifor dei elsker å lese slike spørsmål og reportasjer?

 • jonas eggen

  Blir man provosert av dette innslaget så finnes det ikke hjelp for sånt. At man selv ikke liker humoren i dette betyr ikke at det ikke er morsomt for andre. Dette var ikke aggressivt ,Ingen ble mobbet eller trakassert, men bare satt ut. Tipper de fleste gutta her er sterke nok til å tåle dette, og sikkert synes det var litt gøy å få noen andre spørsmål enn de vanligvis får.
  Hvis problemet her er, som noen antyder, at det hovedsakelig er kvinner som stiller disse spørsmålene til andre kvinner, finnes det sikkert mannlige reportere som er istand til å stille de samme idiotiske spørsmålene neste gang.
  Ellers lurer jeg på om menn på røde løpere får bedre spørsmål? Eller er de også dumme, bare på en annen måte?
  I sport får vell begge kjønn stort sett bare dumme spørsmål?

 • Jan Ove Karlsen

  No er det stort sett kvinner som følger med på rød løper og slikt. Så då må eg spørre dere damer om kvifor er slike spørsmål så viktige for dere?

  • Sara Skogen

   Det er de ikke. Spørsmålene blir stilt av hjernedøde amøber sendt fra diverse like hjernedøde glossy magasiner som lever av å fylle de samme glossy bladene med 97% glossy reklame som så blir solgt for 100 kr bladet. Veldig få damer bryr seg liksom.

   • oudeis

    hjernedøde amøber altså? som klarer å undertrykke praktisk talt 7 milliarder mennesker, ikke glem at vi menn gjerne har en jobb å passe i tillegg, pluss måke snø og kjøre ungene på fotballtrening etc, gjerne ett og annet møte i vellet attpåtil, vi sover en typisk 7, 8 timer hvert døgn, og allikevel klarer vi det uten våpen eller piggtråd det Hitler ikke klarte selv med både bomber og granater, jeg er egentlig litt stolt jeg, over hva vi menn klarer å få til, litt respekt kanskje?

    • Sara Skogen

     Hva prater du om? Hvem undertrykker 7 milliarder mennesker? Hva har hjernedøde spørsmål fra reportere fra glossy magasiner å gjøre med det du nettopp babblet om? Er du på riktig tråd?

     • oudeis

      elementært, hvite mennesker er ca 1 milliard, dvs, 500 millioner menn, trekker vi fra barn, senile, homoseksuelle og innsatte etc står vi igjen med i størrelsesorden 200, 300 millioner hvite heteroseksuelle menn, jordens befolkning er noe mer enn 7 milliarder, så, altså, ca 200, 300 millioner hvite heteroseksuelle menn undertrykker 7 milliarder mennesker, skjønner? vi kontrollerer deres lønninger, deres seksualliv, hva de blir spurt om på den røde løperen, hvilke toaletter de kan gå på og om de blir programledere på TV osv osv

      • Sara Skogen

       Går du på medisiner og har glemt å ta dem? Du er på feil tema.

       • oudeis

        du kaller oss hvite heteroseksuelle menn for hjernedøde amøber, hjernedøde amøber som klarer det Hitler ikke klarte, med våpen, vi bruker ikke våpen, så helt hjernedøde kan vel ikke vi amøber være?

        • Sara Skogen

         Når har jeg kalt heteroseksuelle men for hjernedøde amøber? Jeg kalte journalister som arbeider for glossy magasiner som stiller hjernedøde spørsmål, for amøber. Sist jeg sjekket var flertallet av disse kvinner.

         • oudeis

          Jeg liker bedre tanken på å undertrykke 7 milliarder mennesker, gir meg en følelse av overmennesklighet

 • Bernt Hagen

  Hva med å stille kvinner mannespørsmål? Tror ikke det vil være behagelig det heller. Kvinner og menn er forskjellige, takk og lov for det!

  • Sara Skogen

   Du mener spørsmål som faktisk har med deres fag/yrke å gjøre? Spørsmål som er målrettet hva de faktisk driver med? Spørsmål som ikke har noe som helst med make-up, klær eller undertøy å gjøre? Slike spørsmål? Skulle en kvinne som arbeider som artist eller annet profesjonelt yrke bli satt ut av sånt tror du?

 • oudeis

  undertrykkelsen av kvinner er så massiv og total at jeg anbefaler egentlig kvinner til bare å gi opp, vi menn har undertrykket kvinner i hundre tusenvis av år, dette kan vi, ikke glem det, i tillegg til å undertrykke kvinner undertrykker vi samtidig gule og sorte pluss homoseksuelle og indianere, sikkert en drøss andre også jeg ikke husker i farten, så, min anbefaling er egentlig bare den, gi opp, dere har ikke en sjans uansett, sorry

 • Dusty Vinyl

  Sånne spørsmål blir damer på rødløper spurt fordi damer virker å være interessert i slike spørsmål. Dette er ikke noe tulle påstand fra min side og hvorfor ting er som e er vet jeg ikke, men sånn er det bare merkelig nok…

  • Jon Brinkmann

   Ja sånn er det selvfølgelig, men her virker utrolig nok poenget være at det hele er menn sin feil..

 • Marte Lysebo Totorp

  Står det noe sted på videoen at det er kritikk til menn? Likestilling of feminisme handler da like mye om kritikk til kvinner som lager disse spørsmålene? Det handler vel like mye om at mange kvinner trenger å forandre synet sitt på kvinner?

 • Bjørn Sandåker

  Godt poeng, men problemet er jo mye mer alvorlig når det foregår i ansettelsesintervjuer eller på arbeidsplassen, f.eks. Her slurves det mye ovenfra og ned, både bevisst og ubevisst.

  Dessuten gjør kvinnelige intervjuere det samme som menn når de intervjuer kvinner – de stiller mange typiske kvinnespørsmål. For det første er vi biologisk ulike og er tildels opptatt av forskjellige ting, og for det andre oppdras vi i kjønsroller som virker mest naturlig for oss men som kan virke diskriminerende i mange situasjoner.

 • ulf utstrand

  Det er veldig trist at den feministiske psykopat, at en mediaansatt må misbruke de samme hersketeknikker som maktpsykopater benytter sånn generelt..at dette redder hennes rykte og ry blant Sathuns medlemmer er motbydelig…..når hun ..sånn 8..mars prøver å sette menn på plass…sånn generelt. klem fra Ulvf.

 • ulf utstrand

  …men må kvinner se så jæ….kvinnelige ut…er det også en av deres privilegier ? I såfall kan vel menn være så jæ… menn de bare vil…utifra mine vurderinger.

 • ulf utstrand

  men…pardon my french…dette dreier seg vel i grunnlaget om å være vurdert, annerkjent på samme grunnlag, uansett om man på forhånd er sett på som hun eller han….er det ikke ?
  Det er trist, og ofte ender det som en tragedie, når man må konkurrere med hverandre fordi premien er en ting som handler om kjønn…..det er trist synes jeg…og veldig out i dette århundre.