Fire favorittøyeblikk fra P3 Gull

…og du kan vinne billetter til årets show.

Musikkåret begynner å nærme seg starten på slutten (på en måte) og det betyr også at P3 Gull ikke er langt unna.

P3 Gull 2017, som blir arrangert lørdag 25. november klokken 20:55 på Skur 13 i Oslo, blir den femte i rekken. For å friske opp minnet fra de foregående årene har vi samlet sammen fire utvalgte (og urangerte) favorittøyeblikk fra første til fjorårets show.

Og du har sjansen til å være publikummer på årets P3 Gull. Vi deler ut fire billetter og du kan vinne en inngangsbillett til deg og en venn når moroa skjer på Skur 13. Svar på det vi lurer på under for å være med i konkurransen som avsluttes 10. november. Du må være 18 år for å delta. Vinnerne blir kontaktet av oss.

Beskriv ditt favorittøyeblikk fra P3 Gull i kommentarfeltet.

Sånn, nok snakk.

Alan Walker, Kringkastingsorkesteret og Ingrid Helene Håvik fra Highasakite åpnet fjorårets P3 Gull på en elegant måte. Hælle måne, som de sier i visse deler av landet.

Susanne Sundfør beviste sin autoritet med denne deilige 80-talls-homagen. Dans nå og for alltid.

Da Magdi ble gjort om til en creepy, middelaldrende mann. Tenk å møte den karakteren alene i en mørk bakgård, da.

Kvelertak på taket. Du vet når man hører «folk skjønner ikke hvor stort de gjør de i utlandet»? Og vi forstår at det å turnere med sjølveste Metallica er ganske stas og få band forunt, men altså…Dette her var ville greier. Som noen i kommentarfeltet på Youtube sier det: Droneporno!

 • Kim Rabben

  Karpe Diem – Hvite menn som pusher 50. Karpe leverer alltid, og her er ingen unntak! Gåsehud! Ellers så er den legendariske rapbattle’n mellom Ronny og Niklas på topp! Hadde vært en perfekt bursdagspresang til min kone som har bursdag noen dager før. Hun elsker P3 og spesielt P3morgen!

 • Ragnhild Moan

  Lover, where do you live, i 2014. Når Håvik sto på den mørke scena, med bare noen få lamper tent i starten, og sang den fantastiske sangen sammen med resten av Highasakite. Det er noe av det mest magiske jeg har sett på norsk tv. Selv om jeg satt hjemme i stua, følte jeg stemningen som må ha vært i salen. Dette er helt klart mitt favorittøyeblikk fra P3 Gulls historie.

 • Ole Bjørn Mofossbakke

  Fjorårets åpning med alan walker og kringkastningsorkesteret er det jeg husker best, det var heeeeelt nydelig, meg og dama satt i Julie Bergans rom og så det på storskjerm! I år blir det hektisk for oss med veldig mye jobbing på egen leilighet og vanlige jobben så hadde vært nydelig med en tur til p3gull i år også for å pleie forholdet med nydelig liv3 musikk 😁

 • Oda Engebretsen

  Elsker fjorårets sluttopptreden med Becky Hill & Matoma med «False Alarm» – Det var helt vilt.. Alle de kjekke brannmennene som løp rundt og slukket flammene med alle de fete effektene. Satt med gåsehud bak TV skjermen – i år vil jeg sitte med gåsehud live! P3gull er årets happening 🙂

 • M Hoven

  Aurora med «running with the wolves» (2015) var en magisk og fin opptreden.

 • Anna Isnes Elshøy

  Min favoritt opptreden er garantert Kapre Diem med «Hvite menn som pusher 50». Det er noe med hvordan Karpe Diem alltid klarer å overraske. Man tror de har toppa kaka, og da kjører de på enda mer. De har så mye talent at alle opptredener de gjør er en fest. Jeg har fulgt med på P3Gull på TV i de siste fire årene, og det hadde vært helt sinnsykt kult å fått lov til å være der!

 • LulzPat

  Lemaitre med «Closer» 2015

 • Hanne Svare

  Susanne Sundfør fra 2014.

 • Julie

  Live Nelvik på wrecking ball og Karpe 🐷🎀💕

 • Kari Elva Aarvik

  Karpe Diem og Magdis karakterbytte var ikke til å glemme med det første!

 • Benjamin Vorland Andersrød

  Definitivt den gangen Kvelertak opptrådte på taket av Sentrum Scene!

 • Tom Erik Johansen

  P og Slekta i kjelleren som framførte «B-film».

 • Hege

  Definitivt rap battlen mellom Ronny og Niklas!!!

 • Lise H

  Karpe Diem var absolutt mitt favorittøyeblikk! Karpe feiler aldri med å sjokkere, inspirere og underholde uansett hva de gjør, og Hvite menn som pusher 50 på P3 Gull i fjor var ikke et unntak!! Det var bare helt vilt. Var dessverre ikke gammel nok til å få se de live i fjor, men håper på å få sjansen i år når jeg ENDELIG kan:D

 • Aleksander Moberg

  I kamp – side om side står to opptredener i førersetet for min del. Bergan’s rå opptreden som satt gymtimen på ungdomskolen i skyggen av hva det vil si å drive med akrobatikk, neon-show og utøve musikk på samme tid. Eller avslutningen, hvor brannalarmen går og seeren blir kødda skikkelig med da det viser seg at det er en 10/10 gjennomført intro for False Alarm og Becky Hills gnistrende vokalprestasjon + Matoma’s røykmaskin-skills. P3 Gull 2017, det er bare å komme!

 • Emilie Sunde

  Favoritt augeblikk må bli Karpe Diem si framføring av «Heisann Montebello». Frysningar så det sang etter! Heilt rå duo, det står stor respekt av 🙌🏽

 • Eirill Søiland

  Det mååå jo være når Live Nelvik dro en Miley Cyrus og var naken på en wrecking ball! Utrolig gøy!

 • MaRen Barvik

  Duetten mellom Astrid S og DePresno 🙂 Fantastisk overraskelse og utrolig duett.

 • Bjørnar Gullberg Letnes

  Röyksopp & Jamie Irrepressible med I Had this thing i 2014. Gåsehudfaktor og 10 hjerter <3 Helt magisk!

 • Vilde Martine Stangeland

  Uten tvil Karpe Diem sin «Hvite menn som pusher 50» i 2015. De er bare sinnsyke, rett og slett!

 • Vårin Nielsen

  Mitt favorittøyeblikk fra P3 Gull må være første året, 2013, da Kvelertak spilte på taket. En slags eksplosjon som inneholdt god stemning, dødsbra norsk musikk, og perfekt tv-underholdning i beste sendetid.

 • Kristina Ringseth

  Når Ingrid Helene Håvik åpner P3 Gull 2016 med en nyydelig cover av Faded sammen med KORK! 5 minutter med gåsehud! Favorittøyeblikk <3