Pasha - "Prettyboi Bounce" (singel)

Lyden av lysere tider

Med «Prettyboi Bounce» serverer den lovende bærumsrapperen Pasha en gladlåt uten like.

Med singlene «Around The Area», «Colorblind» og «Tie-Dye» ble den iransk-norsk rapperen Pasha omtalt i NME som en artist man burde se opp for i 2017. Spådommen stemmer etter min mening meget godt.

Under årets by:Larm imponerte den sprudlende og karismatiske bærumsgutten med hele tre fantastiske konserter, hvor han hanket inn både femmere og seksere fra forskjellige anmeldere.

Med et produsentteam bestående av Coucheron og Ketil Jansen fra Lemaitre har den 90-tallsinspirerte rapperen – «Norges søteste», ifølge seg selv – endelig kommet med ny singel. Han fortsetter samarbeidet med Soul Gem, som også bidro på «Colorblind ».

«Prettyboi Bounce» er bygd på det samme funky lydbildet som sistnevnte låt, men er hakket tøffere og mer leken. Noe av det jeg liker aller best er den frekke gateanthem-bassen som flyter gjennom og setter sitt prege på hele den fengende og groovy singelen.

Singelen er lett å like, og om Pashas mål er å få lytteren i godt humør, lykkes han. Refrenget er fengende og meget dansbart. Den lyse klangen i Soul Gems stemme minner meg en smule om Bernhoft, noe som faller god i smak.

Teksten er ikke av den dypeste sorten – den fokuserer først og fremst på å ha det gøy med gjengen, og det er akkurat dette resten av lydbildet gjenspeiler. Det låter lekent og lett, og jeg har en følelse av at en ny sommerhit kan være født.

Aliese Isungset Agbota

 • Rune Flaekoy

  Jeg har ikke så peiling på rap sorry.Her er min soundcloud som heter «Down in the valley» som jeg har komponert selv Hvis noen vil høre?.Det er kke en rap melodi https://soundcloud.com/latest-songs-music/down-in-the-valley

  • Fantastisk latterlig kommentar. Gratulerer.

   • Rune Flaekoy

    Takk for din vennlighet.

  • Ståle Christian Ofte

   Don’t quit your dayjob Rune.

   • Rune Flaekoy

    Thank you for your kindness Ståle

   • Stormtrooper ©

    hahahaha

 • Are Solberg

  Så hva er greia med det falske smilet?

 • Camilla Jensen

  Vel gratulerer med å følge opp stilen til alle andre rappere med grove tekster, slang og sex. Ikke noe nytt over dette. Lett å like? Godt humør? Dansbart?
  Helt ærlig syns jeg denne var dørgende kjedelig og etter å ha hørt teksten halvveis gadd jeg ikke mer. Ikke spesielt banebrytende eller noe som kommer til å stick with me iallefall…
  En kan vel bevege seg til den men nei om noe skal være dansbart og lett å like så setter jeg på omtrent anything av latinsk pop i stedet. Joda jeg liker en del rap. Enda mer liker jeg hiphop. Men ikke dette. Sorry.

  • Håkon Stubberud

   jeg elsker latinsk pop!

   • Camilla Jensen

    Da e vi to. Vel…Av mange milliona 😄👏🏼

 • Kyrre Hansen

  Nåvel. Gladlåt uten like er vel å ta hardt i. Både «grab the moment» og «can’t help myself» er fullt på høyde om ikke ennå mer gladlåter. Denne kommer iallefall ikke til å være mitt førstevalg for glede og stemning.

  • rumit

   gwt lljo film.====FLIXHD21.BLOGSPOT.IT