Til nrk.no

Se høydepunktene fra VG-lista i Bergen

Med både publikumsrekord og strålende sol ble det en festkveld i Bergen! Fantastiske artister som Freddy Kalas og The Main Level skapte uforglemmelige sommerminner.

VG-lista Topp 20-turnéen fikk en pangstart i Bergen med deilig sommervær og publikumsrekord. Om lag 15.000 hadde møtt opp for å se sine favorittartister i en festforestilling med sprell og moro. Programleder Vida Lill Berge og Martin Holmen fikk publikum til å hoppe i sommersola før artistene entret scenen.

Festplassen kokte allerede før artistene entret scenen!

 

– Har du plass eller?

Programleder Vida Lill Berge og Martin Holmen tok opp to fra publikum for å delta i konkurransen «Har du plass eller?». Deltakerne måtte prøve å få plass i både klær og gjenstander programlederduoen hadde med seg, noe som viste seg å være en utfordring.


 

Badedyrkonkurranse!

Badedyrene som fikk navn Terese og Vidar fikk «stagedive» i publikum på Festplassen. Det ble en kort tur for badedyret Vidar, mens Terese fikk en god reise gjennom publikum.

 

Sommervibber med Freddy Kalas!

Om ikke det var nok sommerstemning i Bergen denne onsdagskvelden, bidro Freddy Kalas til enda mer sol og sommer da han entret scenen med låten «Vibber».

 

En kjærlighetslåt til Bergen

Artist Fanny Andersen og Chris Holsten måtte jobbe under press da de ble utfordret til å lage en låt om Bergen under showet. De tok utfordringen på strak arm og sjarmerte Bergenspublikummet i senk med en hyllest til byen.

 

En perfekt avslutning

Festkvelden ble avsluttet av ingen ringere enn boybandet The Main Level. En entusiastisk fanskare hadde ventet i spenning på den bergenske trioen, og etter framførelsen av den nye låten «Bombadilla» var det nok mange som gikk hjem med et smil om munnen.

 

1000 skritt tilbake

1000 skritt tilbake

Miley Cyrus er tilbake til sitt gamle seg, kun på vondt.

Greit kult

Greit kult

21-åringen startet kurant og endte med publikumsfrieri på Bislett stadion.

Pop stemning

Pop stemning

Vel blåst for Ina Wroldsen på Findings.

Bieber vil være vennen din

Bieber vil være vennen din

En lekker overraskelse.

Lyden av bekymringsfri sensommer

Lyden av bekymringsfri sensommer

Kommodes debutplate er fylt til randen av gode indie-vibes du vil trenge i det hverdagen kicker inn.

Norstat