Videorama!

Miley Cyrus filmer seg selv med fingrene i underbuksa, og Beyoncé plasker i vannkanten. Dette er ukens Videorama!

Miley Cyrus – «Adore You»

Vi har i løpet av 2013 blitt kjent med en helt ny Miley Cyrus. Den norgesaktuelle superstjerna fikk massiv oppmerksomhet for sin «Wrecking Ball»-video, og nå har musikkvideoen til låta «Adore You» blitt sluppet. Denne gangen filmer hun seg selv liggende med litt mer klær i senga. Se Cyrus putte fingrene i underbuksa, suge på tommelen og bite seg selv i den nye musikken.

Beyoncé – «Drunk in Love»

Rett før jul kom dronninga av pop ut med sitt femte album, Beyoncé. Skiva, som har gjestebidrag fra både Frank Ocean, Drake, datteren Blue Ivy og ektemannen Jay Z, ble rask en favoritt blant mengdene, og klartra i ekstremfart opp på listene. I videoen til låta «Drunk in Love», får vi se en lettkledd Beyoncé ligge i vannkanten på stranda.

Beyoncé – «XO»

«Rent musikalsk låter albumet ekstremt 2013, men for Beyoncé er det modig å utelate sine typiske hitlåter – det eneste virkelige popsporet er “XO”», skrev P3s anmelder. Se baby B på tivoli i Brooklyn.

Disclosure ft. Sasha Keable – Voices

Brødrene Guy og Howard Lawrence har gitt ut tre EP-er siden 2010, men ble for alvor kjent da låta “Latch” kom i fjor. Musikkjournalist og anmelder, Ali Soufi , trekker også fram de to unge britenes Øya-konsert som et av 2013 høydepunkt. Nok en gang har de laga en dansbar godlåt med en fet og kanskje litt sær musikkvideo.

Katy B – «Crying for No Reason»

I Katys nye musikkvideo er det hun selv som er i fokus under hele låta. Låta er fet og på en merkelig måte funker også musikkvideoen veldig bra, selv om hun mestparten av tida står helt i ro.

Fredfades & Ivan Ave – «Breathe»

En innpakka julegave fra Oslo-gutta Fred Fades og Ivan Ave, ble åpna på på selveste julaften, og vi takker for det. Se den nye videoen til gutta som snart er EP-aktuelle.

Don Martin feat. Kaveh – «Il Dante»

Rapper og hiphop-aktivist Don Martin var på vei til å kaste inn håndkleet. Denne uka kom han med musikkvideoen til låta “Il Dante”, og med på låta har han unggutten Kaveh. Låta beskrev han som Don Martin på vei opp, og en låt som bare måtte ut av han. Hvor videoen er filma ville han derimot ikke si.

Danny Maroc – «Skiblidamdam (Babylon)»

«Han bruker musikken som et instrument for å formidle budskap som er positive for ungdom, unge voksne og eldre. Dannys lyriske utrykk har rotfeste i sosialromantikken og urbanrealismen», står det bekrevet på Dannys Urørt-side. Nå er han ute med musikkvideoen til låta «Skiblidamdam», der han og en ungdomsgjeng skal brenne med Babylon.

Kendrick Lamar – Sing About Me (Part 1)

«When the lights shut off, an artist’s dream is that their work will stand the test of time», er teksten som åpner Lamars nye musikkvideo. Se Kendrick vandre gatelags i Compton i California, der regissør Darren Romanell har klart å få svart/hvitt-bilene til å virke som en kortfilm du aldri vil skal stoppe.

 • Bjørn Ove Strand

  Den fingringa til Miley Cyrus er meget oppskrytt. Hun har fingrene så vidt innom linningen. Ellers bare rævva musikk her. Men denne siden var heller ikke ment for meg.

 • son_of_rain

  Ukens samling med kjipe plastikk videoer for air heads er her!
  Rejoice

  Raise your voices,
  All as one

 • Klarhet

  Ah, Voices er jo bare helt rå. Nå ble det dansing i nattemørket. Takk 🙂

 • Er det virkelig folk som hører på slik søppelmusikk??

 • Jack Supersterk Kebabsaus

  eneste som går an å høre på p3 er national rapshow. p3 er en kanal som har blitt voldtatt musikkmessig de siste årene.

  • Stian Nicolaysen

   Sjekk ut Ivan Ave & Fredfades + Don Martin sine videoer…

 • Den nye videon til Miley må være noe av det vakreste og mest poetiske innen sin sjanger som noensinne er laget. Den er en estetisk og akustisk nytelse fra første til siste sekund. De som ser bare pornografi og skitt i denne produksjonen, er ødelagt oppe i hodet sitt. Dette er bare vakkert. And this is a message for you Miley -keep ut the good work. We love you, till the end of time !

  • Dominic Rubach

   Se den med lyden av.

   • Hvorfor skulle jeg det ? Det er en MUSIKK-video, ikke sant ? Å bedømme det filmatiske uttrykket uten å ta med musikken i betraktning, ville være som å smelte is fra Nordpolen og selge det som «Alkoholfri vodka fra Arktis». Helt meningsløst.

 • SenseiRydis

  Fredfades & Ivan Ave låta kommer sikkert til å bli hoppet over av halvparten her, men de som blar seg helt ned til kommentarfeltet kan gjerne bla seg litt oppover igjen og høre på den. Beste norske act på lenge!

 • HJW

  Dere må seriøst liste den Fredfades & Ivan Ave låta!! FOR BRA!