Lupe Fiasco-konkurransen trukket

En av rapens beste og tøffeste kommer til Oslo i mai, og vi ga vekk billetter. Denne konkurransen er nå ferdig.

DENNE KONKURRANSEN ER NÅ TRUKKET OG VINNERE HAR BLITT KONTAKTET.

lupe-fiascoChicago-rapperen Lupe Fiasco har steget sikkert og stabilt i hiphop-gradene siden han møtte Jay-Z som hjalp ham med å få platekontrakt. Med sine poengterte tekster om politikk og sosiale tema har Lupe Fiasco overbevist de aller fleste til å lytte, og de siste månedene har også singelen «Battle Scars» fått godt med radiotid på P3. Lydverkets Andreas Øverland var dog ikke så begeistret for Lupes tredjealbum Lasers fra 2011.

Lupe Fiasco er blant rapperne som har gått hardest ut mot deler av sjangerens tekstlige kvinnebilde, og har også sitt eget rockeband som heter Japanese Cartoon. Produksjonen er det lite å si på med fire album siden debuten i 2006. Det er ventet en ny utgivelse i løpet av 2013 etter at rapperen på årets Grammy-utdeling fortalte at hans neste album var under arbeid og har fått navnet Tetsuo & Youth.

Søndag 5. mai skal Lupe Fiasco gjøre konsert på Sentrum Scene i Oslo, og vi ga vekk billetter. Denne konkurransen er nå trukket og vinnere har fått beskjed via epost.

Lupe Fiasco spiller også på festivalen Stavanger Live fredag 3. mai.

Se videoen til «Battle Scars» som Lupe Fiasco gjør sammen med australske Guy Sebastian under.