Cavalera-brødrene med ny låt

Av , 24. October 2014. Postet i Pyro, video

Cavalera Conspiracy kommer med sitt tredje album Babylonian Pandemonium i starten av november. Et album som allerede er slaktet sønder og sammen i den norske utgaven av Metal Hammer. Selv har jeg ikke hørt platen, så jeg aner ikke hva som gjemmer seg der, men første låt ut er ganske så hard får en si.

Debutanter med god hjelp

Av , 24. October 2014. Postet i Pyro, video

Krokodil har tatt navnet sitt fra det ekle dopet som spiser huden til brukerne (eller noe slikt, er ikke så stødig på nark..), og debuterer veldig snart med albumet Nachash. Bandet består av medlemmer som har vært innom band som Cry For Silence, Hexes, Gallows & SikTh. På tekstvideoen til Sun Riders har de også fått med selveste Simon Neil fra Biffy Clyro på refrenget og videoen er laget av Bleed From Within-gitarist Craig Gowan.

Savn fra Heart In Hand

Av , 23. October 2014. Postet i Pyro, video

Vi har så vidt vært innom Heart In Hand i radioshowet vårt. Vi intervjuet bandet forrige gang de var i Oslo, og nå er de melodiøse engelskmennene snart klar med ny plate som skal hete A Beautiful White. Albumet kommer tidlig i november og første video til tittelkuttet handler om kjærleik og savn.

Motörbåten

Av , 22. October 2014. Postet i Pyro, Reisebrev

testament

Vår eminemte lytter Gaute Tangen er en bereist herre. To ganger har han levert rapport til oss fra Metallicas Orion-festival, men i år reiste han på cruise med Motörhead og venner!

Les mer

Maskeradeball

Av , 22. October 2014. Postet i Pyro, video

In This Moment er snart mer en slags utkledningsarena for Maria Brink enn et metalband. Hvertfall i videoene. Denne videoen er faktisk laget av Maria selv. Låten er hentet fra det kommende albumet Black Widow.

Metal Grashopper del 2

Av , 22. October 2014. Postet i Pyro, video

For en deilig start på dagen. Del to av serien der komiker Dave Hill skal lære seg metal av Phil Anselmo. Fremdeles kjempemorsomt.

Herlige Crowbar

Av , 22. October 2014. Postet i Pyro, video

Crowbar kommer nok høyt på listen når årets album skal kåres i Pyro. Deres Symmetry In Black har vært en favoritt i mange måneder og nå kan vi kose oss med videoen til låten Symmetry In White. Seigt, tungt, skikkelig. Og med Kirk Windstein som kappekledt munk med stigmata. En såkalt must-see.

Spilleliste Pyro # 629

Av , 21. October 2014. Postet i Pyro, Spilleliste

Ester Segarra

Sindre Solem leverte krutt fra undergrunnen og vi intervjuet Rosalie fra Purson. Hele sendingen kan høres i reprise via Nrks radiospiller eller via Nrk P13 mandag fra 17 til 19. Spillelisten kan du lese her.

Les mer

Vinn møte med In Flames

Av , 21. October 2014. Postet i Konkurranse, Pyro

InFlames-2012-Christian_Misje_dsc7083-82811

(In Flames, foto: Christian Misje/Nrk)

Lysten på å oppleve In Flames gratis og få møte bandet? Hvis ja, trykk videre.

Les mer

impericon

Terror med venner inntar Oslo. Du kan vinne billetter, t-skjorter og møte med et av bandene.

Les mer

nekrosindre

Undergrunn og overgrunn i skjønn harmoni i kveldens sending.

Les mer

Goatwhore i støtet

Av , 21. October 2014. Postet i Pyro, video

New Orleans villeste band gir deg en deilig video der de har filmet seg selv når de gjør det de kan best. Spille tung god metal for deg.

Morsomt og bra

Av , 20. October 2014. Postet i Pyro, video

The Hell fra England er noe så sjelden som et band som både er morsomt og bra. Nå er det alltid vanskelig å diskutere humor i musikken, men vi i Pyro tar hvertfall poengene til The Hell. Musikken er en blanding av metalcore, djent og noe Rage Against The Machine-aktig, og det har fungert som bare det de gangene vi har sett The Hell. Sjekk hvordan det låter og ser ut du også.

Skingrende Bowie-cover

Av , 19. October 2014. Postet i Pyro, video

New York-bandet Tombs fant ut at David Bowies beste låt kunne være grei å covre. Ikke bare dum den tanken.

At The Goddamn Gates

Av , 17. October 2014. Postet i Pyro, video

De svenske mestre er tilbake med et nytt album. Noe sånt som nitten år etter det forrige. Perfekt timing! At War With Reality er ute veldig snart, og nå kan videoen til Death And The Labyrinth gir deg helgekos.

Starter dagen med litt tysk galskap fra Dark Fortress vi. Nyeste albumet heter Venereal Dawn.

Sabaton med Accept-inspirasjon

Av , 16. October 2014. Postet i Pyro, video

Vi hadde Jokke og Tobbe fra Sabaton som gjester i forrige utgave av Pyro, og en av låtene de plukket som favoritt var Accepts Aiming High. Da mente de to også at deres egen låt Night Witches kunne minne om den gamle tyske headbangeren. Nå har Night Witches saktens fått tekst-video også.

Andre smak av det nye blodbadet

Av , 16. October 2014. Postet i Pyro, video

Det svenske bandet Bloodbath er full av kjente navn fra Katatonia og Opeth, og har nå erstattet Mikael Åkerfeldt med selveste Nick Holmes fra Paradise Lost. Bandets nye album Grand Morbid Funeral kommer i november. Andre låt ut kan du høre over.

Dette. DETTE! Komiker Dave Hill (som er et geni) og Phil Anselmo (som også er et geni, bare litt tregere) har laget ny ukentlig serie om metal. Første episode av Metal Grashopper lover selvsagt godt for resten.

De gamle er gode

Av , 15. October 2014. Postet i Pyro, video

Carcass. Bless ‘em. Fremdeles på høyden etter alle disse årene.