Polsk og mørkt øs

Av , 24. April 2014. Postet i Pyro, video

Polakken i Vader kjører godt på i sin nye låt Where Angels Weep som har fått tekstvideo. Sjekk den over. Ep-en Go To Hell slippes i slutten av april.

Rival Sons gir ut sitt Great Western Valkyrie-album tidlig i juni, og allerede har rockeren Electric Man begeistret oss kraftig. Andre låt ut heter Open My Eyes, og er hakket roligere enn den første, men likefullt meget god. Sjekk videoen over.

Mykt og voldsomt fra Savn

Av , 23. April 2014. Postet i Pyro, video

Savn er norske, inneholder folk fra Sins Of Thy Beloved og har Carmen Elise Espenaes fra Midnattsol på vokal (som da visstnok er søster av Liv Kristine fra Leaves’ Eyes). Ikke helt vår stil av metal, men du vet, support the scene… Debutalbum ute veldig snart.

Spilleliste Pyro # 603

Av , 22. April 2014. Postet i Pyro, Spilleliste

eluveitie-640x426

(Eluveitie fra Karmøygeddon i fjor, foto: Bård Nordvik)

Vi fokuserte på uvanlige instrument i rockekontekst, og vi intervjuet Uncle Acid And The Deadbeats. Hør hele sendingen via Nrks radiospiller og sjekk spillelisten under.

Les mer

uncle-acid-and-the-deadbeat

En av disse hyggelige karene i Uncle Acid And The Deadbeats skal intervjues i kveld, og i tillegg har vi planlagt en herlig spesial for deg.

Les mer

Slam!

Av , 22. April 2014. Postet i Pyro, video

Splitter ny video fra de gamle (og fremdeles friske) heltene i Suicidal Tendencies. Filmet på tur i Europa. God kok.

Fyllskap fra Wartex

Av , 22. April 2014. Postet i Pyro, video

Wartex kommer fra Drammen og er på gang med et nytt album i mai. Låten The Ugly har fått en video full av fyll. Vittig det.

Baris fra Bombus

Av , 21. April 2014. Postet i Pyro, video

Jeg har aldri helt fått taket på Bombus, men vet at det er noen der ute som liker bandet. Uansett har de laget video til låten Let Her Die fra albumet The Poet And The Parrot. Mye herrer i bar overkropp for de som er glad i slikt.

Seb’s back

Av , 20. April 2014. Postet i Pyro, video

Klar for litt mer av kranglefanten Sebastian Bach? Han er veldig snart ute med nytt album kalt Give ‘Em Hell. En liten tekstvideo til Taking Back Tomorrow kan du se over.

Mastodon-high-road-art

Mastodon!

Les mer

Det er ikke så ofte Converge lager lange sanger, men tittelsporet på forrige album All We Love We Leave Behind bikker 6 minutter og har fått en flott video lenge etter albumslippet. Pyro approves.

Stilig navn, brutal musikk

Av , 19. April 2014. Postet i Pyro, video

Et bandnavn som Whitechapel passer godt i disse påskete krim-tider. Det amerikanske bandet skal gi ut sitt nye album Our Endless War i slutten av april, og her er tittelkuttet i en tekstvideo.

Den OFFisielle (hoho) nye videoen til OFF! inneholder medlemmer fra Melvins og Tool samt skuespiller Dave Foley og komiker og metalelsker Brian Posehn. Handlingen er heller ikke snau. Og låten er superherlig.

Trønderne i Barren Womb spiller god og støyende hardcore og slapp nyss albumet The suns not yellow, it’s chicken. Nå slipper de også hjemmelaget video til låten Live Fast, Die.

Forrige album fra Black Stone Cherry var litt traust og tydelig laget for amerikansk radiospilling, men første singel fra kommende Magic Mountain lover godt, selv om denne også lukter litt fm-rock. Det er jo tross alt ikke noe galt med radio-rock, og Me And Mary Jane er langt bedre enn det meste på forrige utgivelse.

Clutch i leire

Av , 17. April 2014. Postet i Pyro, video

Clutch-fan (hvem er ikke det?) Curtis Hein brukte flere måneder på å lage video til låten The Wolfman Kindly Requests der han laget bandet i leire. Med svært stilig resultat, må sies. Bandet likte det hele så godt at de ga det hele ut som offisiell video.

Hellyeah

Av , 17. April 2014. Postet i Pyro, video

Smågode Hellyeah slapp nyss en video til låten Sangre Por Sangre (Blood For Blood) som kommer på bandet fjerde album Blood For Blood i juni.

God påske med Aborted

Av , 16. April 2014. Postet i Pyro, video

Påsken er en tid for ettertanke og ro. Det bryr ikke Aborted seg om, og drar på med tekstvideo til låten Coffin Upon Coffin. Ikke mye påskestemning der altså… Nytt album The Necrotic Manifesto kommer i slutten av måneden.

Spilleliste Pyro # 602

Av , 15. April 2014. Postet i Pyro, Spilleliste

architects

(Architects på Hove, foto: Tom Øverlie/NrkP3)

Vi fikk besøk av Sindre Solem fra Nekromantheon og Obliteration som tok oss med på en ny reise i undergrunnen, og så intervjuet vi Architects. Hør hele sendingen via Nrks radiospiller og sjekk spillelisten under.

Les mer

Videopremiere fra 1349

Av , 15. April 2014. Postet i Pyro, video

1349

1349 er tilbake, og du kan høre første låt fra albumet Slaves via fersk tekstvideo her.

Les mer