Ny AC/DC-video

Av , 24. November 2014. Postet i Pyro, video

Synes denne nye AC/DC-låten er ganske så staselig jeg…

Moro fra Iron Reagan

Av , 24. November 2014. Postet i Pyro, video

Det er ikke så mange som spiller crossover or tiden, men Iron Reagan gjør det med bravur. Litt metal, litt hardcore, mye humor og vips ble The Tyranny of Will en herlig plate. Iron Reagan består av medlemmer fra Municipal Waste og Darkest Hour og fortjener et par minutter av tiden din.

Mer video fra At The Gates

Av , 23. November 2014. Postet i Pyro, video

De herlige svenske typene i At The Gates har stått for en av de aller beste gjenforeningene dette året. Det har tatt lang tid, men At War With Realiy-albumet overbeviser stort. Ny video til låten Heroes And Tombs ute nå.

promo-TS
Et av de aller beste livebandene der ute kommer til Norge neste sommer. Tons of Rock har kjøpt flybilletter til Dee Snider og Twisted Sister.
Les mer

Fight the power

Av , 20. November 2014. Postet i Pyro, video

Funeral For A Friend holder det fremdeles gående og slipper i januar et nytt album som skal hete Chapter And Verse. Første video derfra er en fortelling om ungdoms-idealisme, far/sønn-forhold og kapitalisme. Fin video. Fin låt.

Herlig!

Av , 19. November 2014. Postet i Pyro, video

Ny episode av Metal Grashopper med Dave Hill og Phil Anselmo. Like morsom som de tre forrige episodene.

Triptykon er alltid gode

Av , 19. November 2014. Postet i Pyro, video

Triptykon overbeviste som vanlig med sitt siste album Melana Chasmata. Som alltid er det mørkt når Tom G. Warrior har tankene sine borti noe, så også i videoen til Tree Of Suffocating Souls.

Spilleliste Pyro # 633

Av , 18. November 2014. Postet i Pyro, Spilleliste

Accept2

Accept-spesialen ble da ganske bra? Silver-intervju sendte vi også. Alt i reprise via Nrk P13 på mandag fra 17 til 19 eller via Nrks radiospiller når som helst. Spilleliste her.

Les mer

accept

Accept-spesial! Silver-intervju! Pyro!

Les mer

Vinn bekmørk LP av Posthum

Av , 18. November 2014. Postet i Konkurranse, Pyro

posthum1

Norske Posthum imponerer stort med sitt nye album. Du kan vinne LP-versjonen hos oss denne uken.

Les mer

Andre låt ut fra Rock Or Bust

Av , 18. November 2014. Postet i Pyro, video

Tittelkuttet til nye AC/DC høres ut som AC/DC, og er vel hakket bedre enn første låt ut fra albumet som kommer 2. desember? Minner meg litt om høyst undervurderte Nervous Shakedown. Bare ikke så god.

Nylig ble det kjent at Nick Holmes fra Paradise Lost var blitt ny vokalist i Bloodbath, og det viser seg at det fungerer ganske så fint på bandets kommende album Grand Morbid Funeral. En fin blanding av death og thrash i en mørk demonisk suppe. Første video fra platen er til låten Church of Vastitas.

Nytt norsk

Av , 17. November 2014. Postet i Pyro, video

Bandet som spiller Minerals for deg over her heter Vanora og kommer fra Oslo. De har nettopp debutert med ep-en Origins og du kan sjekke mer fra bandet på deres Urørt-sider.

Gitarleksjon fra Zerozonic

Av , 16. November 2014. Postet i Pyro, video

Lyst til å se hvordan det ser ut når Daniel Olaisen i Zerozonic spiller gitar?

Knallhardt å være i band

Av , 15. November 2014. Postet i Pyro, video

Amerikanske Revocation har laget noen av de aller beste metal-albumene de siste årene, men må fremdeles turnere i en van og pusse tennene på gaten (ser det ut som).

Superheltene Red Fang

Av , 14. November 2014. Postet i Pyro, video

Red Fang er kjent for sin deilige rock og sine svært morsomme videoer. Den nye er kanskje ikke så morsom, men animasjonsfilmen til Crows In Swine der bandet er superhelter er høyst severdig likevel.

Gus G. fra Firewind/Ozzys band gir ut platen sin I Am The Fire på nytt nå, og for å prøve å få litt oppmerksomhet rundt utgivelsen har han laget video til låten Long Way Down sammen med vokalist Alexia Rodriguez som jeg tror er fra bandet Eyes Set To Kill…

Endelig mer fra Phil og Dave

Av , 12. November 2014. Postet i Pyro, video

Phil Anselmo og komiker Dave Hill lager det morsomste om metal på internet akkurat nå i serien Grashopper der Dave prøver å vinne Anselmos gunst og samtidig lære alt om THE METAL. Del tre er ute nå. Enormt. Igjen.

ACDC

Tre musikkvideoer fra deilige band på en dag. Hvem vinner?

Les mer

Krig og følelser

Av , 12. November 2014. Postet i Pyro, video

Ole fra Mecalimb og Morten fra Witchhammer har slått seg sammen i Scars og har nettopp gitt ut albumet In Constant Suffering. Første video fra bandet er en følsom sak om krig som heter A Letter From Sam.