ghost

(Ghost, foto: Mattis Folkestad/Nrk)

Vi så tilbake på første del av 2014 og laget en liten halvårsrapport med høydepunkt. Saktens en liten kavalkade. Og så spilte vi masse fet musikk i tillegg. Les hele spillelisten under og/eller hør hele sendingen via Nrks radiospiller.

Les mer

mastodon

(Mastodon, foto: Kim Erlandsen/Nrk)

Vi tok tak i Tommy Hjelm fra Insense sin kritikk av ny metal (at alt er drit) og beviste vel at det finnes band som utvikler sjangeren fremdeles. Vi fikk ikke på langt nær plass til alt i den lille spesialtimen, men noen fikk hvertfall skinne. Les hele spillelisten under og/eller hør hele sendingen via Nrks radiospiller.

Les mer

R.I.P. Tommy Ramone

Av , 12. July 2014. Postet i Pyro

tommy_ramone

Trist nok betyr Tommy Ramones dødsfall at hele Ramones er i graven.

Les mer

denmark

Denne karen het Denmark Vesey og han er en av mange virkelige personer som det er laget metal-sanger om. Vi spilte noen i vår lille spesial i kveld. Les hele spillelisten under og/eller hør hele sendingen via Nrks radiospiller.

Les mer

sommer

Vi roet ned med sommerlåt-spesial og koste oss maksimalt. Les hele spillelisten under og/eller hør hele sendingen via Nrks radiospiller.

Les mer

Videopremiere: Hold Fast

Av , 29. June 2014. Postet i Pyro, video

Vi bryter den bebudede sommerstillheten en liten stund siden vi kan få gleden av å ha premiere på en helt ny video fra stavangerpunksen i Hold Fast. De ga i fjor ut en herlig ep kalt Filling Lungs, Snitching Tounges, og tidligere i år var de på tur i Norge med Skambankt. Det foreviget de med kamera og klippene har blitt en video til låten City Of Decay. Hold Fast spiller på Hove førstkommende mandag klokken 15.30 om du er der…

Tar sommer med Accept vi

Av , 27. June 2014. Postet i Pyro, video

acceptblindragecoverbig

15. august gir Accept ut nytt album som skal hete Blind Rage. Den platen har fått et flott cover, som du kan se, og første video derfra kom akkurat i tide før Pyro tar sommerferie fra nett. Vi kommer til å poste spillelister her etter hver sending (for programmet går som normalt på radio i sommer, sett bort fra ny sendetid 21-23 fra 8/7 til 5/8), men ellers tar fingrene ferie. God sommer! Og nyt Accept.

Pyro-sendinger i sommer

Av , 27. June 2014. Postet i Pyro

sommer3

Ahhhh. Sommer. Vi er klar for ferie, men vi har laget ferdig sendinger til hele juli. Her er oversikten over innholdet.

Les mer

Stavanger!

Av , 27. June 2014. Postet i Pyro, video

World At Large spilte inn video i øvingslokalet og dro like godt sin beste låt Stavanger. Dødsbra låt.

Against Me! mot the jocks

Av , 27. June 2014. Postet i Pyro, video

Laura Jean Grace og Against Me! går hardt ut mot “the jocks” i både video og tekst til låten Drinking With The Jocks.

Alt passer

Av , 26. June 2014. Postet i Pyro, video

Tyske Grave Digger har laget video til en låt som de har kalt Hell Funeral. Blandet med sedvanlig true metal blir alt i dette klippet veldig passende.

Enda mer fra Rogaland

Av , 26. June 2014. Postet i Pyro, video

Akkurat da det var litt stille fra Rogaland dumper det ned et nytt godt band derfra. Convincing Clearity spiller en blanding av thrash og hardcore, og gjør akkurat det ganske så godt. Musikkvideo har de også laget. Flinke siddiser.

Superheroes of hardcore

Av , 26. June 2014. Postet i Pyro, video

Comeback Kid er gode. Die Knowing var et deilig album, og her gir de oss video til låten Wasted Arrows.

Vil aldri skjønne

Av , 25. June 2014. Postet i Pyro, video

Folkmetal. Der har du noe jeg aldri vil skjønne noe av, men jeg vet at det er mange der ute som liker greiene som eksempelvis Finntroll gjør. Dette er da en live-video gitt ut i sammenheng med at bandet gir ut liveplaten Natten Med De Levande Finntroll. Står over den jeg.

brasil

Vi intervjuet Backstreet Girls og vi ga deg en hel time med metal fra Brasil. Les hele spillelisten under og/eller hør hele sendingen via Nrks radiospiller.

Les mer

Sjekk Pigeon Lake

Av , 24. June 2014. Postet i Pyro, video

Lysten på litt ny norsk tungrock? Pigeon Lake fra Oslo/Elverum kan kanskje passe? Bandet slipper platen Tales of a Madman i august, og fronter det hele med singelen Confrontation.

Flunkende nytt fra Gallows

Av , 24. June 2014. Postet i Pyro, video

Etter en noe sakral start blir den nye singelen til Gallows veldig hard og fin. Intet nytt album er ventet på en stund, men da er det jo fint å kunne få to nye låter på mandag. Forsmak her altså. Gallows kan i juli sees i Oslo, på Bukta i Tromsø og på Måkeskrik i Kristiansand.

Brasil-flagg

Fotball-VM i Brasil er godt i gang. Vi feirer med å kjøre Brasil-spesial. Pluss at vi intervjuer Backstreet Girls da…

Les mer

THRASH!

Av , 24. June 2014. Postet i Pyro, video

Ahhhh. Ny låt fra Overkill. Det beste thrashbandet som aldri ble store, men som alltid er ekte. Meget deilig start på dagen! Nytt album i slutten av juli.

Norsk galskap

Av , 24. June 2014. Postet i Pyro, video

Norske No Dawn leverer en video til låten Exit Sanity som spiller på låt-tittelen. God lokal metal får du på kjøpet. Selv om du ikke har betalt noe.