Litt av en gjeng…

Av , 23. September 2014. Postet i Pyro

ZakkWyldeRoyHilmarSvendsen-640x426

(Zakk Wylde, foto: Roy Hilmar Svendsen, Nrk)

Brynerocken og Stavanger Artistformidling har lokket noen av metalens aller største til byen i desember.

Les mer

X

In-Flames-Siren-Charms-Small

In Flames har sluppet Siren Charms og vi har eksemplarer til overs.

Les mer

Vinnere av nye Opeth

Av , 23. September 2014. Postet i Konkurranse, Pyro

Opeth-Pale-Communion

Vi hadde noen fine utgaver av den nye Opeth-platen på cd med ekstramatriale og det hele. Nå er disse gitt vekk. Vinnere her.

Les mer

AudreyHorne10_Haara

Han dudete duden i midten skal intervjues i dag, og i tillegg blir det dypdykk i året 1974…

Les mer

Til ungdommen

Av , 23. September 2014. Postet i Pyro, video

The Ghost Inside fra Los Angeles skal gi ut et konseptalbum som skal hete Dear Youth snart. Platen er et slags brev fra tekstforfatter og vokalist Jonathan Vigil til seg selv som ung. Andre låt ut er tittelkuttet som har fått en fin video.

Endelig nytt fra At The Gates

Av , 22. September 2014. Postet i Pyro, video

Først trodde vi at At The Gates aldri skulle spille sammen igjen, så spilte de sammen, og nå endelig nytt album på vei. At War With Reality kommer i slutten av oktober og her er tittelsporet. Med samme besetning som spilte inn Slaughter Of The Soul i 1995. For 19 år siden. Lang ventetid, men herlig låt!

Hegg tar over hele internet

Av , 22. September 2014. Postet i Pyro, video

audrey

Amon Amarths vokalist i intet mindre enn to musikkvideoer fra deilige band helt samtidig.

Les mer

Fikk du med deg disse?

Av , 22. September 2014. Postet i Pyro, video

Devil You Know med tidligere Killswith Engage-vokalist Howad Jones slapp sin debut i april, men noe stort gjennombrudd fikk de aldri. Nå prøver de seg på din oppmerksomhet igjen med tekst-video til låten My Own som finnes på nevnte album.

Norske Exploding Head Syndrome overbeviste godt på debuten sin for omtrent ett år siden, og har nå kommet med video til en av låtene derfra. Nytt matriale loves til våren, men vi klager ikke over splitter ny video vi…

Nye norske typer

Av , 20. September 2014. Postet i Pyro, video

Vi har spilt litt fra debuten til norske Corna som er spilt inn med Metallica-kjente Flemming Rasmussen i Danmark. Nå har de laget en slags video til låten Golddigger også.

Videopremiere: 1349

Av , 19. September 2014. Postet i Pyro, video

1349 Press Picture 3 Color. Photo by Jorn Veberg

(1349, foto: Jørn Veberg)

Ekte norsk black metal for dine ører og øyne.

Les mer

Årabrot med hud og hår

Av , 19. September 2014. Postet i Pyro, video

Årabrot har utviklet seg til å bli en stor favoritt i Pyro. Forferdelig nok fikk vokalist Kjetil kreft nylig, men det står etter rapportene bra til der borte i Sverige hvor han bor sammen med Karin Park. Heldigvis. Årabrot serverer oss nå et nytt mini-album kalt I Modi, og første låt viser at sykdom og motgang ikke biter på den kunstneriske appetitten. Nok en gang mesterlig fra Årabrot. Mye hud (og hår) i videoen.

Krigsmetal

Av , 19. September 2014. Postet i Pyro, video

Små-svarte og amerikanske Krieg slapp nyss albumet Transient og dermed har det også dukket opp en forvirrende video til låten Ruin Our Lives.

The Haunted i ny og god stim

Av , 18. September 2014. Postet i Pyro, video

Et album jeg egentlig ikke hadde store forventninger til, og som i tillegg kom ganske plutselig (siden jeg tydeligvis ikke følger med..) var den nye The Haunted-platen Exit Wounds. Men det kan være greit å ikke ha forventninger, for svenskene overbeviser med sin siste utgivelse. Hvertfall meg som ikke har vært noen fan tidligere. Video til låten Eye Of The Storm har de også fått laget.

Great-Britain-Flag-great-britain-13511739-1920-1200
Storbritannia kan visst bli splittet i dag, men vi feirer uansett øyrikets melodiske rocketradisjon. Her er 6 nye fengende og melodiske rockelåter fra øyriket.
Les mer

Humor og moshing

Av , 18. September 2014. Postet i Pyro, video

Iron Reagan med medlemmer fra Darkest Hour og Municipal Waste gjør Portland i videoen til Miserable Failure. Verket er hentet fra debuten The Tyranny of Will som er ute nå snart. Herlig crossover.

To djevler blir Bellum

Av , 18. September 2014. Postet i Pyro, video

To av karene som var med på å danne Devil Driver er nå klar med bandet Bellum som album-debuterer i november. Tittelkuttet har allerede fått video. Knallharde greier.

Meshuggah live

Av , 17. September 2014. Postet i Pyro, video

I slutten av september slipper Meshuggah live-dvd satt sammen av konsertopptak i USA og Europa på forrige tur. Utgivelsen har fått navnet The Ophidian Trek, og en smak av det hele får du via videoen til Do Not Look Down.

Jøsses

Av , 17. September 2014. Postet i Pyro, video

Plateselskapet Relapse pleier å slippe mye rart, og det gjør de når The Mother of Virtues som er Pyrrhons nye album dukker opp. For forvirrende for en type som meg…

Spilleliste Pyro # 624

Av , 16. September 2014. Postet i Pyro, Spilleliste

InFlames-2012-Christian_Misje_dsc7083-8214

(In Flames, foto: Christian Misje)

Anders fra In Flames plukket favoritter og vi intervjuet Sabaton. Her er hele spillelisten og så kan du som vanlig høre alt i reprise via Nrk radiospiller.

Les mer