Pyro 2002-2015

20
Skrevet av:
Publisert 12:00 12 June, 2015

IMG_5164

7. juli sendes Pyro-program nummer 666. Det blir også vår siste sending.

Tirsdag 7. juli blir siste mulighet til å høre radioprogrammet Pyro. Nrk P3 har bestemt seg for at de ikke vil ha mer av rockevåset vårt, og det skjønner vi godt. Ikke bare er vi for gamle for ungdomskanalen vi en gang sognet til, vi har også holdt på med dette i nesten 13 år. 13 år!

Ganske vilt når vi tenker tilbake på den spede starten i september 2002, da vi trodde at vi kanskje skulle holde på med dette i toppen et par år. Det ble altså nesten 13, og vi kan ikke tenke oss en bedre timing enn å kaste inn håndkledet og rusle backstage etter sending nummer 666. Til og med på den offisielle King Diamond-dagen 7/7. Det blir nok litt vemodig, men aller mest kommer det til å bli en feiring av programmet vårt.

Vi ønsker på forhånd å takke dere som har hørt på alle disse årene, alle bandene vi har spilt og intervjuet, alle gjestene vi har hatt, og NRK P3 som holdt ut lenge med oss. Et kjapt cirkaregnestykke forteller oss at 666 sendinger blir over 13.000 låter på riksdekkende radio, fra Iron Maiden og Gallows til Inculter og Backstreet Girls. 13.000 sanger bundet sammen av to karer som babler om heavy. Vi er ganske stolte av det, det må vi innrømme.

Vi lover full pinne i de fire siste sendingene, men fra og med onsdag 8. juli er Pyro historie, og det vil ikke bli noen aktivitet på denne nettsiden eller via Twitter og Facebook. Vi tar også ned Pyros streamkanal på P3-appen. Asbjørn blir å finne rundt i alskens medier fremover (som vanlig) mens Totto fortsetter med Stjernepose på Nrk P13 der han spiller rock og annen god musikk alle hverdager fra 9 til 11.

Takk for oppmerksomheten.

Totto og Asbjørn

Tags: ,

Del "Pyro 2002-2015"
 • Dette var trist 🙁

 • Pål S

  Det var veldig trist å høre. takk for mye bra musikk og lykke til videre!

 • AtlasRedux

  For svarte fanken, dette er andre gang dere gjør en drastisk endring som ødelegger metal og rock-tilbudet vårt. Var utrolig trist at Tinitus ble lagt ned. Så blir helt tomt nå? Tragisk. Mer er det ikke marked for det, så er det ikke. Utrolig trist.

 • Pål Harald Eliassen

  Bredere profil, nei takk !!

 • Djens

  Trist nyhet. Takk for mange år med god musikk og lykke til videre!

 • kjellepelle

  Fryktelig trist.

 • RobertoOoO

  Dette var triste nyheter syns jeg. Er lite jeg hører på radio men Pyro har jeg alltid prøvd å fått med meg. Har blitt ganske rund i musikk smaken men syns det var knall med et program som fokuserte kun på metal og rock og ikke minst syns jeg dere begge var flinke og gøyale å høre på! Mener å ha lest at P3 ville satse på et program med større bredde altså ikke bare rock etc.. Mitt spørsmål er da..Har de ikke dette både i form av Ruben og Urørt? Uansett takk for masse knall radio og ikke minst for å ha introdusert en mengde band jeg mest sannsynlig alle ville opdaget uten Pyro! Skåler for dere ikveld:)

  Robert,Tårnåsen

 • Jonny Bjerke

  Dette er var triste nyheter. Håpet at Pyros nettkanal ville finne veien til Dab men den gang ei, den blir også lagt ned.

 • Marius Karlsen

  Dette var gode nyheter !! værre musikk enn de sjangerene dere spiller finnes nesten ikke !!

  • tottonrk

   Verre. Ikke værre. Ikke mellomrom mellom skrift og utropstegn. Stor bokstav etter utropstegn. Om du skal være stilig på internet er det en fordel å skrive korrekt.

   • Karsten S. Berg

    Det er oppdaget sterk korrelasjon mellom å like metal og ha gode akademiske evner. Statistikken endret seg ikke særlig der altså.
    Tusen takk for Pyro, det er flott å skrense inn på 666 m/
    Jeg sender klagebrev til sjefene dine og forlanger et nytt program med smart og grammatisk korrekt metal-babbel!

 • Raumvin

  Er dette kødd som sist gang dere annonserte nedleggelse?

  • tottonrk

   Har vi tullet med slikt tidligere? Uansett ikke tull nå. Det er jo ikke opp til oss. P3-ledelsen bestemmer.

   • Raumvin

    Jepp, 1. april 2011. Men det er bare tragisk at P3-ledelsen vil legge dere ned. Dere kan jo kjøre 2 spann med Radio Rock på P1 fredager?

    • tottonrk

     1. april. Så visst…. Det hadde jeg glemt. Vi egner oss nok ikke på P1, så vi lar Pyro gå i graven nå. Men ikke umulig at vi sammen, eller med annen besetning, dukker opp i lignende radioprogram senere.

 • JonVale

  Pokker altså… Hvorfor legge ned noe som fungere så bra!

 • Tarjei

  Har fulgt dere i samtlige 13 år. Utrolig trist å høre. Har opppdaget ganske mange band gjennom dere og frykter at spessielt de Norske bandene får en mindre kanal å markedsføre seg. Lastfm og Spotify discover etc. klarer ikke å slå dere på Norsk. La oss håpe på et alternativ.

 • Thor Egil

  Legge ned Strømmekanalen også, hvorfor det? Dette er da et program som hadde passet ypperlig på P13, kan Espen Toresen Etc, så kan dere 🙂

 • Arne Berge

  Det er litt rart at NRK legger ned alt som er bra, når Spotify samtidig rapporterer at det høres mer på metal enn den fæle popen

 • Jørn Solbakken

  Trist trist trist! Dere har laget et fantastisk program Asbjørn og Totto. Takk for alle gode musikktips. Jeg forstår ikke avgjørelsen med å legge ned Pyro. Ihvertfall ikke nå som NRK P13 også er kommet, og man har DAB der det er plass til veldig mye innhold av alt mulig slag. Da burde man fortsette å sette av plass til beskjedne 2 timer rock og metall i uken. Ihvertfall all den tid andre smale musikksjangere jeg ikke visste fantes har dedikerte sendinger på P13! Stonerjazz er jo mainstream i forhold til mye av det. m/