Altfor mye majones på rekesmørbrød.

27
Skrevet av:
Publisert 12:06 18 november, 2008

For en liten halvtime siden spiste jeg lunsj i byssa. Til min store overraskelse var det for første gang på lenge ferske reker på hvitt brød. En av mine favoritter. Dessverre var den overlesset med lettmajones og jeg hadde en stri tørn med å skrape samtlige reker rene.

Overflødig lettmajones fra et enkelt smørbrød, og fortsatt er det masse igjen på skiva.

Overflødig lettmajones fra et enkelt smørbrød, og fortsatt var det masse igjen på skiva.

Tags: , , , , , , ,

Del "Altfor mye majones på rekesmørbrød."
  • Er det tidenes første agurknyhet her på nrk.no/rr?

  • Tror det er ganske mange som kjenner seg igjen i dette Bjarne.

  • Espen

    utrolig irriterende når noe så godt som rekesmørbrød blir ødelagt med lett majo i absurde mengder.

  • Ikkesant, dessuten er fedme et stort samfunnsproblem, i det minste et stort NRK problem. Anoreksi er ikke så utbredt her faktisk, selv om det jobber mange unge kvinner i NRK.

  • Torskeøystein

    Ja, dette var ikke bra. Byssa må få seg en oppstrammer Toremainn!

  • Hvis dette er et vanlig fenomen er det vel ikke en nyhet?
    Jeg bare pirker altså.

  • Mr. T

    Full sympati, 110!
    Det er stort sett ingenting som er mer irriterende enn overflod av majones. Majones er best i små mengder (som endel andre ting her i livet).

  • Kim

    Tror det brødrene Sagen her mener er at de lever ganske allminnelige liv, og at tilogmed selveste teknikern i Årets Radionavn får for mye lettmajo på skiva. Men håper de bytter til fullversjonen av majo snart, for det lettgreiene er noe sabla tull.

  • Jon-A

    Godt at noen tar tak i slike problemer. Også overdreven bruk av remulade på f eks roastbeefbaguette kan være heslig.

  • Tor Åge B. Eikerapen

    Etter min mening er det ikke mengden majones som her er problemet, men tyoen. Lettmajones bør kun brukes på McFeast, slik som det gjøres på McDonalds. Ekte majones derimot kan man aldri få nok av. Alt smaker bedre med majones, det samme gjelder bacon. Dette var mine ord for dagen.

  • Tor Åge B. Eikerapen

    Som pianisten Trond Tellefsen fra Stavanger sa om kyllingskinn; «Det er jo fettet som gir den gode smaken…». Kunne ikke sagt det bedre selv.

  • Tysklektoren

    Jeg tror du har fått nok majones for en stund, Tor Åge. Hilsen sambygding.

  • Sol

    Jeg syns faktisk lettmajo kan være bedre! Dessuten har mengde sværtmeget mye å si. Faktisk alt, nesten. For min del. Hvis man må spørre seg selv om det er majo med brød, eller brød med majo, man spiser, er det et farsignal – hvis noen skulle lure på det. Jeg kan også legge til at rekesmørbrød er veldig godt.

  • Sol

    Når får vi forresten oppdatert snackslista?

  • Janos Bananos

    Det er tilfeldigvis ikke en bergenser som har laget dette rekesmørbrødet? De aller fleste bergensere jeg kjenner elsker majones. Dette er selvfølgelig en personlig oppfattelse, og trenger nødvendligvis ikke ha rot i virkeligheten.

  • Dan A

    Ja, Bjarne, du pirker noe helt unødvendig. Men man skulle tro at også denne nettsiden er ment for lettbeint og hyggelig underholdning – og det sørger Toris, Steinis og Bjartis for.

    Lett majo smaker surt.

  • Aleksander

    FEGIS!
    Hvor lærte du å spise majjo?

  • Mr. T

    Tore, dette virker på meg som en verdifull kilde til inspirasjon for neste singer/songwriter.
    Tips: Bruk din overflod av majones som ett bilde på I-lands generelle overflod. Det at du ikke spiser sitronen din kan nok også, med litt kreativ teft, brukes i sangen.

    Tykke lil! 🙂

  • Nora

    Bjarne: dette er ikke tv2 nyhetene. Du har misforstått.

  • Ingen dårlig idé Mr. T. Majones er et veldig sterkt bilde på fedme. Remulade likeså, men remulade er liksom et biprodukt til majones, folk kjenner seg ikke så godt igjen i remulade. Jeg ville aldri brukt remulade i en standup på for eksempel Latter på Aker Brygge. Er likevel enig i at det er like irriterende å få for mye remulade på roastbiffsmørbrød, men ikke like irriterende som å få endestykke av sylteagurken!? Noen som kjenner seg igjen?

  • tits.

    Jeg trodde det var det hvite brødet som var allment oppfattet som fedmesynderen?

  • Sol

    I mitt sylteagurk-glass ligger alltid endebitene igjen til slutt, av flere grunner: 1. de er små. 2. de har en hard, småekkel stilkbit i seg.

  • Mr. T

    «Hva skjer med remulade a? Syntes det er for mye remulade jeg!» For meg hørtes ikke dette ut som noe Elina hadde booket. Men for all del.

    Måtte det være remulade eller majones er det alltid ille med for mye tilbør inntil maten.

    Adjøss!

  • Sol

    Faen ass, sorry.. Jævlig kjipt å høre at du hadde en vond opplevelse med majones. Dritt, ass.

  • Sarkasme, ungdommens mentale kringvern. Elina gir vel blaffen i om man har gode eller dårlige poenger, om det handler om majones eller sylteagurk. Hun har et foretak hun skal holde flytende, og så lenge showet selger er Elina fornøyd. Jeg tror det kunne ha funka på et riktig publikum.

  • tits.

    Riktig publikum her er nok kvinnelige utdrikningslag, gjerne 40+. Akkurat litt for fulle og med solskadet hud i dype utringninger.

  • Joffe69

    Man bruker vell ikke lett majo på rekesmørbrød gjør man vel.