Tacoloff-oppgjør i P3-huset

68
Skrevet av:
Publisert 13:53 25 juni, 2009

Onsdag kveld fikk P3-huset på Hovefestivalen besøk av to forbanna tacoloff-bakere, etter massiv negativ omtale av tacoloff i RRs sendinger fra Hove.

Under sine sendinger fra Hovefestivalen har Radioresepsjonen gitt matretten tacoloff, fra en av bodene på festivalområdet, hard medfart. Det resulterte i at innehaverne av boden avla et lite hyggelig besøk i huset hvor NRK P3s folk bor under festivalen.

– Klokka var blitt godt over midnatt da to sinte loffbakere dukket opp hos oss. De mente at P3 og NRK hadde ødelagt for salget av tacoloff på festivalen, og at vi måtte sende ut en lydmelding fra alle scenene på Hovefestivalen hvor vi beklagde omtalen. Hvis ikke skulle de saksøke oss. Temperaturen var høy og det var utrivelig, forteller Kristoffer Arnesen, som er prosjektleder for P3s festivalsommer.

– Ikke særlig godt

Hendelsen har utløp i RRs sending mandag:

– Jeg tenkte, taco er alltid godt. Men i boden hadde de ikke vanlig taco, de hadde noe som het tacoloff. Tacoloff med potetmos med baconbiter. Det var økologisk, men ikke særlig godt, uttalte Steinar Sagen da han oppsummerte sine siste 24 timer i Radioresepsjonens show mandag.

Onsdag tok han igjen opp tacoloff-tråden.

– Nå har jeg dårlig samvittighet. Jeg hører nemlig at han som lager tacoloff er i ferd med å bli ruinert. Så nå må jeg si at jeg tror tacoloffen har blitt bedre. Jeg vil ikke anbefale den, men den er nok ikke like jævlig nå som da jeg spiste den, sa Steinar i går.

Frustrerte bakere

Sviktende salg av tacoloff utover onsdagsnatta satte sinnene i kok hos Svein Arve og Nina Haugland fra Bekkerein Gårdsmat, som driver tex mex-boden på Hove.

– Vi ble etterhvert utsolgt for de andre produktene våre, og da vi spurte kundene om de ville ha tacoloff i stedet, bare snudde de. De hadde jo hørt av Radioresepsjonen at tacoloff smakte vondt. Vi bestemte oss for å avlegge en visitt, og da vi ankom P3-huset fikk diskusjonen etterhverten høy temperatur. Vi tok vel litt vel hardt i, og kunne nok moderert oss noe, sier Nina og Stein Arve i dag.

Nina og Stein Arve opplyser at de har 6000 tacoloff til overs ved begynnelsen av festivalens siste dag. Totalt hadde de laget 10000 tacoloff før Hove.

Vil forsvare ytringsfriheten

Steinar Sagen sier i dag at han er lei seg dersom tacoloff-salget svikter, men at han ikke føler seg skyldig.

– Jeg er journalist, og journalister omtaler produkter. Det er rutine i Radioresepsjonen at vi snakker om hva vi har gjort de siste 24 timene, og når jeg spiser dårlig mat, opplyser jeg lytterne om det. Å forsøke å kneble den frie pressen på måten som tacolofferne gjorde i går, synes jeg er en skam.

Steinar sier han er glad han ikke var tilstede under tumultene i P3-huset.

– Dersom jeg hadde vært i huset, hadde det nok blitt stygt. Kokkene var jo klare til å angripe meg med tacoloff, og jeg var såpass nærme huset at jeg hørte bråket.

Tags: , , , , ,

Del "Tacoloff-oppgjør i P3-huset"
 • iPodOda

  Jeg håper alt dette bare er kødd, og at det ikke finnes et snev av seriøsitet fra noens side i denne saken. Det er jo BARE gøy!! Det er jo ikke en sak i det hele tatt.. og iallefall ikke en som skal diskuteres med tyngde. Lenge leve lettbeintheten

 • schmoobie

  ahhh the draaama

 • fresh

  Nå smakte jeg bare taco-loff èn gang under hove, men mener bestemt at det ikke var potetmos og bacon i loffen, men derimot ost og kjøttdeig, som for faen ikke var kjøttdeig, men noe økologisk farsefaenskap som smakte helt rævva. Loffen ble og smaktstestet før jeg hørte hva steinar hadde å si om saken og jeg kvalitetsknipser og trampestempler steinars utsagn om taco-loffen.
  Tex-mex boden solgte for øvrig også potetmos og bacon i beger, så er vel sannsynligvis derfra steinar hentet ingrediensene ubevisst. Den smakte uansett slett ikke så verst og var i tillegg hakket rimeligere enn taco-loffen.
  takk takk.

 • jo9

  loff.. hehe

 • Laco Toff

  65,- kroner…. BILLIG!?

  Det sier litt om hvor dyrt det har blitt å kjøpe mat i Norge… og spesielt på festivaler og andre arrangementer hvor man ikke har noe valg.

  Jævla hyenere!!!

 • Kristian

  Laco Toff. Min humor. Haha

 • Kjersti

  sekstifem kroner for ein loff med litt ekkel kjøttdeig som ikkje smakte taco, og litt smelta ost oppå, var virkelig ikkje verdt prisen. 30 kr hadde vært bedre pris på det fæle greiene der.
  Skjønner godt at folk lot vær å kjøpe tacoloff, når de heller kunne få nachos i samme bod! Syns det var godt, eg. Samme prisen òg! 😛

  Syns ikkje NRK sku ha lagt ut ei krone på de tacoloff-folkene. Var jo festivalgjengerne sin avgjørelse å la vær å kjøpe tacoloff, ikkje Steinar sin!

 • 1

  Men i svarte måkesa*an. Hva har skjedd med resten av de opprinnelige gledesfyldte, hengivne og støttende RR-lytterne som pleide å skape god stemning her i bloggen til Steinar? Helt plutselig kommer det i denne saken inn en gedigen pungsekk med hissige, surkjeftede og forknytte debbatanter som i tilleg til å spy om seg med dritt, også presterer å sette seg selv på pedestall å faktisk _krittisere_ bollekongen fordi han nevnte maten på Hove!(!) Hvor i feite forp*lte knehase har dere sure kvegunger vert de siste årene, når dere ikke en gang har fått med dere hvordan RR, denne bloggen, og ikke minst vi RR-fans opererer? Dere minne jo ikke rent lite om Mira Craig selv, etter sexylubb-hysteriet. Nei Steinar har gjort alt rett her, vi lever ikke i legoland og her i virkeligheten regjerer ikke kardemommeloven andre steder enn i kardemommeby i Kristiansand og her innenfor domenet «nrkp3.no/radioresepsjonen.»

  Dette er tross alt en blogg.. (jada Steinar..) for RR, og RRs lyttere/blodfans, og følgelig støtter vi steinar. Er du uenig finner du det røde krysset øverst til høyre.

  «Har du ros, si det til RR, har du piss og surmagethet så se til å GTFO*»

  Når det er sagt er det selvsagt synd at salget gikk dårlig for eierne av tacoloff-boden. Hvorvidt det skylles omtalen til RR eller ryktet innad på festivalen er usikkert men det er rimelig å annta at den ærlige og i dette tilfellet negative omtalen kan ha svekket salget noe. Når alt kommer til alt var det å omtale tacoloffen et valg Steinar tok i kraft av egen person, antakelivis vel vitende om at det kunne få konsekvenser for eierne av boden. Men det er da et anliggende mellom eierne av boden og Steinar/RR og strengt talt ingen andre. Jeg lurer derfor på hvem det egentlig er som sympatierer såpass sterkt med eierne av boden at de er villige til å gå på tvers av både ytringsfrihet og gutta i RR om de ikke står i ledtog med bodeierne selv!? For en RR-fan ville vel ærlig talt ikke bry deg nevneverdig nok om salget av noen tacoloffer til å ta helomvending mot sine helter?

  *GTFO, forkortelse for den engelske frasen «get the fuck out», ofte gjengitt på norsk som «se til å dra deg på hue og ræva ut her i fra».

 • randipandi

  lol!! Go RR! Jeg kommer til å savne RR i sommer!!! God ferie alle mann

 • Katrine :)

  1..Trampeknips og kvalitetstempel til deg!!

 • Egil Datasupport

  1
  «..Er du uenig finner du det røde krysset øverst til høyre…»

  På Mac er det røde krysset oppe til VENSTRE…vi er få, men slutt å overse oss!!!!

 • 2

  Egil Datasupport: Du husker vel hva Egil Datasupport selv har sagt om hva han synes om Mac. 8)

  Forøvrig typisk mac, skal alltid gjøre ting så annerledes bare for å være annerledes. Hadde apple annonsert at de fra nå av skulle flytte krysset over til høyre hjørne ville det vært nok til at de høstet stående applaus fra alle mac fanboys.. 8)

  Your average mac konferanse:
  «Se, vi lanserer nye mac med 20% bedre ytelse og 5% lavere vekt.» Vi har tilogmed redusert prisen fra svindleraktig dyrt til noe som fortsatt er svindleraktig dyrt. Løp å kjøp! *Trampeklapp og jubel fra alle opmøtte journalister*

 • Egil Datasupport

  2
  Hadde Apple laget et nummer ut av krysset i venstre hjørne, hadde de andre kommet etter 🙂 Sånn er det bare…
  Eller som vår venn DVD-Jon nettopp sa det: «…Jeg ser veldig opp til det Steve Jobs har klart å utrette, altså. Apple i dag, sammenliknet med konkurrentene, det er ufattelig hvor langt foran de er…»

  God sommer 🙂

 • Egil Datasupport

  …of topic…innrømmer det ROFL

 • Armhammer

  hrpf

 • Pingback: p3.no » – Det er for langt til å være et kjønnshår()

 • Pingback: p3.no » VIDEO: Niklas og Ronny tester Hove-maten med CLMD()

 • Pingback: p3.no » Er Hove-maten god nok for franske ganer?()