Spill video

Trekant sesong 2 episode 1

68

Publisert 21:30 9 november, 2011

Kjenner du dine sex-sanser? Denne første uken skal Even (20), Johanna (21) og Benjamin (20) lære at god sex er mye mer enn selve penetreringen. Benjamin drar på et flaut klinekurs, Johanna skal lære om seksuell selvtillit via burlesquedans og Even finner erogene soner både på to nakne modeller og på kroppene til de andre deltakerne. Sesong 2. (1:7)

Deltakernes dagbøker: Johanna | Even | Benjamin
Lærte du noe i episode 1? Ta quizen her!
Se: Episode 1 | 2 | 3 | 4

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Trekant sesong 2 episode 1"
 • Pingback: Trekant » Deltakerne svarte publikum()

 • syns årets utgåva av programmet var skuffande! likte vertfall ikkje den «homofile» delen, det var berre ekkelt. 

  • Akkurat derfor vi trenger den delen!! Sånn at alle kan åpne de trange øynene sine og se at det er helt normalt!!

   • er det heilt normalt å vere homofil?

    • Pedro

     Hvis det er normalt å være homofil,  er det utrolig mange unormale avvikere.  De som er hetrofil..

     • Kim

      Det er selvfølgelig ikke unormalt å være heterofil! Størstedelen av befolkningen er jo primært heterofile. Men det betyr selvfølgelig ikke at det er unormalt å være homofil. Det er helt «normalt» at en viss andel av oss først og fremst tenner på folk av samme kjønn som oss selv. Begge deler er innenfor den normale variasjon!

      Noe helt annet er hvor uinteressant det egentlig er, om det er normalt eller ikke. Betyr det noe? Hverken normalt eller unormalt er jo nødvendigvis negativt (eller positivt for den saks skyld…). Og hvem er vel egentlig helt normale, hva nå enn det er… ?

     • var det eg prøvde å få fram!

      • Verden er ikke svart og hvit. Det er ikke sånn at fordi en ting er normal så utelukker det alt annet. Det er normalt å ha brunt hår, men også normalt å være blond. Det er normalt å være hetro, men også normalt å være homofil eller bifil. 

       Forøvrig, når ble det slik at en ting er feil bare fordi det ikke er «normalt». For en kjedelig verden der alt må tilpasse seg standaren for å bli godtatt…

     • Øyvind W.

      Hvis det er normalt å være blond, er det utrolig mange unormale avvikere. De som er mørke i håret..

     • Geir

      Homofili er oppdaget paa over 400 forskjellige livsarter her paa jorden, men det er kunn 1 hvor man har funnet symptomer paa homofobi. Hvem er det som er unormal naa?

    • Madox

     Det e no mer normalt en å være skada i hode!

    • For deg er det kanskje unormalt at noen er homofile, for dem er det unormalt at du ikke er. 

     Og ja, homofili har alltid eksistert, så på tide at folk respekterer det! 

    • «According to Durex Global Sex Survey for 2003, 12% of Norwegian respondents have had homosexual sex» – wikipedia. Det er litt mer en 1 av 10, så jeg vil kalle det ganske normalt ja.

     Og ja, jeg er klar over at man ikke er nødt til å være homofil for å ha sex med samme kjønn, men i de fleste tilfeller vil en hvis mengde fysisk tiltrekkning være tilstede, og jeg mener at det å være bisexuel ofte oversees, og burde i dette tilfellet tas med i spørsmålet, ettersom jeg tviler på at de homofobe skiller stort på de som av og til er med samme kjønn og de som utelukkende er det.

  • Anonym

   «Homsedelen» var best!

  • kjerstisøtnos

   du er skuffende som sier slike ting 🙂

  • Solveigmujkic

   synes du kan holde dine balkanske synspunkter for deg selv, dette er ikke Balkan. Skjerp deg! Mennesker er mennesker uansett hvilken legning de har, det er bare i sånn «fortapte» land som Bosnia, Kroatia, Serbia, Irak osv at dette ikke er akseptabelt. 
   Tenk hvor lenge homofile har kjempet for sine rettigheter, tenk at de har kjempet for retten til å kunne vise sin kjærlighet. 
   Synes at flere homofile burde ut i media, slik at dere ignorante mennesker kan se hvordan de er, at de er akkurat som oss. 
   Grunnen til at jeg bruker Balkan som eksempel er at mine foreldre selv er fra Bosnia, men de har utviklet seg og syntes at alle skal ha like rettigheter og at å være homofil ikke er noe skam. Synes du også skal begynne å utvikle sosiale antenner

   • Anonym

    ok «Bosnia, Kroatia, Serbia, IRAK»??? Wow, for en sammenligning. Også dette «de har utviklet seg og synes at alle skal ha like rettigheter osv» får jo alle på Balkan til å virke steindumme og trangsynte. Skjerpings !

 • kjerstisøtnos

  Dette blir spennende ! Fulgte med i sesong 1 og gleder meg til å følge med denne sesongen også 😀 veldig fint å se at man har med homofile!!

  • anonym

   dem skola itj ha gjort d nei

 • Ragnar Horpestad

  Det går ikkje ann å vise slikt på fjernsynet. Umotbydele homoprogram med menn som kliner, fusj! Sjønner ikkje at menn kan klå på ein aen på det viset. Seksualitet er noko mellom mann og kvinne, hann og ho. Synes budskapet frå bibelen om at seksualitet bare etter ekteskap og mellom mann og kvinne ikkje kommer frem til undommen.

  • Kristian

   Er helt enig måtte skru av fjernsyn når homsen skulle til å kline med en mann, er jo strikk i strid med sundagskole opplæringen vi hadde som barn. 

  • Jonarnehalvorsen

   du kødder?

  • Tobi

   Så morsom at du skriver umotbydelig, og ikke synes det er motbydelig. En freudiansk glipp ?

  • Når hadde presten preken om toleranse ovenfor sine medmennesker sist? Tror kanskje det er på tide med en liten oppfriskning.

   PS : Be ham om å snakke litt om hva bibelen sier om å dømme andre mennesker og hvem bibelen sier har rett til å gjøre det også. Det skorter litt der også.

  • Malin

   Har du virkelig et problem`?
   Det har blitt normalt og burde hele tiden ha vært normalt og være homofil !
   Kom det til dette århundre mann !
   Hadde du turt og sagt dette i trynet på mange ande homofile? Det er jeg ganske sikker på,det er veldig enkelt og være tøff over nettet vettduu 😉

   Benjamin,hvis du ser dette, og alt det andre drittet andre skriver,hev deg over det !
   Det er respekt fra deg ! STÅ PÅ !   

  • Anonyyyym

   Nå har du gått for langt. det å være homo er ikke noe man kan bestemme selv, og det er faktisk helt vanlig i Norge. 

  • Rebekka

   Nå er det slik at det å bruke bibelen som argument her er et ganske dårlig argument, fordi Bibelen er ikke enig med seg selv en gang. Det er på tide at vi slutter å søke svar i en eldgammel bok og heller begynner å se rundt oss og finne svar selv. Det at folk reagerer på homofile og begynner å tråkke på dem og sjikanere dem er noe jeg aldri har forstått. Hvorfor bryr du deg om hvilket kjønn en person liker? Så lenge det ikke påvirker deg direkte ser jeg ingen annen grunn enn en dårlig personlighet

  • Skulle likt å visst hva du synes om to kvinner som har det gøy sammen. Om du er som alle mine kompiser (ja har fremdeles ikke møtt noen som ikke synes det er litt pirrende i hvert fall) så er du glad for homofili du også. Så godtar man lesber skal man godta homser også.

  • Hejje

   Homoseksualitet er påvist i mer enn 1500 dyrearter og er helt naturlig. Tror du må lese litt mindre i bibelen og litt flere biologiske faktabøker.

  • Kim

   Velger å ta dette som et humoristisk innslag. Det kan umulig være seriøst ment. At du ikke skjønner «at menn kan klå på ein aen på det viset» må være det mest komisk usaklige argument jeg har lest på en god stund. Jeg skjønner ikke at folk orker å bo i småbyer i utkant-Norge, men jeg svinger meg ikke op til å påstå at det er no galt med det, eller at vi ikke skal vise det på tv fordet!

 • Charlie_je

  nei veit dere hva.. Jeg blir rett og slett kvalm av dere som hetser homofile. De er mennesker de også, samme om du er hetro,bifil eller homofil, du skal ikke bli sett på som mindreverdig bare pga det. At voksne mennesker kan si slike ting, trodde de ante bedre enn å dømme andre mennesker bare pga seksuellegning. Har selv mange nære venner som er hetrofile og homofile, de blir satt like høyt UANSETT. Tenk litt før dere slenger ting ut på nett, jeg er selv bare 16 år men føler meg likevel eldre i hodet enn de fleste voksne som kommenterer her. Dere skal få ha egne meninger, men tenk på hvor mange som tar seg nær av det dere velger å slenge ut. Tror ikke noen av dere kan sette dere selv inn i en situasjon der du forelsker deg i samme kjønn. Greit at i følge bibelen  har gud skapt det slik at menn og kvinner skal være sammen, men hallo, jeg trodde virkelig folk var i stand til å ha folkeskikk og oppføre seg .. Er selv kristen, men synes det er flott at mennesker tørr å være seg selv uansett legning! Så tenk litt over hva dere skriver, dere voksne skal faktisk bli sett opp til, så gå forann som et godt eksempel 🙂

  Og om det er så ille kan dere jo bare skru av tv’en?

  STÅ PÅ VIDRE! Bra noen endelig tørr å være seg selv på tv, uansett legning!

  • Tobi

   Takk Charlie_je.

   Jeg kan ikke forstå at slik sjikane av en gruppe mennesker tillates spredd i et slikt medium. Hadde det vært sjikane av andre grupper, ville det blitt fjernet og i noen tilfeller forfulgt.

 • Christine.

  personer som har noe imot programmet og/eller homofile… DRA DERE LANGT VEKK HERIFRA! det er ingen som tvinger dere til å se på dette. vi bor i et fritt land. og bare fordi noen tenner på personer med samme kjønn, betyr ikke at de er mindreverdige. hva man liker burde ikke ha noe å si. jeg liker hamburger, gjør det at jeg er mindre verdt enn de som ikke liker det? 

  • Henriette

   Tror egentlig ikke homofile er nødt for å være homofile. Det er vel ganske så oppskrytte greier. Kan ikke programmet heller informere om FAKTA at det er ganske logisk at viss man skal ha sex å få barn så må det være mellom mann og kvinne. Mangel på opplæring blandt unge fører til mer og mer missforståelser etter mitt syn. 

   • Maren_jacobsen

    henriette, har du trynt å slått hue eller er du synshemmet så du ikke er klar over hva du just skrev ? kan ikke du bare lage ditt eget program om disse faktaene dine heller om at det må en kvinne og mann til å få barn, klarte du foresten å finne det helt ut på egenhånd? har du bare sex når du skal ha barn, er det det du sier? for da hadde jeg hatt latterlig mange ! og missforståelser, skjønner ikke hvordan du klarer å snakke om mangel på opplæring blandt unge, slikt språk som du peser på med.

   • Tasty

    Så da skal ikke damer som er ferdig med overgangsalderen få lov til å ha sex, jeg mener hvis sex kun er til for forplaning? Hva med kvinner som ikke kan få barn? Homofili er ikke bare sex, jenter har sex med jenter uten å være lesbiske,
    homofili handler om kjærlighet. Bestemmer du hvem du skal elske? Og hvis
    du da skulle elske en av samme kjønn så skal du ikke få lov til å få
    utrykke denne kjærligheten på den mest naturlige måten som finnes?

    Jeg tror kommentarer som denne, viser hvor lite utdannet/opplært du er om emnet. Og jeg tror valget av en homofil programleder er gjort med vilje, nettopp for å opplære personer som deg!

   • Christine.

    sex er SÅ MYE MER enn bare forplantning. Klitoris er ikke til for annet enn nytelse. Dette er noe forskere har funnet ut. De har også funnet ut mye mer anngående sex, som at personer som har et godt sex liv lever bedre. Du har kanskje merket det allerede, men mennesker drives ikke av instinkt, vi drives også av følelser og ønsker og mye mye mer. Det er derfor vi lever i et samfunn som vi lever i idag. Og selv dyr som drives av mye som ligger til instinkter, så kan vi se at delfiner har sex med hverandre bare for nytelse, pingviner kan være homofile, altså de lever sammen og ruger på steiner, og det er helt naturlig, de er ikke psykisk syke pingviner. i tillegg er det enkelte aperaser som har sex med hverandre for å gjøre det godt igjen etter at de har kranglet. 

    jeg forstår at du er gammel, og jeg forstår at du kanskje ikke har klart å følge så mye med på samfunnsutviklingen heller. Det er nok vanskelig å finne seg til rette med nye beviser, men alle må det. aksepter det du også. tviler på at du bare har hatt sex for å få nye unger, du har nok kost deg litt du også!

   • Tror du virkelig homofile hadde gått gjennom så mye hat og vanskeligheter opp gjennom historien om det hadde vært så enkelt som å velge å bli tiltrukket av det motsatte kjønn? 

    Fakta: Om man skal ha sex og få barn må man være ne kvinne og en mann.Fakta: Om man har sex fordi det er gøy/deilig/man elsker noen betyr kjønn ingenting.
    Fakta: Mangel på opplæring blandt unge fører til mange misforståelser. Heldigvis har vi trekant som hjelper til å informere og lære opp.

   • Unnskyld meg, men det er den latterligste kommentaren jeg har lest her… Tror du virkelig enkelte personer VIL gå igjennom mobbing, diskriminering og misshandling om de heller bare kunne «velge» å være heterofile? 

    Jeg har opplevd så mye surr med forhold til gutter og skulle flere ganger ønske at jeg var lesbisk eller bifil. Bare for å kunne være sammen med en jente og få følelser for en jente som forstår meg, og skjønner meg. Og faktisk vet hva jeg snakker om når jeg klager over mensensmerter etc. Men vet du hva? Det går ikke, fordi jeg kan ikke bare «velge» å være noe annet en heterofil, siden det er det jeg er, uansett hvordan jeg vrir og vender på det og prøver ut diverse ting.

   • Hejje

    Så du tror homofile ikke vet at de ikke kan få barn? Homofili er helt naturlig og homoseksualitet er påvist hos 1500 dyrearter. Homofobi derimot, er bare funnet i én..

 • Bibelbeltet hyler seg hese så fort noen nevner sex. Det er jo så forferdelige greier. Slik ugudelig styggedom burde vært bannlyst for lenge siden. Tenk om noen fikk se en pupp eller pikk på TV. Verden slik vi kjenner den ville opphøre å eksistere, (enda) en ny dato for dommedag ville måtte opprettes slik alle som var så uheldige å få et lite glimt av den nevnte puppen eller pikken kan bli sendt rett til helvetet.

  Jeg gleder meg til programmet om BDSM. Da får kristenfolket virkelig vist hvor trangsynte og fordomsfulle de er.

  • Tasty

   Kjære Ingar.
   I dette innlegget er du minst like fordømmende mot folk fra «bibelbeltet» og kristne, som folk under her er mot homofile, for å ikke nevne generaliserende. Bibelbeltet er blitt et rimelig nedsettende begrep spør du meg, og jeg er fra det tjukketste «bibelbeltet». Folk her er like religiøse eller like lite religiøse som andre steder her i landet. Og jeg tror ikke det kun er kristne som reagerer på programmet, det er klart folk reagerer uansett religion eller kultur – det er jo et program om sex.

   Personlig digger jeg programmet, og har fulgt med på det siden det startet opp og det har vært et hyppig samtaleemne blandt mine venner fra sørlandet. Vi har til og med tatt det opp i forelesningen på UIA, og ja vi snakker om en HAUG med folk fra sørlandet som liker det. Det er kun et fåtall som ikke liker det og de fikk gjennomgå i diskusjonene vi hadde, og måtte forsvare sine meninger godt for at de skulle bli godtatt.

   Jeg gleder meg også til episoden om BDSM, og resten av episodene bare for å nevne det.

   • Takk, Tasty. Det var mer eller mindre den reaksjonen jeg håpet å få med innlegget. Ja, innlegget var generaliserende og fordømmende, men det var et forsøk på å hyle enda litt høyere enn de «værste» for å vise hvor tåpelig man fremstår når man ikke klarer å se verden utenfor sin egen lille boble 🙂

 • Maren

  han fyren hadde liten penis ;D

  • Maren_jacobsen

   shit så usakelig

 • Malin

  Fyfaen,er noen respekt løse mennesker under her ass !
  Det er helt normalt og være homofil,og det er bare unødvendig og respektløst og mangel på folkeskikk på noen under her !

 • Maren_jacobsen

  digger at di faktisk bruker «die antword – enter the ninja» som musikk. 

 • Pingback: Trekant » Oppdag kjønnet()

 • Jon Magnus

  Flott program, og nydelige mennesker. All ære til Benjamin som omfavnet oppgaven sin med mot. Dette programmet vil nok bli stående som en minepæl i historien og som et symbol på undertrykkelsens undergang. 

 • Sisi

  Noen her som vet hva sangen som starter på ca 00.26 heter? har hørt den ett par ganger, og melodien surrer i hodet, men klarer ikke huske teksten/hva den heter..

  Det ser ut til å bli en lærerik og spennende sesong i alle fall!

  • rex

   00:36 moves like jagger

 • Frida Johansen

  too drunk to fuck – nouvelle vague

 • Pingback: Trekant » Hvilke sexdrømmer har du?()

 • Hva heter sangen på 30:50?

 • Pingback: Trekant » – Det er fint og trygt()

 • Pingback: Trekant » Trekant sesong 2 episode 2()

 • Atlebhan

  hva heter sangen på 02:00? 😀

 • Sonny

  Hvorfor har ikke jeg lyd? 

  • Har du ikke lyd? Videoen spiller fint av på våre maskiner, har du fremdeles det samme problemet i dag?

 • Pingback: Trekant » Spilleliste: Trekant()

 • Pingback: Backstage Trekant | Sexologibloggen()

 • Anonymo

  Veldig modig gjort av Benjamin å kline med to gutter foran kamra. Er selv homo og kunna aldri gjort noe slikt.

 • Zane

  Fakta: Hittil er det dokumentert at homofili finnes i naturen i mer enn 500 arter. Homofobi derimot er kun observert i 1.

 • mark

  english subtitles aviable? or spanish?

 • Charlie_Je Thx

  Charlie_je jeg syns du har helt rett og hetse homofile eller bifile er bare idiotisk. Hva er farlig med og være homo eller bi det er en helt normal legning. Jeg er 17år og gutt, og selv er jeg bifil jeg fant det fort ut da jeg var 13år og sa det til noen av vennene mine, de tok det greit.

 • Kanskje

  neineinei! er det ikke mulig å se sesong 2 i utlandet?!?!?!

 • Amalie Susanne

  Hvorfor får jeg ikke sett noen av episodene i sesong 2?

 • Victoria

  Hvorfor kan man ikke se noen episoder fra sesong 2?