bursdag

P3 fyller 20 år. Send inn din hilsen her!

60 Responses to “Gratulér P3 med dagen!”

 1. Nikk1

  Forstår ikke helt hvordan 20 år har gått så fort! Men det er vel kanskje fordi tiden har fløyet med all den gode underholdningen på radio. 🙂 Elsker p3. Grattis og feir med måte!

  Reply
 2. Viggo Venn

  Gratulerer p3! Hvis du var en person ville jeg ligget med deg hver dag mellom 11 og 13 🙂

  Reply
 3. Kenneth Brun

  Gratulerer med 20 års jubileum. Har vært med dere alle årene. Og kommer til å fortsette hvis dere ikke forandrer profil totalt!

  Reply
 4. Tom André Gustavsen

  Gratuuuulerer med dagen mine bestevenner! Jeg har vært på motsatt side av radioapparatet de første 20 og håper jeg blir her 20 til ! Snakkes !

  Reply
 5. MisterSirLord

  Lykke til med jubileet!

  Min topp 5-liste av P3-programmer gjennom 20 år:
  5. Karate
  4. Herman
  3. Sexy
  2. XL (m/ Espen Thoresen)
  1. Radioresepsjonen

  Bobler: DJ Friendly, Are & Odin

  Reply
 6. Neo

  Det er trist å se hvordan kvaliteten på P3 har sunket drastisk de siste årene. RR, DJ Friendly og Filmpolitiet er vel det eneste som faktisk går an å høre på, hvor DJ Friendly er den eneste med musikk som fungerer.

  XL, Kyrre, Et Norge i Krig, Tazte Priv, Holger Nilsen Metode, Karate, Are og Odin, Irma 1000…DET var kvalitet. Det var radio på en tid hvor musikkvalget var bredere, bedre og mer variert, for ikke så snakke om programledere som fenget og innhold deretter.

  Etter at Bugge ble musikksjef har beklageligvis hele musikkbiten til P3 falt i dass. Han har totalt voldtatt alt som heter kvalitet og mangfold. Og de fleste programmene, rent bortsett fra de jeg nevner i første avsnitt, er blitt en smørje med idiothumor og mainstream. Ikke noe man husker, eller vil huske.

  P3, eller Petre som jeg fortsatt vil ha det til, mangler det som en gang var. Det er som om aldersgruppen P3 vil nå synker med hver eneste dag som går, A og B listene er noe listeoppgulp uten sjel og programlederne er snart på bunn.

  Det er hyggelig at vi feirer P3 nå, men jeg feirer PETRE slik de var, og ikke hva de er blitt. Jeg feirer PETRE for gledene jeg hadde, ikke kopiene vi har nå. Gratulerer med dagen!

  Reply
 7. Bjørn Wahl

  Gratulerer så med dagen, P3! God radio i 20 år er noe å skryte av.

  Reply
 8. Karianne Eriksen

  Gratulere med 20 år verdens beste radiokanal!! Gleder meg til 20 år til 🙂 KLEMZ OG KOZ

  Reply
 9. Annecha

  HURRRRRRAAAAA!!!!! Husker når dere starta, har vært knall og topp alle årene 😀 Til lykke og alt godt i de neste 20! xo

  Reply
 10. AnneDatasupport

  GRATTIS med 20 herlige år som ledende radiokanal !

  Håper på 20 fine år til, med mye bra musikk og morsomme sprell.
  Tenker ofte at jeg er ‘for gammel’ til å høre på P3, men jammen meg er dere den kanalen som passer meg best – selv om jeg er passert 50 år…P3 er bra, vettu.

  Hilsen nærmeste nabo (bor vegg i vegg med NRK på Tyholt)
  Anne Panne 🙂

  Reply
 11. Espen VP

  Hurra for P3! Jeg var 10 år da dere startet opp i 1993, og har vært med hele veien fram til 2013, via Albin, Ti i skuddet, Topp 20, Howard & HC, XL, Transit, Poprush ++++! Jeg har også vært innom både mP3 og mP3TV! 😀

  Reply
 12. Rune Johansen

  Gratulerer med de første 20! Jeg henger med, selv om jeg også har blitt 20 år “eldre” 🙂

  Reply
 13. Markus Alvegg Sanna

  Grattulerer med dagen P3, dere redder dagen min, Hver dag.! 😀 og tusen takk for det, Spesiell takk til RR og P3 morgen 😀

  Reply
 14. Terje Fredvik

  Hipp hipp! Hva er forresten premien for å huske at den første låta som blei spilt på p3 var «Peach» med Prince?

  Reply
 15. Nina Wiggen Skaret

  Ja jeg gratulerer dere gjerne, hvis dere gratulerer meg tilbake? Jeg blir nemlig 20 år jeg også! 😉 Gratulerer så mye P3. Kult å ha bursdag på samme dag som dere!

  Reply
 16. RiccardoNL

  Gratulerer med dagen, P3! Stor klem til alle som jobber i P3, fra nederland :).

  Reply
 17. nEivind

  1. Sexy
  2. Fk Fotball
  3. Bare Are
  4. XL
  5. Bare Are
  Boblere: Radioresepsjonen, Are og Odin, Tazte Priv og Filmpolitiet.

  Reply
 18. Desirée Lystad Hegsvold

  Gratulerer med dagen P3! 😀 Vært trofast lytter i over 15 år and still going strong! Selv om jeg er 35 nå og har vel strengt tatt beveget meg ut av deres målgruppe? 😉 I don’t care!! P3 FOREVER! 🙂 🙂 🙂 <3

  Reply
 19. Thor Husby

  Gratulerer med dagen. Takk for alle gode stunder i løpet av i overkant av ti år! Ser så absolutt fram til flere.

  Reply
 20. Flaks redder også liv

  Har vært P3 lytter i 20 år, og er etterhvert kommet langt utenfor fokusgruppen aldersmessig. Men hvor skal man ellers kunne høre ny musikk? Spesielt det P3 har gjort for å gjøre nye norske artister kjent er verdt å feire.
  Så får det bare være at jeg er blitt så gammel at radioresepsjonen irriterer mer enn underholder meg.
  Filmpolitiet, P3morgen, miksteip, pyro, lydverket, verdens rikeste land og hallo p3 er god underholdning. Savner Kaliber med Rune Nilsson, Irma 1000 og Are og Odin. Men tidene forandrer seg.
  Om jeg kan komme med et lite ønske for de neste 20 år må det være at P3 tør ta enda større sjangser musikalt og gjerne spiller musikk som utfordrer lytteren mer også i dagprogrammene en gang i blant.
  Gratulerer med 20 år!

  Reply
 21. Julie Falch Gullaksen

  Gratulerer så mye med dagen, P3!!!! Er det mulig å få en t-skjorte??!

  Reply
 22. Toffen Gunnufsen

  Gratulerer P3. Det har vært en sann fryd å jobbe med dere i alle disse årene. Kjør på for de neste 20! Gleder meg til fortsettelsen:) Mvh Toffen

  Reply
 23. Iver-Johan Johansen

  Gratulerer med dagen p3 har lyst på gammle program i reprise

  Reply
 24. Jan Robert Johnsen

  Gratulerer! For 20 år siden og noen dager, lagde jeg sendeskjema til P3 i internavvisa i NRK på en treg Mac og Pagemaker. Lange kvelder, men ble klar til dagen da godlyden kom ut av høttaleren – good times! – nå gleder jeg meg til P2 1/2 for oss som var i fokusgruppen den gangen…

  Reply
 25. Lise Småge Hunnes

  Hipp hipp! Takk for uforglemmelige radioøyeblikk med særlig RR, Irma1000, Karate, Are og Odin samt Herman. Dampskipsundervannsstyrkeprøvemaskinerikonstruksjonsvanskeligheter!

  Reply
 26. Hans Fredrik III

  Kjære p3. Jeg har blitt driti ut av Herman, hatt latterkrampe en hel time med Slottsveen, fått dilemmas løst av radioresepsjonen, og fått MYE bedre musikksmak av Harald Are Lund. Tør å ta feil, for det kan jo vokse blomster opp i bæsj:) lykke til videre

  Reply
 27. Stian Rolid

  Gratulerer med dagen, har hatt mange fine år med P3 keep up the good work 🙂

  Reply
 28. Truls Johnsen

  Gratulerer P3!
  Husker ennå godt den første sendingen deres fra toget, og åpningen fra Tyholt da jeg studerte i Trondheim. Flott kanal som har fått meg til å le så jeg nesten tisset på meg flere ganger! Vil særlig sende en takk til Herreavdelingen (årgang 1997) og Irma1000 før det!. Gale gale folk….. 🙂

  Reply
 29. Bjørn Ove Strand

  Herreavdelingen årgang -97. Den som døpte ungen sin etter navnet Ford Granada skulle få en Ford Granada. Tro om noen gjorde det og hvis så om de virkelig fikk en Ford Granada? Jeg gikk aktivt inn for å få laga en unge den tiden for jeg SKULLE ha den Granadan. Men så viste det seg at begge damen jeg hoppa på i den tida hadde sterilisert seg et par-tre år før. Da ble jeg så fortvila at jeg havna på fylla og mista jobben. Så oppdaga den ene dama den andre og det også helt naturlig gikk til helvete. Fy faen for ei tid altså. Men Herreavdelingen bla da også min beste psykolog. Så jeg overlevde dette også. Tusen takk til Herreavdelingen.

  Reply
 30. Ola Vikenes

  Howard og HC på radioen min – for en fredagslykke !! Dette har vært den beste radiouka på 20 år
  Gratulerer til alle dere flinke mennesker – både gamle og nye !

  Reply
 31. Rune Velsvik

  Hei! Gratulerer med 20 års dagen! Ja,ja! Så har tiden gått veldig fort i disse 20 årene!
  Så N.R.K. P.3 er utrolig kjempe bra radio kanalen!!!!
  Jeg ønsker N.R.K. P.3 så mye lykke til med kjempe knall gebursdagsfeiringen i dag & videre utover kvelden & natta for den slags skyld : )
  Står på P.3! Det er helt klart at vi klare 20 år til!
  Det var faktigst mye bedre før blant annet med Roxsreveyen,Mina programmet & mange flere kule programmet før!… De programmene savnes dypt. Men tider forandrer seg dessverre!
  Masse hilsen fra Rune i Bergen, Sandsli : )

  Reply
 32. june kamilla

  Gratulerer med 20 års jubileum i år 🙂 til dere alle som jobber i nrk p3 🙂

  Reply
 33. Erika Søfting

  Gratulerer med 20 år. Tenk hvor mange kultur/mediapersonligheter lille Norge hadde gått glipp av uten P3. En ekstra varm hilsen til damene som lagde Mamarazzi, NRK hadde vært fattigere, kjedeligere og mer testosteronstinkende uten dere.

  Reply

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>