Hør P3s nye DJ

DJ SoulShock har blitt godt mottatt som P3s nye lørdags-DJ. Her kan du høre hans første sending.

DJ Soulshock (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)
DJ Soulshock (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

DJ SoulShock har blitt godt mottatt som P3s nye lørdags-DJ. Her kan du høre hans første sending.

– Hiphop, soul, r’n’b, elektronika. Det blir mye urban musikk. Alt mellom himmel og hiphop, fortalte Yannick De Brito, aka DJ SoulShock i forkant av sin første P3-sending.

Hør DJ SoulShocks radiodebut her!

(Søk etter DJ SoulShock)

27-åringen har hatt lyst på sitt eget radioshow lenge.

– Jeg er veldig inspirert av DJ-showene til Trevor Nelson (BBC) og Funk Master Flex (Hot 97, NYC), så det blir gøy å komme i gang. Jeg gleder meg til å få vist frem all den bra musikken jeg liker, og håper at jeg kan tilføre lytterne musikk de ikke har hørt før, men finner ut at de digger.

Norges travleste DJ

DJ SoulShock omtales som Norges travleste DJ. Han har faste show på Oslos utesteder flere ganger i uka, og reiser mye rundt for å spille. Hovedsakelig i Sverige og Norge, men også ellers i Europa. Hans beste spilleopplevelse hadde han av alle steder i Latvia.

– Det var i fjor sommer, på en festival på en latvisk strand. Jeg spilte etter DJ-settet til Faithless, og det var sinnsykt mye folk. Latvierne kan virkelig å feste, de holdt ut fra åtte om kvelden til åtte-ni neste morra, og danset hele natta. Det var helt rått, jeg håper jeg får dratt tilbake dit i år.

Utmerket seg

I følge Håkon Moslet, sjef i NRK Ung, leverte DJ SoulShock den definitivt beste piloten da P3 søkte etter ny lørdags-DJ.

– SoulShock er en DJ med et stadig sterkere renome i klubb-Oslo. Han kombinerer en edgy teft for ny musikk med en veldig brei forståelse for musikk. Han er en teknisk svært dyktig, samtidig som han med sin søreuropeiske energi og sjarm representerer noe nytt på P3, sier han.

Aha-opplevelse

DJ SoulShock hadde egentlig ingen planer om å bli DJ. Under ungdomstida i Portugal brukte han alle pengene sine på musikk, og da han ble 18 og begynte å gå ut, skjønte han det.

Jeg så en bekjent av meg som er DJ spille på et utested, og skjønte at “shit, det der må jeg og gjøre”. Jeg gikk hjem på rommet mitt og øvde, og derfra var det ingen vei tilbake.

For sju år siden flyttet DJ SoulShock til Norge, og har bygget det meste av karrieren sin her. Han har faste show på Sikamikanico hver onsdag, på Lipp hver torsdag og på Rå med jevne mellomrom.

Favorittlåter

Her er noen av DJ Soulshocks favorittlåter:

  • Dizzie Rascal & Armand Van Helden – Bonkers
  • Henok Achido – Pusher
  • Missy Elliott Feat. Pharrell & Teeyana Taylor – Put It On Ya
  • Crookers – What Up Ya’ll
  • Clipse Feat. Kanye West – Kinda Like A Big Deal
  • Don Diablo – Work
  • Ms. Dynamite – Bad Gyal Kid
  • Kid Cudi – Superboo
  • Keri Hilson feat. Kanye West & Ne-Yo – Knock You Down
  • Laid Back Luke – Mo Money Mo Problems (remix)

Mer DJ Soulshock:
twitter

Myspace

Blogg: SupaFresh

DJ Soulshock på P3, lørdag 22 – 24.