I høst starter innspillingen av Joachim Triers siste film “Oslo, 31. August” Ved hjelp av unge nye skuespillere, og en frisk følelse av fransk nybølge, ble Triers forrige film Reprise en stor suksess. Nå er Trier på jakt etter nye talenter til sin nye film, et eksistensielt drama om et menneske som er i ferd med å gi opp.

Traileren fra Reprise

Lanfilmkonsulent Thomas Robsahm i Norsk filminstitutt sier følgende om filmen.
– Med denne filmen tar Joachim Trier oss med på en enkel og samtidig kompleks skildring av et menneske som er i ferd med å gi opp, men som kanskje finner en grunn for å leve videre likevel. Eller kanskje ikke. Med et lekent og svært bevisst filmspråk skildres et avgjørende døgn, som også kan oppleves som et helt liv.

Castingansvarlig Christian Rubeck leter etter flere typer skuespiillere til de mange rollene som skal besettes.
– Vi skal caste alle mulige slags roller, og trenger gutter og jenter i 20-års alderen, og kvinner og menn som er mellom 30 og 35 år.

Rubeck håper å kunne bruke ukjente fjes i mange av de store rollene i filmen.

Vi håper jo på å oppdage den nye Al Pachino og Meryl Streep, ler Rubeck. Noen av birollene er ganske store. Det er også mange roller i filmen, så vi vil gjerne caste amatører for å kanskje oppdage noen nye talenter, sier Rubeck.

Kan du tenke deg en rolle i Joachim Triers nye film? Søk her!

Siden innspillingen starter 31 august er det ikke lange tiden til rollene må være satt. De som eventuellt skulle passe for rollene blir da kalt inn til prøvespilling i Oslo i køpet av juni eller juli.