Jack Cunningham and Joe Bichard fra universitetet i Kingston har lagd denne avgangsfilmen som handler om oss og verdensrommet.

Den har et åttebits-utseende som absolutt ikke er dumt å se på, snarere tvert imot. Jeg våger påstå at jeg kunne tenkt meg å se MARS! i full-lengdes spillefilm. Jack og Joes klare farger, kubegrafikk og engasjerende historie holder min oppmerksomhet lett, og det hadde de greid HVOR LENGE SOM HELST når det handler om romreiser.

Romreiser har nemlig evig gyldighet for min del; en film eller bok eller et spill om romfart vil alltid være interessant og relevant og verdt å bruke tid på.

Vet du om flere slike herlige romreisefilmer på det frie internettet, tips meg for all del om det. I kommentarfeltet under, slik at andre også kan se det. På forhånd tusen takk.

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.