Siden min kollega Rune sitter og spiller Super Mario Galaxy 2 på bortimot maks volum, involverer jeg meg selvfølgelig i Super Marios fascinerende panorerende og perspektivskiftende 3D-verden.

Super Mario Galaxy 2 ser greit nok ut, men det er ikke det som kommer til å bli stående som årets perspektivhøydare. Det er det Ilomilo som kommer til å gjøre.

Ilomilo er et spill under utvikling fra det svenske spillutviklingsselskapet Southend, og har du ikke trykt Play Video i vinduet øverst og sett sommertraileren for Ilomilo: GJØR DET NÅ. KOS DEG. OG GLED DEG.

Mer Ilomilo? Her er et intervju som utdyper.

Digga du Ilomilo, gled deg også til indiespillforhåndsfavoritt Fedge, tidligere Fez, som kommer i en altfor ubestemt fremtid:

Fedge (illustrasjon: Polytron)
Gomez heter denne lille fyren. Han utforsker en 3D-verden.
Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.