For et par uker siden fortalte jeg om at figuren Abe hadde dukket opp på Twitter. Det startet diskusjonen om at et nytt spill i Oddworld-serien var på vei.

Jeg skrev da at jeg håpet på et gjensyn med Abe og hans fabelaktige univers. Dette håpet blir nå til virkelighet!

Det britiske utviklerselskapet Just Add Water, eller JAW, har annonsert at de samarbeider med Oddworld Inhabitants om “flere prosjekter over flere plattformer”.

Hurra, hurra, hurra! Dette er strålende nyheter for meg og alle andre Oddworld-fans der ute.

I pressemeldingen fra JAW heter det at de ikke kan avsløre noen detaljer enda, men at de kommer til å slippe mer informasjon i ukene og månedene som kommer.

Jeg er ENTUSIASTISK!

Det jeg synes er spennende at ordet “prosjekter” går igjen. Ikke prosjekt folkens, men prosjekter! Dette må jo bety at vi vil få mer enn én nyhet fra Oddworld-verdenen.

Daglig leder i JAW, Stewart Gilray, er entusiastisk over at Oddworld-serien er i gang igjen.

– Det har vært fantastisk å jobbe med teamet fra Oddworld Inhabitants. Vi er alle ekstremt oppspilte over å få puste nytt liv i Oddworld-universet, sier Gilray.

Jeg er også i ekstase. Jeg håper bare at vi vil få et 2D-eventyr slik som det første spillet i serien, Abe’s Oddysee. Gi meg plattformspill, sier jeg! Det er alt jeg trenger for å bli fornøyd.

Da var det altså sånn at Abe på Twitter virkelig var et markedsføringsstunt.

Hvis du ikke har gjort det allerede så kan du jo begynne å følge AbeMudokon nå. Jeg er sikker på at han kommer til å avsløre flere spennende nyheter i tiden som kommer!

Åpningen av Abe’s Oddysee er artig: