Christopher Nolans siste film, Inception, fikk vår egen Rune Håkonsen til å trille en sekser. Flere har slått følge med Rune, og skriver i kommentarfeltet:

Så den i dag. En fantastisk underholdende film.

Så den i dag. En fantastisk underholdende film.
Ble spesielt imponert over Nolans stødige hånd over de forskjellige “tidssonene” om vi kan kalle de det. Mange hadde nok klart å rotet det til, men Nolan holdt det oversiktelig og spennende.
– Andreas.



…dere som sitter hjemme i sofaen og leser dette må komme dere opp av sofaen og bestille billetter.

Dette er trolig den beste filmen jeg har sett, så dere som sitter hjemme i sofaen og leser dette må komme dere opp av sofaen og bestille billetter.
Filmen var ufattelig oversiktlig til å være uoversiktlig, logisk til å være ulogisk og bare rett og slett fantastisk.
-Haagen




Mektig imponert over denne filmen

Mektig imponert over denne filmen, Nolan er kjempegod og ryddig. Effektene er fantasktiske rett og slett.
Til alle dere som ennå ikke har skjønt hvor bra denne filmen er, Run and Buy!!!
-Haakon




(Artikkelen fortsetter under bildet)

Inception. (Foto: Warner Bros. Pictures)
Inception. (Foto: Warner Bros. Pictures)

MEN: i kommentarfeltet akkurat som utenfor kinosalen, deler folk seg i begeistringen for Inception. Og noen går totalt motsatt vei.

Dette var kjedelige greier

Dette var kjedelige greier, vi var 2 stykker på kino, og begge sovnet innimellom, det gjorde flere rundt oss også. -Øyvind




..ble umåtelig skuffa

Enig! Jeg hadde gleda meg kjempelenge til denne, men ble umåtelig skuffa. Hadde jeg sett denne hjemme, og ikke på kino, hadde jeg gått og lagt meg….-Trine




Kjedet meg ihjel

Enig med flere andre her. Dette ble kjedelig. Kjedet meg ihjel. Filmer som må bruke så mye musikk som virkemiddel blir slitsomt å se på. Svekker filmen.-Jan




Og Quale går grundigst til verks:
Føler meg simpelthen forpliktet til å opplyse om at filmen er usedvanlig dårlig og at det er grunn til å stille spørsmålstegn ved anmelders evne til objektivitet når han presterer å gi den toppkarakter.

(…)

Filmen er et venstrehåndsarbeid av dimensjoner og filmfaglig er det er nesten ingenting som fungerer i den. Konseptet er absolutt spennende, men løsningene er ekstremt billige, og mangler fullstendig troverdighet.
Hvis du vil se en film hvor alt og alle blir tatt fullstendig ut av løse luften, hvor plottet har så mange huller at det oppstår gjennomtrekk i kinosalen, hvor historielinjen oppleves som en dårlig unnskyldning til å vise lettvinte actionsekvenser i videospillformat og hvor man faktisk har prestert å lage en film om drømmer og gjøre den fantasiløs, ja da skal du se denne filmen.

(…)

Er du virkelig filminteressert og har en smule kunnskap eller et minimum av kritisk sans, bør du kreve refunderte billettpenger av anmelder dersom du baserte besøket ditt på dette terningkastet.

And that’s the truth, Ruth.

Er du enig i noe av det som blir sagt? Og hva tror du det er med Inception som deler oss?

Bli med i kommentarene her!