Harold And Kumar Go To White Castle. (Foto: New Line Cinema)

Hvis du ikke har sett de to filmene Harold & Kumar Go To White Castle og Harold & Kumar Escape From Guantanamo Bay, så har du virkelig gått glipp av noe.

Filmene  handler stort sett om å få fatt i “weed”, røyke seg stein, være stein og konsekvensene av å være stein.

Aldri har det å spise sopp og røyke seg fjern på film vært så morsomt som i disse to filmene. Gutta kommer opp i mange pinlige, merkelige og hysteriske situasjoner takket være sin lemfeldige omgang med rusmidler.

Hysterisk latterkrampe

I den første filmen har gutta fått mat-kick etter å ha røyka seg fjerne som et uvær. De drar ut for å kjøpe hamburgere, men finner ut at de må ha burgerne fra fast-food-kjeden White Castle fordi de er best. Dermed setter de ut på en strabasiøs biltur som ikke går helt som planlagt.

I Harold & Kumar Escape From Guantanamo Bay er gutta på vei til Amsterdam når de feilaktig blir anholdt for å være terrorister. Dette er ikke fullt så morsomt for våre to venner, men veldig gøyalt for oss. Harold og Kumar topper galskapen fra forrige film og vi sitter igjen med hysterisk latterkrampe.

Jeg glemmer aldri øyeblikket der Neil Patrick Harris vinker et tårevått farvel til enhjørningen han elsker, eller når President George Bush tar seg en blås med gutta.

Da den andre filmen i serien kom i 2008 var det allerede klart at en tredje også skulle komme. Nå er innspillingen av Harold & Kumar 3 i gang. Denne gangen skal vi få se kompisenes ville eventyr i 3D.

Neil Patrick Harris er høyere enn himmelen i Escape From Guantanamo Bay. En pose sopp gjør visst det med deg! Klikk på bildet for å se det morsomme klippet:

Neil Patrick Harris i "Harold and Kumar Escape From Guantanamo Bay". (Foto: New Line Cinema)
Kjente skuespillere

7. juli sendte New Line Cinema ut en pressemelding med en fullstendig liste over skuespillerne i den nye filmen. Vi kan glede oss over at i tillegg til John Cho og Kal Penn som spiller Harold og Kumar, så får vi også et gjensyn med Neil Patrick Harris.

Harris, som blant annet er kjent fra tv-serien How I Met Your Mother var legendarisk i rollen som en “junkie”-versjon av seg selv i de tidligere filmene. Harold & Kumar hadde ikke vært det samme uten ham.

Besetningen består videre av tidligere ansikter fra serien, som Paula Garcés, Danneel Harris, Bobby Lee og Eddie Kaye Thomas som vi kjenner fra American Pie.

Nye fjes er blant annet Thomas Lennon som gjorde en fantastisk artig opptreden i 17 Again, Danny Trejo som spiller i den nye Predators-filmen og Patton Oswalt som vi kjenner så godt fra Kongen av Queens.

Filmen skal regisseres av Todd Strauss-Schulson.

I Harold & Kumar Escape From Guantanamo Bay tar Kumar med seg marijuana på flyet. Det skaper store problemer! Klikk på bildet for å se klippet fra filmen:

Harold And Kumar Escape From Guantanamo Bay. (Foto: New Line Cinema)
Vi gleder oss!

I pressemeldingen avslører New Line Cinema at Harold & Kumar 3 foregår i julestria, seks år etter duoens siste eventyr. Gutta har vokst fra hverandre og er ikke lenger bestevenner. En dag får Kumar en mystisk pakke på døren som han må levere til Harold og dermed er galskapen i gang.

Jeg er sikker på at det ikke bare er jeg som gleder meg til denne filmen. Det skal bli spennende å se hvilke sprell Harold og Kumar finner på denne gangen.

Harold & Kumar 3 har som sagt innspilling i disse dager. Det er derfor en stund til vi kan ta 3D-brillene på og se Harold og Kumar på kinolerretet. Filmen er planlagt å komme i 2011, så det er bare å begynne å glede seg mens vi venter.