Oliver Stone. (Foto: AFP PHOTO / MAX NASH)
Oliver Stone under premieren til hans siste film, South of the Border. (Foto: AFP PHOTO / MAX NASH)

– Det har vært fantastisk å gå tilbake i tid og lage Wall Street: Money Never Sleeps, fortalte en entusiastisk Oliver Stone på ComicCon i San Diego. – Jeg burde lage Son of Scarface eller noe sånt!

Denne overraskelsen kom regissøren og manuforfatteren med i et intervju med nettstedet Totalfilm.com på onsdag 21. juli.

Han har tidligere sagt at han ikke er interessert i oppfølgere som er like forgjengeren.

– Om jeg hadde gjort Wall Street 2 på den gamle måten ville det vært kjedelig for meg.

LES: Anmeldelse av Stones film W.

Stone ville ikke utbrodere om det var konkrete planer for en oppfølger til Scarface fra 1983, men det kan jo hende han tenker på å finne en etterfølger til Al Pacino sin figur Tony Montana.

Brian Di Palma hadde regien i den første Scarface-filmen, men Stone hadde ingen kommentar til hvem som eventuelt vil ta styringa i Scarface 2.

Hvem tror du kunne fylt rollen til Montanas etterfølger?


Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.