Oslo, 31. august har skjedd veldig raskt, og vi har skrevet manuset mens vi har castet. Dette har hatt en kreativt veldig god effekt og jeg er veldig stolt av ensemblet vårt.

Regissør Joakim Trier startet i dag innspillingen av sin nye film – Oslo, 31. august, og han er mer enn fornøyd med laget av skuespillere han har fått med seg. I en pressemelding avslører han at han har vurdert nærmere 1000 stykker før besetningen var slik han ønsket.

– Filmen er en skildring av Oslo her og nå, hvor karakterene står i sentrum. Jeg har vært opptatt av å finne nye ansikter, og aktørene varierer fra svært håndverksmessig flinke skuespillere til totalt uerfarne folk. … Dette er mitt drømmecast for denne filmen.

Les: Er du Triers nye stjerne?

Anders Danielsen Lie, hovedrolleinnehaver i Triers debutfilm Reprise, blir med på den nye filmen, sammen med et ganske overraskende ensemble av norske skuespillere, stjerner og kjendiser.

Hans Olav Brenner, Iselin Steiro og musikeren Ingrid Olava er noen av de som skal spille i mot hovedfiguren Anders (Danielsen Lie), i det viktigste døgnet i hans liv.

Anmeldelse: Reprise er en dristig film fra en debutant

– Dette er like skummelt som det er gøy. Men jeg gleder meg veldig.

Ingrid Olava var et av navnene som overrasket oss i Filmpolitiet aller mest, dette vil være hennes første rolle i en spillefilm. Og jeg (Rune) tror hun kan overbevise som karakterskuespiller.

Lydverket: Alt om Ingrid Olava

Slik er vi i alle fall vant til å se og høre Ingrid – se videoen der hun covrer Jokke & Valentinerne under.

Hva tror du om Triers nye film? Har du tro på Ingrid Olava som skuespiller? Kommentarfeltet finner du under videoen.