Iphone eller HTC? Iphone eller HTC? Avgjørelsen har vært vanskelig, for hvilken smarttelefon er egentlig best? Tross mye negativt oppstyr rundt Iphone 4, så har imidlertid min kjære og jeg bestemt oss for at vi skal ha hvert vårt eksemplar av Apples nyeste smarttelefon. Nå virker det som om det absolutt var det beste valget!

Det første jeg gjør hver morgen når jeg kommer på jobb er å tråle internett for spennende spill, film, tv eller elektronikk-nyheter.

Det er ikke alltid man finner noe artig, men her om dagen leste jeg en artikkel på ign.com som jeg rett og slett må videreformidle.

En ny undersøkelse gjort av datingnettstedet OkCupid viser nemlig at Iphone-brukere i gjennomsnittet har mer sex enn de som har Blackberry eller Android.

Tada! Der ble, med ett, alle innvendinger mot Iphone 4 glemt.

Når Gaga sier telephone, mener hun kanskje Iphone? Musikkvideoen er i hvertfall sexy nok:

Dobbelt så mange sexpartnere

Når jeg sier mer sex så mener jeg nærmere bestemt flere sexpartnere. Derfor vet jeg ikke helt hva denne undersøkelsen betyr for meg som har vært i et fast forhold i seks år. Jeg velger likevel å tolke det som at dette rett og slett betyr oftere sex. Det er ikke å dra det for langt det, eller?

Hvis typen og jeg blir som kaniner etter at vi har hatt Iphone en stund, lover jeg å komme tilbake med en oppdatering!

OkCupid er en av de største datingsidene i USA. Undersøkelsen de har gjort er basert på omtrent 10.000 av deres brukere.

Den viser at kvinnelige tredveåringer som har Iphone, har hatt dobbelt så mange sex-partnere som Android-brukere og 25 prosent flere partnere enn de med Blackberry.

Mennene har svingt seg litt mindre, men har fortsatt hatt 25 prosent flere sexpartnere enn Android- og Blackberry-eiere når de er tretti år.

Sex og smarttelefoner. (Foto: OkCupid)

Apple sensurerer

Wow, det får’n si! Undersøkelsen sier riktignok ikke noe om man får mer sex etter man har kjøpt Iphone, eller om de som velger Iphone rett og slett bare er mer slutty i utgangspunktet. Men det er absolutt verdt å finne ut, ikke sant?

To stykk Iphone 4 på vei i posten der ja! Kanskje man burde fått en pakke kondomer med på kjøpet..?

Ouch, den var kanskje litt vel tacky, men jeg kunne ikke dy meg! Slike saker er jo så morsomme.

Litt ekstra gøy er det også at Apple ironisk nok er mye mer konservative enn det Android for eksempel er.

Apple har strenge retningslinjer på softwaregodkjenning. Før en app blir godkjent for Iphone må den gjennom Apples nåløye, og de er ikke redd for å bruke sensur. Se et eksempel i Youtube-klippet nedenfor.