Spillutviklingsselskapet Id Software står bak tungvektere i spillhistorien som Wolfenstein, Doom og Quake. Et nytt spillkonsept fra selskapet har vært lenge etterlengtet, og i 2007 annonserte Id at et helt nytt spill var på vei.

Nå er lanseringsdatoen for spillet Rage endelig satt, og skal vi tro ryktene, så er dette et spill å glede seg til!

QuakeCon 2010, avslørte utgiver Bethesda Softworks, at Rage vil være å finne i europeiske butikkhyller 16. september 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og til PC.

– Spillere over hele verden kan offisielt begynne nedtellingen til lanseringen av Rage, sa administrerende direktør for Id Software, Todd Hollenshead.

Se traileren for Rage her:

Vil sette ny standard

Rage et førstepersons skytespill som ifølge Bethesda, vil by på intens skyteaction, halsbrekkende kamp med kjøretøy og en stor verden å utforske. Alt med sinnssyk grafikk, drevet av Id sin revolusjonerende id Tech 5-teknologi.

Handlingen i spillet er satt i en postapokalyptisk verden, der menneskeheten prøver å bygge seg opp igjen etter et asteroidenedslag. Du møter banditter, mutanter og mye mer – og alle skal selvfølgelig drepes!

Denne beskrivelsen kan kanskje minne om spill som for eksempel Fallout, men Bethesda lover at Rage vil gi deg en enestående spillopplevelse.

Rage vil sette ny standard for førstepersons skytespill, sa sjefen for Bethesda Softworks, Vlatko Andonov.

Vi får håpe at Bethesda-sjefen har rett! Og hvis jeg skal gå ut i fra bildene jeg har sett fra spillet, må jeg si at det ser lovende ut!

Rage vant dessuten IGN sin pris for Beste spill og Beste skytespill på E3-messen i år, så det er absolutt grunn til å tro at dette blir bra.

Så det er bare å smøre seg med tålmodighet, og vente i spenning frem til 16. september 2011.

Har du troen på at Rage blir et fett spill? Fortell oss din mening i kommentarfeltet?