På årets Emmy-prisutdeling så var det ABC-serien En moderne familie som gikk av med seieren for beste komedie. Serien fikk også prisen for beste manus i en komiserie.

I høst kan du finne ut om serien fortjener prisen. En moderne familie har nå hatt premiere på TV2. Og du kan se det hver torsdag fremover klokken 22.35.

Jeg har vært inne på ABC sine hjemmesider og sjekket ut klipp fra En moderne familie. Serien har blitt utrolig populær i USA, og etter å ha tittet litt så kan jeg forstå hvorfor. Jeg tror at dette absolutt er noe som må sees!

En moderne familie er en fiktiv dokumentarserie, en såkalt «mockumentary». Skuespillerne henvender seg derfor stadig til kamera. Vi får også se sekvenser der de forskjellige personene sitter foran kamera og forteller sine historier og legger ut om følelser.

Ut ifra det jeg har sett virker det som om dette fungerer veldig godt! Sarkastiske og ironiske kommentarer får det lille ekstra når de blir levert mens personen småflirer inn i kamera.

Familieliv

Så hva handler denne tulledokumentaren egentlig om?

Ikke overraskende handler serien rett og slett om hverdagslivet til en moderne familie.

Vi følger Jay Pritchett, spilt av Ed «Bundy» O’Neill, datteren hans Claire Dunphy, spilt av Julie Bowen, sønnen Mitchell Pritchett, spilt av Jesse Tyler Ferguson, og hver deres respektive familier.

Claire er gift med Phil Dunphy som portretteres av Ty Burrell, og de har tre barn sammen. Mitchell har en adoptivdatter fra Vietnam med sin partner Cameron Tucker.

Jay, som er overhodet i familien, har nylig giftet seg med Gloria (Sofía Vergara), en mye yngre kvinne fra Colombia som har en sønn fra et tidligere ekteskap.

Familien er et virvar av forskjellige personligheter. Dette byr på mange konflikter som selvfølgelig er veldig morsomme for oss å følge med på.

Gode skuespillere

Denne serien hadde nok ikke vært så populær hvis det ikke hadde vært for alle de gode karakterskildringene.

Eric Stonestreet fikk Emmy for beste mannlige birolle i en komedie for sin prestasjon som Cameron.

Mitchells partner er en stor mann med sans for drama. Han er dessuten sykt god på trommer!

Jeg gleder meg til å se mer av den fyren!

Filmpolitiet kommer selvfølgelig tilbake med anmeldelse av En moderne familie når DVD-en kommer for salg!