[audio:https://p3.no/filmpolitiet/wp-content/uploads/2010/09/Vegard-Larsen-i-Filmpolitiet.mp3|titles=Vegard Larsen i samtale med Birger i Filmpolitiet]

Det er ni år siden sist NRK hadde et aktuelt filmmagasin på skjermen ukentlig. Men i uka som kommer vil Filmbonanza bringe filmanmeldelser, filmfavoritter, filmreportasjer og filmanbefalinger. Premieren er på NRK2 onsdag kl 21.30, og her bringer vi deg de første bildene fra settet!

Filmbonanza (Foto: NRK)
Vegard med kaffe og manus. Må ikke blandes.

Filmbonanza (Foto: NRK)
Et kamera i forgrunnen. To fyrer i bakgrunnen.

Filmbonanza (Foto: NRK)
Vegards bakhode. Dette er virkelig behind the scenes.

I første program tar Vegard Larsen med seg en av Nordens mest populære krimforfattere og dessuten lidenskaplig filmelsker, Anne Holt, for å se filmen «The Kids Are All Right». Hun har vært i flere heftige diskusjoner i offentligheten rundt filmens tema, som har havnet midt i kontroversene rundt homofil ekteskapslovgivning som har rast i USA den siste tida.

Programoversikten for første program finner du her.

Filmbonanza (Foto: NRK)
Vegard og Anne Holt ser The Kids Are All Right.

Filmbonanza (Foto: NRK)
Filmen er ferdig. Nå begynner diskusjonen.

Filmbonanza (Foto: NRK)
Fra produsentens ståsted. Full kontroll.