Glee, som vi kjenner fra TV2 her til lands, er en Fox-serie som i går premierte på sin sesong nummer to. Her er de første reaksjonene på andresesongen!

Chicago Sun-Times
Chicago Sun-Times

Paige Wiser i Chicago Sun-Times gir tre og en halv stjerne av fire mulige og sier:

«åh, gleden ved Glee. Jeg trodde serien var i ferd med å miste retningen i løpet av forrige sesong i sin streben etter å presse sanger inn i temaepisoder, slik tilfellet var med for eksempel «Hello». Men kveldens sesongåpning viser at Glee er tilbake i sin banebrytende groove med å bringe musikk til massene og gjøre narr av seg selv samtidig.»

Saken fortsetter under bildet.

Glee (Foto: Fox)
Hele gjengen samlet i salen. (Foto: Fox)

David Hinckley i New York Daily News sier at:

NY Daily News
NY Daily News

«du bør ha penn og papir klar, for sesongpremieren går fra 0 til 100 raskere enn Sue Sylvester angriper Will Shuesters hår…i sum ender det opp i en svimlende mengde kryss-plott og hurtige, usannsynlige allianser som kanskje vil gi noen følelsen av å se en episode av Survivor. Og gledelig nok er det hele gjort i Glees ånd, med selvironisk glimt i øyet, bare avbrutt av muntre musikallåter»

Saken fortsetter under bildet.

Glee (Foto: Fox)
Dot Jones som Shannon Beiste, Jane Lynch som Sue Sylvester og Matthew Morrison som Will Shuester.

Brian Lowry i Variety gir 80 av 100 og mener at:

Faksimile: Variety
Variety

«Som alle andre brennhete kulturelle fenomener, risikerer Glee å nå metningspunktet og implodere, noe som i sin tur vil kreve utvikling og kanskje uunngåelig litt nyskapning. Men frem til da kan alle de involverte sole seg i glansen av hva som bør bli enda et sterkt år, surfende på en bølge som enda ikke har nådd toppen, med sin evne til å sende selvuttalte «Gleeks» ut hver eneste uke med en sang i hjertet og et smil på leppene som overdøver de sure tonene.»

Saken fortsetter under bildet.

Glee (foto: Fox)
Glee (foto: Fox)

Los Angeles Times’ Mary McNamara sier:

LATimes
L.A. Times

«Morsomt og fabelaktig er det, men tonen i kveldens premiere er like støyende og skrikende som ei rasende tequilatøs, med vekt på jenteslåssing og ikke på langt nær nok vekt på Mercedes(Amber Riley), Brittany(Heather Morris) eller Kurt(Chris Colfer).»

Glee (Foto: Fox)
Glee (Foto: Fox)

Glee sesong 2 hadde premiere i går kveld på Fox.

Les også: min anmeldelse av Glee sesong én!