En ganske snill mann (4)

BLU-RAY/DVD: Det skittengrå og småkriminelle Oslo er skildret på film før. En ganske snill mann gjør det på en skittengrå og småmorsom måte.
Les anmeldelsen her.

(Saken fortsetter under bildet.)

Om forlatelse. (Foto: Universal Pictures)
Om forlatelse. (Foto: Universal Pictures)

Om forlatelse (6)

DVD: Denne filmen kan gå inn i historien som en av de største tåredrypperne! Den forteller en følesesladet beretning om kjærlighet, løgn og svik. Og om du ikke føler klumpen i halsen underveis, er du sannsynligvis død.
Les hele anmeldelsen her.

(Saken fortsetter under bildet.(

Aaron Johnson i Kick-Ass. (Foto: Nordisk Film Distribusjon AS)

Kick-Ass (5)

BLU-RAY/DVD: En film som tør kalle seg Kick-Ass bør levere varene – og det gjør den! Dette er morsom gladvold av godt merke!
Regissør Matthew Vaughn har laget en film til oss som liker å nerde om tegneserier og superhelter. Den tar tak i konvensjoner, rister i dem og underholder på en fabelaktig måte. Jeg satt i kinosalen og gliste underveis!
Les anmeldelsen her.

(Saken fortsetter under bildet.)

Cash. (Foto: Nordisk Film Distribusjon AS)
Cash. (Foto: Nordisk Film Distribusjon AS)

Snabba Cash (4)

BLU-RAY/DVD: Det straffer seg fremdeles å være kriminell, i alle fall om du har uflaks. Den svenske filmen Cash er en tøff historie om en gruppe kriminelle som har et felles mål, men forsøker å nå det på bekostning av hverandre. Og flere av dem har uflaks. Filmen gjør mye bra. Det handler om store penger, farlig narkotika, harde never og kraftige våpen. Det største drawbacket er at jeg ofte får følelsen av å ha sett dette før.
Les anmeldelsen her.

Full oversikt over ukas utgivelser på Blu-ray og DVD får du på Release.no!