1. september kom sesong tre av How I Met Your Mother ut på DVD.

I den anledning har jeg plukket ut mine favorittøyeblikk med Neil Patrick Harris, som spiller den notoriske skjørtejegeren Barney i serien.

Neil Patrick Harris har spilt i blant annet Doogie Howser, M.D. og Starship Troopers. Når man skal plukke ut de beste øyeblikkene så er det imidlertid naturlig å ta med mye fra How I Met Your Mother. Det er sikkert dere som har sett serien enig med meg i.

Jeg er sikker på at mange av dere vet om en rekke artige episoder med Neil Patrick Harris. Det er nesten umulig å plukke ut fem klipp.

Har jeg ikke tatt med ditt favorittøyeblikk? Legg igjen en link i kommentarfeltet!

#:
Harris som Dr. Horrible!

Dr. Horrible’s Sing-Along Blog er en tragikomisk musikal som ble gitt ut på internett som en miniserie i tre deler.

Noen av dere er kanskje klar over at Neil Patrick Harris har jobbet mye på Brodway, for eksempel i Sweeney Todd og Cabaret. Så når det kommer til musikaler vet Harris hva han gjør!

I miniserien spiller Neil Patrick Harris den eksentriske figuren Dr. Horrible. Han er en gal forsker med en drøm om å bli en skikkelig superskurk.

Dr. Horrible er veldig forelsket i en jente som heter Penny. Det er imidlertid også hans nemesis, Captain Hammer. Dermed må de to konkurrere om Pennys gunst.

Jeg synes Harris gjør en strålende opptreden. Jeg elsker musikaler, og hvis du også gjør det så kommer du til å sette pris på hvor flink Neil Patrick Harris er til å synge. Dette er artig!

Trykk på bildet for å se første del av Dr. Horrible’s Sing-Along Blog.

Dr. Horrible. Moahahahahaa! (Foto: Mutant Enemy Productions)
#:
Barney og The Lemon Law

Episode åtte av første sesong av How I Met Your Mother er utrolig gøyal. Neil Patrick Harris sin rollefigur, Barney, bestemmer seg for at det burde gå an å bruke angrerett på dårlige dater.

I USA så kaller de angreretten på biler det er noe galt med for «Lemon Law». Er det noe galt med bilen, så skal du kunne levere den tilbake. Barney lager derfor en lignende regel som gjelder for stevnemøter.

Hvis du finner noe feil med daten din innen de første fem minuttene av stevnemøtet, så kan du bruke «The Lemon Law» og gå, slik at du slipper å kaste bort en hel kveld på noen du ikke liker.

Barney bruker hele denne episoden på å dumpe flest mulig jenter på date, for å prøve å etablere «The Lemon Law» som et begrep. Det byr på mange artige øyeblikk!

Klikk på sitronen for å se Barney forklare «The Lemon Law».

The Lemon Law. (Foto: nkzs/stock.xhng)
#:
Barney og The Hot-Crazy Scale

Barney har mange syke teorier som han liker å lage diagrammer og grafer for å illustrere. (Gå inn på Barney Stinsons blogg og sjekk det ut!)

I sesong tre, episode fem av How I Met Your Mother, legger han frem «The Hot-Crazy Scale». Dette er en graf som viser hvor heit en dame må være for å kompensere for hvor gæren hun er.

Ted, hovedkarakteren i serien, har i denne episoden møtt en flott dame, som selvfølgelig er helt sprø. Barney bruker da the hot-crazy scale for å illustrere poenget.

Første gang jeg så denne episoden lo jeg så mye at jeg fikk vondt i magen. Dette er veldig artig!

Se Neil Patrick Harris sin Barney vise frem «The Hot-Crazy Scale». Trykk på bildet!

The Hot-Crazy Scale. (Foto: CBS)
#:
Neil Patrick Harris på sopp

I Harold og Kumar-filmene så dukker Neil Patrick Harris opp som en slags fiksjonell utgave av seg selv. I filmene er han en skikkelig horebukk som benytter hvert ledige øyeblikk til å ruse seg på det han måtte ha for hånden.

Jeg liker spesielt Neil Patrick Harris sin opptreden i film nummer to; Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay.

Noe av det morsomste med filmen er når Harris må smugle Harold og Kumar i bilen sin over en veisperring der Homeland Security venter.

Harris, som er høy som et uvær fordi han har spist store mengder sopp, ser syner av sjelen sin ri på en enhjørning, mens en Homeland Security-agent står og snakker med ham. Hysterisk morsomt!

Jeg må si at Neil Patrick Harris er flink til å spille fjern!

Trykk på enhjørningen for å se det gøyale klippet.

Nei Patrick Harris på sopp. (Foto: Warner Brothers)
#:
Skapelsen av Barney Stinson

Vi må tilbake til How I Met Your Mother for det ultimate Neil Patrick Harris-øyeblikket. Serien er en av mine favoritter og Barney er helt klart yndlingskarakteren i serien.

Jeg elsker sleskheten og den selvgode holdningen Barney har. Det er jo det som er morsomt!

Barney har imidlertid ikke alltid vært slik vi kjenner ham nå. En gang var han en new age-frik med langt hår og et inderlig ønske om å redde verden.

I et tilbakeblikk i sesong fire, får vi se at Barney får hjertet sitt knust av sin største kjærlighet. Da får vi en scene hvor hestehalen klippes av, flippskjegget barberes bort og new age-klærne kastes.

Dere som har sett serien vet at Barney alltid går i dress. I scenen får vi, med en imperialistisk marsj i bakgrunnen, se Barney ta på dressen for første gang.

Øyeblikket når Barney ser inn i kamera og strammer slipset, er på linje med første gangen vi ser Anakin Skywalker som Darth Vader i Star Wars. Det er rett og slett et episk øyeblikk!

Klikk på bildet og se klippet her!

Hvordan Barney ble til. (Foto: CBS)