Joda, vi er over gjennomsnittet glade i How I Met Your Mother, og når vi kommer over en såpass viktig merkedag som International suit up-day må dette selvfølgelig markeres.

Kjekk og stram

International Suit up-day er et påfunn fra karakteren Barney Stinston fra How I Met Your Mother, og er dagen hvor vi alle skal dra frem dressen og feire det fantastiske klesplagget.

Sjekk ut akkurat hvor viktig dressen er for Barney

Hva gjør man på denne dagen?

Den internasjonale suit up-dagen har også en egen hjemmeside som foreslår hva man burde gjøre på akkurat denne dagen. Barney foreslår følgende:

– Ha på deg dress på jobb/skolen/universitetet/sykehuset (?)
– Kjøp en dress
– Drikk i en dress
– Se How I Met Your Mother (i en dress)

Bli med på den Internasjonale suit up-dagen på Facebook!

Den legendariske mannen

Ikke bare feirer vi dressens store dag, men vi har også feirer mannen med stor M, Neil Patrick Harris. For ikke lenge siden skrev Marte en Topp 5-liste over de beste øyeblikkene med den fantastiske mannen som spiller karakteren Barney Stinston i serien. På lista finnes blant annet øyeblikk som «The Hot Crazy Scale» og skapelsen av Barney Stinston som vi kjenner ham i dag.

Sjekk ut: Topp 5-lista med de beste Neil Patrick Harris-øyeblikkene!

Dress for dummies

Hvis du ikke har sett How I Met Your Mother kan kanskje dette virke ganske tøysete, så hvis du trenger en liten innføring i hva serien handler om, og hvorfor dressen er en så viktig del av serien kan du sjekke ut Torfinns anmeldelser av her:

Sjekk ut: Anmeldelsen av How I Met Your Mother sesong 3

Sjekk ut: How I Met Your Mother sesong 4.

En av tidenes skjørtejegere

På Topp 5-lista over våre favoritt-skjørtjegere fikk Barney Stinston en velfortjent tredjeplass. Dette var selvfølgelig på grunn av hans ustoppelige apetitt på kvinnfolk og utfordringer, som har gjort ham til den utvilsomt morsomste karakteren i How I Met Your Mother.

Les: Topp 5 skjørtejegere.

Hva synes dere om de stramme Filmpolitigutta? Vi synes også at dere skal bli med på International Suit Up-day, så send oss deres dressbilder på epost, eller sms!

Sms: Kodeord RUNE til 1987
e-post: filmpolitiet@nrk.no