Hvis du følger med på hva som finnes av nedlastbare spill har du helt sikkert fått med deg det sjarmerende eventyrspillet Trine. Spillet kom ut i 2009 til veldig gode kritikker. Det ble også godt mottatt av spillere rundt omkring i verden.

Også til Xbox 360

I juni i år annonserte utgiveren Atlus og den finske utvikleren Frozenbyte at en oppfølger til Trine var på vei. Spillet kom i utgangspunktet kun ut til PC og PlayStation Network. Derfor var det stor nysgjerrighet rundt om oppfølgeren ville komme til Xbox Live Arcade i tillegg.

Nå er det endelig bekreftet hvilke plattformer spillet kommer til! Trine 2 kommer for nedlasting til PlayStation 3, Xbox 360 og PC våren 2011.

Traileren for Trine 2 kom ut i juni. Den ser utrolig flott ut!

Selv er jeg ganske begeistret for det første spillet. Den flotte grafikken og den magiske musikken gjør Trine til et vakkert eventyr.

Og traileren var bra, ikke sant?! Det ser ut som om Frozenbyte har klart å gjøre Trine enda litt bedre i oppfølgeren.

Hvis du ikke har testet spillet allerede, kan det absolutt anbefales. Trine er et løsningsbasert plattformspill i 2D, der målet er å overkomme ulike utfordringer. Du må tenke smart for å komme deg forbi farlige oppgaver og truende fiender. Du har tre spillfigurer til råde som alle må hjelpe til for å forsere de forskjellige hindringene.

Flerspiller på nett

Det er en tyv, en ridder og en magiker som er heltene i eventyret. Du kan når som helst få med deg et par kompiser på laget slik at dere kan spille med en figur hver.

Frozenbyte lover flere funksjoner og forbedringer i Trine 2. Nye spesielle evner og nye utfordringer og spennende monstre er selvsagt en del av pakka.

Det beste er kanskje at det blir mulighet for flerspiller på nett i tillegg til vanlig samarbeidsmodus.

Jeg gleder meg til Trine 2, gjør du?

Trine er virkelig et særdeles vakkert spill. Utseendet er nesten en egen grunn for å teste spillet. Trine 2 ser ikke ut til å bli noe dårligere. Sjekk ut skjermdumpene i bildegalleriet under!