Det er en kjent sak at stadig flere spiller spill på sin iPhone, iPod eller iPad. Det er gjerne lettbeinte småspill du kan spille på farten, som Angry Birds, Plants Vs. Zombies og Cut the Rope som først faller deg inn når du tenker på spill til telefonen. Det er kanskje i ferd med å forandre seg.

Les også: Apple snart større enn Nintendo

Noen av dere har sikkert fått med seg at Chair Entertainment og Epic Games er i ferd med å ta iPhone-spilling til nye høyder. Denne julen gir de nemlig ut spillet Infinity Blade til enheter med iOS.

For et par dager siden ble traileren for spillet sluppet. Traileren ser dere øverst i artikkelen og den ser veldig bra ut, ikke sant?

Infinity Blade er det første spillet til iOS som bygger på Unreal 3-motoren, som for eksempel er brukt i spillet Gears of War.

Infinity Blade ser veldig bra ut. (Foto: Chair Entertainment)

Stor grafikk på liten skjerm

Ifølge Epic Games og Chair Entertainment er Infinity Blade et action-rollespill fullt av sverdkamp og eventyr. Vi blir lovet et brukervennlig og intuitivt grensesnitt som skal passe for både for nybegynnere og hardbarka spillere. Med heftig grafikk i tillegg, kan dette spillet se ut til å bli en slager.

Jeg gleder meg til å teste Infinity Blade og håper selvsagt at spillet er like bra som det ser ut som.

Et interessant spørsmål er imidlertid om det er noe poeng å pøse på med så bra grafikk til så små skjermer som de mobile enhetene har. Bruker folk så mye tid på å spille på sine duppeditter at det er verdt å bygge spillet på en så sterk spillmotor?

Jeg tror at svaret er ja. Hvis et spill er utrolig kult har det ingenting å si at du spiller på en bitteliten skjerm.

Selv har jeg spilt både Game Developer Story og Sims 3 i timevis på min iPhone. Det fungerte helt fint! At vi nå blir servert heftig grafikk i tillegg er bare et pluss for min del.

Les anmeldelse av Game Dev Story!

Tror du Infinity Blade kommer til å slå an? Si din mening i kommentarfeltet!