THE SLY COLLECTION

PS3

Sony har vært flinke med å gjenopplive gamle spillklassikere. I år har vi fått servert de to første God of War-spillene i HD, og nå står Sly Cooper for tur. De tre første spillene kommer nå i HD-grafikk, en god oppvarming til neste års Sly 4.

DONKEY KONG RETURNS

WII

En av de klassiske spillheltene returnerer – Donkey Kong og Mario har gått hånd i hånd i 30 år. Den store apekatten har ikke hatt hovedrollen i et nytt spill på mange år, men nå er han endelig tilbake med bestekompisen sin Diddy Kong.

WORLD OF WARCRAFT:
CATACLYSM

PC, OSX

Dette er utvidelsen alle WoW-fanatikere har lengtet etter siden Wrath of The Lich King. Deathwing er tilbake og Azeroth er utsatt for store omveltninger. Vi gleder oss til nye raser, quest-linjer og raids! Flying mount i Kalimdor og Eastern Kingdoms? Å jadda!

Se introen her!

HUMAN TARGET

SESONG 1 (BLU-RAY, DVD)

Human Target står for noe av det beste innen actionsjangeren i år, og da mener vi den rene, pumpende alt-kan-ofres-actiontypen.
Christopher Chance er livvakten som kommer så tett på kundene sine at han selv blir et mål, og rollen kler ham. Tilbehør: chips og sinnavann.

THE VAMPIRE DIARIES

SESONG 1 (DVD)

Ta en stk. småby, en håndfull ungdommer og tilsett vampyrer under omrøring. Da har du nok adventstida for mange. True Blood sesong 4 og The Twilight Saga: Breaking Dawn er langt unna, og The Vampire Diaries skal kunne dekke behovet inntil videre.

Les anmeldelsen av The Twilight Saga: Eclipse her!

SUPERNATURAL

SESONG 5 (DVD)

Femtesesongen handler om kampen for å stoppe Lucifer for å redde verden fra apokalypsen. Greit, vi er med videre!

KONGEN AV BASTØY

KINO

Norges nye storfilm? Kongen av Bastøy forteller historien om 17 år gamle Erling som kommer til den beryktede ungdomsanstalten i Oslofjorden. Med Marius Holst på regi, og en trailer som gir oss gåsehud gleder vi oss stort til Kongen av Bastøy inntar norske kinoer!

TRON LEGACY

KINO

Den originale Tron var en revolusjonerende filmopplevelse i 1982, med utstrakt bruk av banebrytende datagrafikk. 28 år senere kommer oppfølgeren, og filmklippene vi har sett så langt, tyder på at vi har en kul visuell kinoopplevelse i vente! Det gjenstår å se om innholdet matcher formen.

THE TOWN

KINO

Er Ben Affleck en bedre regissør enn skuespiller? Han imponerte med sin regidebut Gone Baby Gone. Ryktet sier at han har levert en sterk oppfølger. I krimfilmen The Town spiller han også hovedrollen, mot blant andre Jon Hamm (Mad Men) og Jeremy Renner (The Hurt Locker). Det lukter kvalitet!

NYTTÅRSAFTEN

ALLE PLATTFORMER

Vi gleder oss til champagne og raketter! Nyttårsforsettene kan du vente med til 1. januar. Godt nyttår fra oss i Filmpolitiet!