Hver eneste uker snakker vi som jobber i Filmpolitiet ganske mye om det vi har sett og spilt. Derfor slo det oss som en god idé å oppsummere uka som har gått med litt uformell prating.

I den nye podkasten til Filmpolitiet får du som vanlig servert alle innslag, intervjuer og anmeldelser – men vi har altså valgt å legge den uformelle pratinga som et ekstra bonusspor til deg som abonnerer på podkasten vår.

iTunes: Her kan du abonnere på Filmpolitiet

RSS: Her finner du podkasten-feeden vår om du ikke bruker iTunes

I bonussporet får du også muligheten til å bli kjent med alle de andre som jobber med Filmpolitiet, for det er flere enn de du hører på radio og leser artiklene til her på nettsidene våre.

Hør ukas bonusspor her!

[audio:https://p3.no/filmpolitiet/wp-content/uploads/2010/12/bonusspor.mp3|titles=Bonusspor fra Filmpolitiet 03.12.10]

Denne uka møter du filmkongen Birger Vestmo, supernerden Rune Håkonsen, seriemesteren Torfinn Borkhus, altmuligkvinnen Maria Lindberg og designer/rediger Martin Aas – spilldronninga Marte Hedenstad er bortreist og er tilbake neste uke.

Det er litt mye fliring og fnising denne uka, men det er fordi den utrolig sjarmerende dattera til Torfinn pludrer i bakgrunnen. Bare kos med andre ord!

Har du ris eller ros? Kanskje du har et forslag til andre ting vi kan gjøre på bonussporet hver uke? Sleng inn din mening i kommentarfeltet under bildet!

Podkast illustrasjon. (Montasje: NRK / Martin Aas)
LOLcat!