Arnold Schwarzenegger har takket for seg som guvernør i California. Kan han gjøre comeback som filmstjerne?

Ting tyder på at han iallefall har svært lyst. I et intervju med det østerrikske nettstedet krone.at, sier Schwarzenegger at han for tiden leser tre manuskript!

Ett av dem er en krigsfilm som Arnold-fans har ønsket at han skulle realisere i årevis, nemlig With Wings Of Eagles.

LES OGSÅ: Rød og rå Arnold på Blu-ray!

Actionspekket drama

– Der ville jeg spilt en gammel tysk offiser, som mot slutten av andre verdenskrig får ordre om å drepe flere barn. Han gjør det imidlertid ikke, noe som fører ham ut i en eventyrlig kamp for å overleve og få barna i sikkerhet, sier Schwarzenegger til krone.at.

Manuset er basert på en virkelig historie, og ble skrevet av Randall Wallace (Braveheart) allerede i 2001. Mange har lest det, og beskriver det som et seriøst, tøft og actionspekket drama som burde passe Arnold.

LES OGSÅ: Topp 5 actionfilmer fra 80-tallet!

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Arnold Schwarzenegger på filmsettet til Predator. (Foto: 20th Century Fox)
Arnold Schwarzenegger på filmsettet til Predator. (Foto: 20th Century Fox)
Må tilpasse rollene

Det er åtte år siden sist han hadde en hovedrolle på kinolerretet, i Terminator 3: Rise Of The Machines. Vi så ham også i en liten kameorolle i fjorårets The Expendables.

Der så vi tydelige tegn på at selv Schwarzenegger er i ferd med å bli innhentet av alderdommen. Fysikken er ikke lenger like imponerende som i glansdagene. Men kan han fremdeles spille actionhelt?

– I fremtiden må jeg selvfølgelig tilpasse rollene til alderen min, slik Clint Eastwood har gjort. Ekstrem slåssing og skyting er ikke mulig lenger. Jeg ønsker å bli mer utfordret som skuespiller, og jeg tror jeg kan klare denne utfordringen, sier Schwarzenegger.

LES OGSÅ: Farrell klar for Total Recall!

Fremtidsplanene

Akkurat når han returnerer til kinolerretet er ennå uvisst.

– Ingen anelse. Jeg har ingen ferdige planer, sier Schwarzenegger.

– Først må jeg bestemme meg for hvilken film jeg har mest tro på, så må produsenten være riktig, og så videre. Men filming inngår i mine fremtidsplaner, og jeg ser frem til det.

Det gjør Filmpolitiet, også! Gjør du? Kommentér under!