Denne uka kommer den Oscar-nominerte filmen The Social Network ut på Blu-ray og DVD. Koselig norsk film, eller interessant drama er også blant ukas utgivelser.

Justin Timberlake og Jesse Eisenberg i The Social network. (Foto: Walt Disney Studios Motion Pictures)
Justin Timberlake og Jesse Eisenberg i The Social network. (Foto: Walt Disney Studios Motion Pictures)
The Social Network

(DVD/BLU-RAY) Kommer The Social Network til å stikke av med Oscar-statuetten for årets film, mon tro? Filmen er i alle fall en av årets store favoritter!

Birger Vestmo mente at filmen var i overkant god, da den kom på kino i Norge i oktober.

“Og joda, det ER en historie her. En spennende en om store ideer, motstridende interesser og venner som dolker hverandre i ryggen.”

“David Fincher lykkes i å formidle en medrivende historie med troverdige figurer. Miljøskildringen er fantastisk, som for eksempel scener fra studentlivet ved Harvard. Relasjonene fremstår også som ekte og nyanserte, spesielt mellom Zuckerberg og Eduardo Saverin, imponerende spilt av den stigende stjerna Andrew Garfield.”

Les anmeldelsen av The Social Network her!

Keeper'n til Liverpool. (Foto: Euforia Film)
Keeper'n til Liverpool. (Foto: Euforia Film)
Keeper’n til Liverpool

(DVD/BLU-RAY) Keeper’n til Liverpool er en utrolig koselig film som passer for hele familien. Ask van der Hagen spiller godt som den engstelige 13-åringen Jo Istad.

“Keeper’n til Liverpool er filmen for alle som er 13 og forelsket, har vært det, eller skal bli det. Dette er en sjarmerende historie, som innimellom fikk meg til å ønske at jeg kunne hoppe inn i bildet, gi hovedpersonen en god klem og si at alt vil ordne seg!”

“Filmen imponerer med en rekke gode prestasjoner fra de unge skuespillerne, og gjør dette til en søt og underholdende opplevelse.”

Les Birger Vestmo sin anmeldelse av Keeper’n til Liverpool!

George Clooney i The American. (Foto: SF Norge)
George Clooney i The American. (Foto: SF Norge)
The American

(DVD/BLU-RAY) Nederlandske Anton Corbijn har laget en stille film som ikke hengir seg til kommersielle interesser. Birger Vestmo mente at filmen styrket følelsen av at Corbijn er en spennende regissør.

“The American åpner stille og vakkert med svensk skog i hvit skrud, men idyllen blir avbrutt når noen forsøker å drepe leiemorderen Jack (George Clooney).”

“Det tegnes et interessant bilde av et liv i stillstand, som står i kontrast til Jacks brutale yrkesvalg. Jeg ble sittende med mange spørsmål om hvem denne karen egentlig er, og hvordan han har havnet på denne hylla i livet, men ikke alt blir besvart.”

Les hele anmeldelse av The American!