BirdBot

…er en merkelig blanding av Radioresepsjonens hanggliderspill og Reodor Felgens verksted. Poenget med BirdBot er å bygge en ultimat flysykkel (Birdbot) som kan manøvrere seg unna småfly og varmluftsballonger og fly over det store, vide havet.

…millimeter skiller en vellykket unnamanøver og fiasko.

Følsomt

BirdBoten styres med én finger, og min fingerspissferdighet får virkelig prøvd seg.Spaken som styrer om birdboten skal stige eller synke er helt hinsides følsom, og millimeter skiller en vellykket unnamanøver og fiasko.

BirdBot (Foto: Amuzenet Inc.)
BirdBot (Foto: Amuzenet Inc.)

Pimp your bot

For å gjøre det lettere for meg selv, kan jeg kjøpe meg oppdateringer i butikken. Penger til dette får jeg fra å fly lengre og lengre, og det blir en slags god sirkel:

Når jeg flyr litt lengre, får jeg litt mer penger og kan kjøpe meg litt bedre propell og litt mer bensin. Da kommer jeg enda litt lengre neste gang, og kan kjøpe enda bedre utstyr.

BirdBot er et rart og hyggelig bekjentskap, og skiller seg positivt ut i App Store.

BirdBot finnes på iPhone, iPod Touch og iPad. Anmeldelsen er basert på iPadversjonen.

Om SPILLET

BirdBot
  • BirdBot
  • Slippdato: 3.3.2011
  • Utgiver: Amuzenet Inc.
  • Plattformer: iPad, Mobil
  • Sjanger: Action