Facebook-spillet Dragon Age Legends. (Foto: EA)

Facebook-spill har aldri vært min greie. Jeg har hverken falt for FarmVille, CityVille, Mafia Wars, eller noen av de andre krigene enten det gjelder varulver eller vampyrer. Derfor kan jeg ikke akkurat påstå at jeg har peiling på Facebook-spill.

Nå har imidlertid EA og Bioware Facebook-spillet Dragon Age Legends, og jeg må innrømme at jeg ble litt nysgjerrig etter å ha tatt en titt på spillet.

Spillet er et rollespill og foregår i samme verden som Dragon Age II, nærmere bestemt i the Free Marches. Spillet har et oppgraderingssystem, turbaserte kamper, oppdrag, og co-op spilling.

Se introen til spillet øverst i artikkelen!

Les også: Anmeldelse av Dragon Age II!

Som sagt så har jeg ikke spilt mye spill via Facebook, så jeg har ikke så mye å sammenligne med. Likevel kan jeg si at jeg ikke synes spillet er spesielt fantastisk. For all del, det kan garantert underholde mange på en kjip arbeidsdag eller en lang dag på skolen.

Jeg er likevel ikke sikker på om spillet bringer ekte rollespill og stil, leverer det med BioWare kassasuksess-kvalitet og hever baren for sosiale spill, slik utviklerne påstår.

Liker alt som er gratis

Grunnen til at jeg ble interessert i Dragon Age Legends er fordi ulike prestasjoner i spillet kan gi deg eksklusivt innhold i Dragon Age II.

Frem til 31. mars kan spillere som har en EA-konto låse opp til fem eksklusive elementer i sin PC eller konsoll versjon.

Dette er selvsagt et markedsføringsstunt fra EA og Bioware for å trekke enda flere spillere til Dragon Age II. Jeg vet heller ikke hvor bra dette eksklusive materialet er, men jeg sier aldri nei takk til gratis innhold!

Se teaser traileren for Dragon Age Legends her: