Siege Towers for two

Et vanedannende byggespill for to

Siege Towers for two (Foto: Philipp Lenssen)
Siege Towers for two (Foto: Philipp Lenssen)

I Siege Towers for two starter du og en motspiller (AI eller venn) på hver deres side av skjermen. Her har hver av dere har så og så mange bygningselementer til rådighet, og må plassere disse oppå hverandre og supplere med kanoner og spyd for å bygge et såkalt beleiringstårn.

Det uimotståelige suget etter å knuse kompisen din enda en gang eller trangen til revansj er sterk i Siege Towers for twoLes hele anmeldelsen.

Eco Punk

Et kjapt og umiddelbart galskapsspill

Eco Punk (Foto: Nitako)
Eco Punk (Foto: Nitako)

Eco Punk styres med en enkelt fingertupp hvor som helst på skjermen, og den retningen du skyver fingeren er den retningen Eco Punk kjører.

Etter hvert dukker det opp politi på elektriske tohjulinger og andre kaniner på vespaer samtidig som Eco Punk får gønnere, og kampen om miljøet utkjempes med brutale midler. Et kjapt og umiddelbart galskapsspill for de uventede ledige stundene… Les hele anmeldelsen

Asteriods Classic

Dagens klassiker.

Asteroids Classic (Foto: C&K Productions)
Asteroids Classic (Foto: C&K Productions)

Asteriods skulle vel være kjent for de fleste, og spillet består av en liten trekantet sak midt på en stor svart skjerm som må skyte i filler store og små asterioder for å overleve.

Klassikeren har blitt respektfullt overført til den trykkfølsomme skjermen, og utvikleren C&K Productions har tatt hensyn til alle slags iPadbrukere…Les hele anmeldelsen.

BirdBot

Et rart og hyggelig bekjentskap
BirdBot (Foto: Amuzenet Inc.)

BirdBot er en merkelig blanding av Radioresepsjonens hanggliderspill og Reodor Felgens verksted.

Poenget med BirdBot er å bygge en ultimat flysykkel (Birdbot) som kan manøvrere seg unna småfly og varmluftsballonger og fly over det store, vide havet…Les hele anmeldelsen.

Flere iPadanmeldelser fra Filmpolitiet.