Denne kryptiske lappen fulgte med videoanmeldelsen...

Nå skjønner vi ingenting. Birger har vært borte i flere dager, og i går fikk vi en pakke av ham med denne videoanmeldelsen. Det virker som om det har klikka helt for ham, han har tydeligvis havna i trøbbel.

Sammen med videoen lå det en lapp med en nettadresse på. P3.no/krim Hva betyr dette? Hva er det Birger har på gang?

Se den mystiske videoen øverst i saken…

Om

Avhøret
  • Avhøret
  • Slippdato: 15.04.2011
  • Regi: Are Digas
  • Utgiver: United Cinema Brothers
  • Originaltittel: Avhøret
  • Sjanger: Action, Drama, Thriller

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.