Lanseringen av det nyeste Mortal Kombat-spillet er litt over en uke unna, og fans verden over gleder seg. Nå har endelig den første episoden av den mye teasa internettserien Legacy kommet!

Se videoen i toppen av artikkelen!

Les også: Sniktitt: Mortal Kombat

I 2010 kom den mystiske kortfilmen Mortal Kombat Rebirth, hvor politietterforsker Jax Briggs spilt av Michael Jai White, rekrutterte den fengslede Scorpion til et infiltrasjonsoppdrag. Målet var å være med i Mortal Kombat-turneringen for å ta knekken på de utkårede skurkene Baraka, Reptile, Shang Tsun og selvfølgelig rivalen Sub-Zero.

Mange lurte på hva dette egentlig var, men etter at  collider.com intervjuet skaperen Kevin Tancharoen, kom det frem at traileren var et privat prosjekt med den hensikt å demonstrere mulige konsepter for en fremtidig Mortal Kombat-film.

Les også: Mortal Kombat er tilbake

Warner har siden den gang plukket opp det selvstendige prosjektet, og nå er den første episoden endelig her.

Lite fatalities

I den første episoden møter vi atter en gang Jax Briggs i sin moderniserte form, uten de tunge metallarmene. Sammen med sin partner Kurtis Stryker blir en redningsaksjon iverksatt for å redde infiltratøren Sonya Blade fra den klassiske skurken Kanos gjemmested.

Episoden er mørk og grumsete med en lengre actionsekvens, men jeg synes ikke det er så mye annet enn navnene som påminner om Mortal Kombat.

Hva synes du om den første episoden?