På fredag passerte byggespillet Minecraft ti millioner brukere. Dette er virkelig en milepæl for spillet, som har vært under utvikling siden 2009 og som faktisk fortsatt er en betaversjon.

Ifølge den offisielle statistikken har Minecraft i skrivende stund 10.139.081 registrerte brukere. Nesten 27 prosent av disse har betalt for spillet, som er tilgjengelig i gratis versjon.

Et spill for kreative sjeler

Hva er det med Minecraft som appellerer til så mange spillere? I tillegg til den estetisk flotte retrografikken er det selvfølgelig det kreative aspektet ved dette sandkassespillet som tiltaler brukerne.

Spillerne kan bygge konstruksjoner av ulike kuber med forskjellige teksturer og egenskaper, og det er utrolig hva kreative sjeler klarer å utrette i denne 3D-verdenen!

Les også: Minecraft vant viktig pris.

Jeg har tatt en rundtur på nettet for å finne gode eksempler på hvor mye stilig du kan gjøre i Minecraft hvis du har fine ideer og god fantasi.

Hva er det feteste du har sett i Minecraft? Del det med oss i kommentarfeltet!


Starship Enterprise

Når en fyr bygger Starship Enterprise i 1:1 skala, så trenger du ikke å være tilhenger av Star Trek for å bli imponert! Er du en trekker er dette selvsagt helt sykt kult. Se videoen under!

Les også: Topp 5: Roboter på film!

Få omvisning i det ferdige skipet her!

By i stor skala

I denne videoen konstrueres det en by i stor skala. Videoen er i fort film, slik at vi kan se hele byggeprosjektet i ett strekk. Resultatet er en flott by, komplett med akvedukter og det hele.

En hel klode

Jeg blir riktignok lett imponert når folk bygger noe stort, men det vi ser i videoen er virkelig flott.

Se hvordan det ser ut når en spiller bygger jordkloden i Minecraft!

Søt musikk

Dette er helt klart noe av det kuleste jeg har sett i Minecraft. Ved hjelp av notekuber lager denne fyren temaet fra Portal.

Det er ikke perfekt komponert og halter litt her og der, men alt i alt er dette sykt stilig!

På tur i Kanto

Hvis du har spilt Pokémon-spillene til Game Boy, eller Nintendo DS, så vil du helt sikkert kjenne igjen området i videoen under

Her har en spiller rekonstruert Kanto, det første området i Pokémon-spillene, i 3D.

Her har du sett et knippe videoer av imponerende prosjekter i Minecraft, men hva er det feteste du har sett fra spillet?

Legg igjen din mening kommentarfeltet!